Visar kommentarer 1 - 12 av 12

   61,9 %
   23,8 %
   9,5 %
   0,0 %
   4,8 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Peder B

Härligt röd med fint ljusinsläpp.

Perfekt, levererades när den skulle, bra service vid leverans. Montering av dörr gick smidigt och himla snyggt resultat. Vi är nöjda.

Anand

Assnygg dörr, med fint namn från Skåne. Supernöjda. Vi får väl se om den håller så vi blir nöjda på sikt också :)

Bra från början till slut Leveransen fram till dörren Bra emballerat Passade perfekt vid montage Det var bara att slå igen dörr på efter middagen Bra kvalite

Anna

Snabbt och bra!

Mike Holmquist

Bra dörr till rimligt pris. Här handlar jag gärna igen!

Snygg dörr och bra instruktion för montering

Kjell Caesar

Är ingen expert med enligt snickarna som monterat dörren var det enkelt och dom sa att den verkar var en bra dörr, men det får väl framtiden utvisa. Dörren var iaf. snyggare en den var i reklambladet så vi är jätte nöjda så har långt.

Martin

Vi är väldigt nöjda med vår nya ytterdörr. Vi letade länge efter en dörr som skulle passa vårt 60-tals hus och valet föll på denna. Det underlättade att det fanns många ordinarie färger att välja mellan och att den verkade prisvärd. Vi vet ju inget om hur hållbarheten är i längden men hoppas att den ska hålla i många år.

Sofia

Jättefin dörr (köpte den i svart) och den är både snygg och håller värmen inne under blåsiga vinterdagar. Allt för en mycket vettig peng!

M Öhman

Motsvarade mina förväntningar, dvs betyg 3.

Kajsa Johed

Jag fick fel dörr så jag har ännu inte fått någon dörr. Allt skulle varit klart för julfirande men som sagt fel dörr levererades och det blev många extra samtal och väntan i telefonkö. RÄTT dörr beräknas komma i slutet av januari. Detta ärende är BEDRÖVLIGT skött. Snickaren måste komma ytterligare en gång med troligtvis extra betalning så detta blev ett bedrövligt köp!!!!
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden