Visar kommentarer 1 - 17 av 17

   71,4 %
   17,9 %
   3,6 %
   0,0 %
   7,1 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

felaktiga spröjs ! har ej fått returfraktsedel ,trots flertal påringningar

Lång leveranstid.

Annica och Stefan

Ett väldigt vackert fönster med stil utöver det vanliga. Passar utmärkt att lägga till spröjs om så önskas. Bra att få vilken storlek man vill. Vi är jättenöjda.

Malin

Fick exakt vad jag förväntade mig! Är väldigt nöjd!

Kristian Solli

Fönsterna var rejäla och snyggar än vad man kunde se på internet.

Andreas

Fina och gedigna fönster vi har fönstret på övervåningen så aluminium listen syns inte utan smälter fint in i trät men däremot om man har fönstret nere syns det men det är en smak sak vad man gillar

Karin Lingmar KALMAR

Fiina fönster jag är mycket nöjd, men ännu nöjdare om dom hade funnits i både vä o hö-hänga utförande, men det fanns inte, trots att broschyren visade det!

Jan L

Motsvarade helt mitt önskemål

Göran

Väldigt fina och rejäla fönster. En gammal van snickare som hjälpte oss att sätta in fönsterna sa att de var väldigt gedigna, och han vet vad han talar om. Vi kommer att beställa fler fönster till vår stuga.

Theo

Fina fönster. Bara 2-glas, men klart tillräckligt isolerat för ett gammalt hus! Snickaren (svensk hantverkare med många år i branschen) som installerade fönsterna tyckte det var mycket bra kvalitet, framförallt till det priset.

Bengt Eriksson

Utmærkt kvalitet och fin service!

HannaClara

Bra kvalitet och mycket prisvärda. Vi beställde 7 st och alla var exakt likadana. Lite extrajobb med att sätta tätningslisten själv, men det var inte svårt. Liknar den dyrare konkurrentens fönster så mkt att man inte lägger märke till någon skillnad. Vi har äv sådana fönster på huset.

Micke

Verkar vara mycket bra kvalité. Passar in på vårt hus som är från sent 1800 tal. Saknar bara att det inte är en traditionell stormhake/ventilationsläge. Det försvårar möjligheten att ha ett myggfönster.

Fönstret var helt enligt vad jag förväntade mig, bra leveranser.

Fönstergångjärnen var ojämt infästade.

Order lagt 6 juli o betalt i förskott. 1. Ni skickade fel fönster. 2. Ni krånglade nästan 2 veckor att få fönstren hämtade. 3. Ni lovade skicka de rätta fönstren så fort som möjligt. 4. Sen annulerade ni nya ordern för att ni inte kunde/ville/tänkte på att använda pengarna jag redan betalat i förskott. 5. Varje gång jag försöker kontakta er tar det 40 minuter att sitta i telefon eller 1 vecka att svara mejl eller så kan inte chatten hjälpa mej o skickar mig tillbaka till telefonkön. 6. Nu är den nya ordern fördröjd ännu längre t o m v49 dvs FEM MÅNADER efter beställning o betalning. 7. Varje gång känns det som ni försöker göra ER dålig hantering till MITT problem. Vem är kunden? Vad tänker ni göra åt min situation?

Patrik Björkdahl

Hejsan. Jag köpte era spröjs till mina fönster men lösningen för att fästa dom i själva fönstret är helt oduglig. Att tro att enbart en liten plastbit under gummilisten på fönstret kommer hålla spröjsen på plats och raka är ju löjligt. Nu behöver jag justera eller till och med hämta dom från gräsmattan för att dom har lossnat varje gång det blåser eller regnar. Jag är väldigt missnöjd med detta faktiskt och måste försöka få tag i en annan leverantör där infästningen faktiskt säkras med en spik. Tillbaka till ritbordet med denna konstruktion, och det är ju inte så svårt iom att andra fönsterleverantörer redan fixat det.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden