Visar kommentarer 1 - 17 av 17

   25,8 %
   54,8 %
   12,9 %
   3,2 %
   3,2 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Maria

Jättefin lekstuga, bra storlek. Bra byggbeskrivning och lätt att bygga ihop.

Skogstorp

Grymt packat, allt var med och beskrivningen stämde fint. Leveransen var ultrasnabb. Leverantören skötte kommunikationen på ett föredömligt sätt.

A & O Larsson

Inte riktigt färdig, men barnbarnen älskar den redan.

En perfekt lekstuga till barnen som var enkel att montera alla delar fanns med och lite färg så blev resultatet riktigt bra ????

Smidig och lätt att montera. Hade dock önskat ett stabilare golv, då det rör något när stugan står på plintar.

Underlaget var för klen. Annars var det lätt att sätta ihop huset med hjälp av beskrivning. För de pengarna skulle önskat ha takpappen med och starkare grundstomme. Färdig lekstuga är snygg.

Ylva

Det skulle vara impregnerade reglar till golvet. Det var det inte och de var veka, alldeles för veka.

Carl

Lättbyggd lekstuga med okej monteringsbeskrivning, ganska mycket som får byggas själv men går fort. Hyfsat stor men låg i tak. Kvaliteten på materialet var inget vidare, tunt mjukt virke med många sneda plankor en del flisiga bitar från dåliga kapningar och överlag ganska klen konstruktion. Reglarna i botten är orimligt tunna och ska enligt beskrivning ligga direkt mot marken fast de är obehandlat trä av dålig kvalitet, bör enligt mig bytas mot impregnerade reglar av större dimension. Överlag en trevlig lekstuga men hade förväntat mig mer och bättre kvalitet. Men barnen är glada!

Sven Tegsveden

Relativt nöjd med lekstugan. Den är ju relativt billig så man kan ju inte begära toppkvalitet. MINUS: - Skyddsfolien på fönstren gick inte att dra av direkt. Jag var tvungen att bryta loss fönsterkarmarna och ta ut fönsterskivan för att komma åt kanten på folien, för att sedan dra av den. - De tre reglarna som huset vilar på är alldeles för klena. Dessutom så hade en av dessa en kvist som gjorde att den nästan föll i två delar. Jag bytte ut reglarna mot betydligt kraftigare. - Dörren hade slagit sig kraftigt. Om jag lade den på ett plant underlag så låg ett av hörnen ca 5 cm (!) över underlaget. - Ena halvväggen som bildar en del av dörrhålet hade slagit sig så att det blev en utbuktning mitt på med ca 2 cm. - Konstruktionen vid vindskivorna är väl simpel. Jag har ändrat lite på konstruktionen där med kraftigare vindskivor, trekantslist som jag har lagt takpappen på, och lagt vattlist av plåt på vindskivan. PLUS:Nu har vi en fin lekstuga som tvillingbarnbarnen, 4 år ,älskar att

Var allt bra!

Inger Hasselberg

En bra byggsats men lite för klena dimensioner i virket.

PF

Hej Skulle gärna se att det även fanns knutbrädor med i leveransen, ingen stor kostnad däremot lyfter det stugans intryck.

Marielle

Lekstugan blev väldigt fin när den var klar. MEN vissa delar i byggsatser var väl skeva. Dörren var för bred för dörrhålet så den fick vi slipa ner, en av takstolarna var sne så det var väldigt svårt att få ner den i skårorna. Nu är lekstugan målad och klar, barnen är glada. MEN det hade inte skadat med trä i bättre kvalitet då det trycker ut rejält med kåda, både på in och utsida.

Virket håller ganska låg kvalitet, mycket grova kvistar (främst golvbrädorna), golvreglarna är en aning veka samt ett par av dem var inte raka. Instruktionerna är undermåliga. Annars är stugan fin när den är klar och dottern är nöjd med den.

Två saker sänker betyget från 5 till 3 stjärnor: -"Tunna" golvreglar som vi bytte mot kraftigare -Takpappen eller shingeln ska spikas fast men med de tunna takplankor som medföljer skulle man behöva antingen knipsa av eller böja 1000 spikar inne i stugan. Fick komplettera med spånskiva för att få det att fungera. I övrigt en verkligt fin toppenstuga!

Sara

Lekstugan var väldigt fin och enkel att montera. Det som drar ner betyget är att det saknades delar, och vid kontakt angående detta skickade ni nya delar, men FEL delar.. vid ytterligare kontakt säger ni att det kanske skickades i 2 paket, men enligt fraktsedeln var det bara 1. Har inte fått något svar efter det.. Känns jäkligt trist att betala så pass mycket för något där allt inte är med.

Johan

Virket torrt och spricker för varje skruv man drar i , bräder spruckna i paketet , Man få räkna med att fara till närmaste bygghandel och komplettera med nytt virke
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden