Visar kommentarer 1 - 12 av 12

   41,4 %
   51,7 %
   3,4 %
   0,0 %
   3,4 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Lätt att installera och snabb och korrekt leverans

Bengt och Lisa Källkvist

Har idag fått dörren på plats, inga problem med monter

Anders Häljeskog

Görsnygg dörr!Grannarna är skönt avundsjuka.... En sån dörr ska vi köpa..säger dom...hehehe! Seriöst - den är mkt snygg och vårt hus är förändrat till det bättre och det gjorde mycket för helhetsbilden! Härligt!

Håkan

Överlag en bra dörr med bra finish men är inte helt bekväm med gångjärnen & låskistan. Gångjärnen är enkla att att höjdjustera men närapå omöjligt att få samma belastning på samtliga. Vet ej heller om höjdjusteringen stannar kvar då justerskruvarna går väldigt lätt. Låskistan går lätt och bra trots märkliga skrapljud. Tiden får visa hur livslängden är.

Karin

Den svarta färgen är inte gråsvart utan brunsvart vilket blev en stor besvikelse. Modellen är däremot lika fin som på bilden. Lättmonterad.

Bengt Gustafsson

Dörren är snygg och helt OK, men det är ett minus, att den inte går att låsa och låsa upp inifrån utan nyckel.

Jättefin och känns rejäl. Glasrutorna blir pricken över i, och glaset känns rejält. Dörren känns stadig. Relativt enkel att få på plats.

Bra kvalitet.

Mikael Wängkvist

Ljud från dörrgångjärn.

Madde

snygg lätt att få dit trevlig leverantör, återkommer i vinter om den inte håller måttet

Faruk Voca

Fin dörr dock lite färgskärm här å där ( ny) Inte kvalitets lack ,! Fin dörr annars

Johan Ejlertsson

Jag köpte dörren och fönster runt midsommar och hade planerat in att installera det på semestern. När semestern kom och jag skulle börja projektet så såg jag att dörren var en vänsterhängd dörr och inte en högerhängd som vi hade beställt. Ringde er och fick beskedet att ni har tre dagars ångerrätt!!?? Jag åkte till bauhaus och köpte en annan dörr och dom hade 60 dagars ångerrätt! Så nu har jag en dörr som jag inte har någon nytta av......mycket dåligt bemötande från er sida! Så det var absolut sista gången vi handlade av er! Kommer helt klart inte att rekommendera någon att handla från er heller!
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden