Visar kommentarer 1 - 32 av 32

   58,1 %
   25,8 %
   1,6 %
   1,6 %
   12,9 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Blomdal

Hög kvalite.

Hans Linman

Bedömer för tidigt egentligen, bara uppackat men till det yttre så ser det bra ut. Gillar det jag sett hitills.

E.Hellbacher

Dörrarna är lätta att montera

olof engvall

Mycket bra innerdörrar - nöjd med kvaliteten och stilen samt leveransen fungerade fint.

Helt ok dörr

Åsa

Dörren motsvarar verkligen våra förväntningar. Dessutom har jag haft nöjet att få prata med Skånska byggvarors alldeles utomordentliga kundtjänst! Toppenbra!

Curt Svensson

lätta att sätta fast vi har ett gammalt hus.

coolerolle

Bra kvalitét till lågt pris

Carina Bjurström

Jättefina dörrar! De kom väl emballerade och alla fem dörrarna som vi köpte var hela och fina. Dessvärre har vi för tunna väggar, så karmarna som vi köpte till passade inte. Det var inga problem att få göra retur. Det kom fraktsedlar på posten och en transportbil från DHL som hämtade upp.

christer Olsson

En veldigt snygg tidlös dörr

Fia Holmqvist

Kanon kvalité på dörrarna????

G Nilgard

Superljudisolerade och lika vackra som på bild!

Utseendet var överförvänta så även kvalitén. +snabb & skadefri leverans.

Jättefin dörr, vi är mycket nöjda med både design och kvalitén

Christer Hansson

Gedigen produkt till ett bra pris

Roland

Otroligt fin dörr, inget att klaga på

Ingemar kärrlind

Allt fungerade perfekt

/ Thore Haglund /

Varor och pris helt OK. Synd bara att leveransen blev framflyttad några veckor. Den underleverantör som Ni anlitar ger FAAN i att ringa innan avlämning av varorna skall ske! Nu sist var det en ren tillfällighet att någon var hemma. Inte en signal om att varorna skall avlämnas!!!

Gedigen dörr och fin finish. Väl paketerad. Dock är infästningen för snap-in gångjärn delvis gjord i plast vilket inte känns helt stabilt.

Passade våratt behov

Anders Hellman

Jätte fin dörr med hög kvalitet förutom en liten transportskada som jag såg när jag hängde upp dörren.

Bra kvalité till rätt pris.

Ulla och Lars Lundqvist

Beställde en dörr från er via en säljare här i Uppsala på Byggmax. Vi var tydliga med att vi även behövde en dörrkarm och golvsockel. Det skulle ingå fick vi veta. Dörren kom hem efter längre leveranstid än det som lovats. Besvikna över innehållet dörrkarmen saknades. Vi hade snickare här hemma som väntat på dörren . Åkte till butiken och Hör klarade vad som hänt. Säljaren kunde inte förstå.varför inte dörrkarmen kommit. Vi sa som det var att snickaren hade kommit till oss föra att utföra sitt jobb Vad gör vi? Säljaren erbjöd att beställa en karm men det skulle naturligtvis ytterligare försena vårt jobb Vi föreslog att själva åka till Bauhause för att se och köpa om det fanns passande karm. Visst det skulle gå bra och att vi skulle komma in med kvitto Det har nu gått säkert gått 4-5 veckor och än har inga pengar betalats in. Hoppas det kan lösas. Vi har tidigare beställt direkt via nätet från er och varit nöjda men denna händelse ger motsats effekt.

Blev inte som det var tänkt ochmaterialet är tunt

Leif Törnblom

Håltagning för låskolv satt snett så täckbricka inte täcker. Inplastning av emballage satt med häftklammer i dörrkarmen så den var skadad.

Sämsta vi varit med om, första leveransen samtliga 5 dörrar skadade o fick returneras i 2 omgångar. Även vid ersättningslev av 4 standarddörrar var 1 skadad. Blev lovade att Ni skulle ringa tillbaka , men hände aldrig o ringa till er är rena pinan väntetider upp till 1 timme. Försökte få igenom någon form av vettig ersättning men någon förståelse från er fanns överhuvudtaget inte. Kommer aldrig mer att använda er o ej heller de vi berättat o kommer att berätta för.

En stjärna. Har tidigare gett betyg till er och då innehöll detta mail ett antal frågor där ni fick sämsta betyg på allt. Ännu en gång sämsta betyget. Anledningen är att vi efter 7 veckors leveranstid erhöll fel dörrar. Rätt dörrar var beställda i er butik i Bäckebol. Efter detta blev det ytterligare 7 veckors leveranstid på rätt dörrar. Således erhöll vi efter ytterligare 7 veckor rätt dörrar. Totalt 14 veckors leveranstid anser vi inte kunna ge något betyg alls egentligen. Mycket missnöjda med hela hanteringen av ärendet som helt och hållet låg på oss / kunden att hantera med returer med mera + alla samtal fram och tillbaka. Det skulle bevisas från vår sida att vi erhållit fel dörrar. Detta finns som ett ärende hos er så ni kan titta tillbaka och se vår tidigare korrespondens. Första och förmodligen sista gången vi beställer via er. Kan tycka att en ursäkt från er sida hade varit på sin plats. Såg nu att om vi beställt dörrarna nu idag så var leveranstiden beräknad v.23= 2 v?!

Hälsningar Ingbritt Johansson

av 6 dörrar var 4 skadade. Uruselt dåligt emballage samt dålig transporthantering. Annulerade ordern

fått två leveranser från er och de har varit skadade varje gång. Beställde dörrarna i september och har inte dörrarna på plats ännu. Kommer inte beställa något från er igen. ingen kompensation i heller. En mycket besviken kund

Susanne Kjellberg

Fick 8 dörrar vid första leveransen, 4 var väldigt trasiga, fick 3 dörrar andra leveransen då en var restad, alla 3 var trasiga.

Monica och Håkan Cedergren

Lång leveranstid för att få dörrar av undermålig kvalitet, med skador på varenda dörr. Nya dörrar skickades och efter ytterligare lång leveranstid var det bara att konstatera att dessa var ännu sämre. Av 14 dörrar hittade vi inte en enda felfri.....Vi är mycket besvikna!

Håkan svensson

Dörrarna är ännu inte levererade. Uselt att inte kunna hålla den utlovade tiden
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden