Visar kommentarer 1 - 22 av 22

   32,4 %
   47,1 %
   11,8 %
   8,8 %
   0,0 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Thomas

Glastaket var lätt att sätta upp, fast det borde ha varit mer silicon tuber så att det räcker till hela taket

Magnus Koldemar

Bra kvalité och genomtänkt konstruktion. Utförlig instruktion och komplett leverans med tillbehör och rikligt med monteringsdetaljerdå som skruvat, vinklar och liknande. Enda minus är avseende transparent fogmassa som var snålt tilltaget.

Bra kvalitet och passform. Lättlagat.

Lars Jonsson

Lades i Juli-2017. Återstår att se hur det klarar en vinter med snöras från ovanför liggande branta taket med isklumpar och kalla grader. Bra pris. Ovanligt i byggbranschen för en hemmabyggare utan rabatter. Bra dokumentation.

Mycket bra kvalité på allt. Bra beskrivning. Rekommenderas. Över förväntan snyggt.

Muris Alagic

Den är mycke bra

Mycket stilrent och gediget. Snabb leverans och ganska enkelt att sätta ihop.

Glasskivorna var i fint skick men dock mycket tunga att handskas med, 30 kg styck. Sedan aluminium listerna som håller glasskivorna på plats där skulle vi själva borra hål, varför är dessa inte förborrade? Man köper ju en viss dimension. Det var mycket förarbete innan vi kunde börja med att montera upp taket. Beskrivningen är i te helt tydlig, det gäller att lägga silikonfogen medans du når och inte efter att taket är lagt. Det blir lätt kladdigt med silikon, en annan lösning borde finnas. I det stora ett fint tak när det väl är på plats!

Jonas

Beställning och leverans fungerat som jag önskat. Bra service när jag var tvungen att ändra kvantitet innan leverans. Även fin hjälp vid avlastning hemma. Har inte monterat ännu så därför ger jag betyg 4 nu. Annars förmodligen 5. Allt ser bra ut. Nöjd och kommer förmodligen beställa mer.

Täcklisten i aluminium borde varit så styv att skruvavståndet kund vara c/c 600 (av estetiska skäl) och mittskarven bör ha samma lösning som övriga (jag gjord så). I övrigt upplevs det bra!

Krzysztof

Instruktion kan bli bätre

Ola Orestam

Superfint tak. Dock känns aliminiumkisten i nederkant helt feldisignad och ganska överflödig. Även den stora glipan mellan glasskivorna känns inte riktigt genomtänkt.

VSB CONSTRUCTION AB

Monteringsvisningar har inte mer information till lättare montering.

Helt nöjd med glastaket som blev riktigt bra på plats!

Jan Kronqvist

Jag har inte monterat sakerna än men om en månad et jag mer

Dålig manual som med allt annat från Skånska men resultat blev magiskt bra.

Mattias Eek

Monteringsanvisningen stämmer inte till 100%. Taket läcker och är det är svårt att få ordning på.

Lars Wedin

Köpte taket i juni, passade på när det var kampaj. Leveransen var inte komplett, hämtade en låda på postens utlämning senare efter reklamation. Strax efter sänktes priset ytterligare vilket könder surt. Jag tycker att kampanj är bra men att lägsta pris ska gälla från början. Det är inte så många kronor det handlsr om utan principen. Man sa att hästhandlare har varierande pris men det ska inte gälla ert företag tycker jag.

Alexander

Listen som sätts längst ned var inte i två lika delar, vilket ledde till mer än en skarv (i onödan). Försenad leverans trots tidig kontakt från SBV ang. lev.datum. Har bara haft produkten monterad i en knapp månad, så jag kan inte uttala mig om hållbarheten i produkten ännu.

Joachim Lotthagen

Trasigt glas vid leverans, faktura via extern partner på mail som man inte visste om. Sen så råkade hantverkarna ha sönder ett glas och att ersätta det skulle kosta 5000kr, det är ju ocker att ta 6,5 gånger mera betalt!!!!

Jens Hintze

Mangler anodisering, profiler har skrammer og er skrøbeligt dimensionerede (tvivler på, at de kan holde glastaget i en storm), mangler skruehuller, mangler udstansninger, skarpe kanter og grater på glas. Pakninger er for små og burde være formonterede. Kvalitet og håndterbarhed kunne forbedres med en begrænset merpris. Løsning i samling midt på taget er ikke heldig, der bør monteres et tværprofil med behørig afdræning af vand. Der skal påregnes 5 arbejdsdage for bearbejdning og montage af glastaget, hertil kommer selve stativet.

U-värde?
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden