Visar kommentarer 1 - 42 av 42

   39,1 %
   48,3 %
   8,0 %
   1,1 %
   3,4 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

De är mycke bra holler vad dom lovar .Mycket nöjd .

Hannes

Leverans på bestämd tid och bra kvalitet. Lättmonterat.

Göran Hägerbäck

Min bedömning (och min frus förstås) är att vi är mycket nöjda och framförallt att vi valde med träpanel på två sidor. Det är ju fortfarande bara några månader sedan det blev klart med all uppsättning så vi får återkomma om vi ändrar uppfattning.

Claes Nyqvister

Utan att ha hunnit montera den pga justering av bygglov krävs, så verkar de fungera.

Madeleine

Jättenöjd. Fina skjutdörrar.

Den fina service och det trevliga bemötandet vid enstaka förfrågningar. Gör att jag kommer kunna rekommendera Skånska Byggvaror för mina vänner och bekanta Lars Jonsson

Anders Grahn

Jag är väldigt nöjd med varan. Bra beskrivning på hopsättning. Håller vad den lovar.

Hellström

Jättebra passform och lätt att montera. Gummipackning på skruv kunde vara bättre

Ingvar Johnsson

Fick två skjutpartier hemkört en torsdag eftermiddag. Trevlig chaufför. Dagen efter hade jag monterat färdigt. Absolut prisvärt. En känd konkurrent är väldigt mycket dyrare.

Hem Mathiasson

Allt var mycket bra, från leverans till montering. Inga problem, en mycketv bra produkt

Kanon på alla sätt, helnöjd med systemet. Köpte till värmekabeln, säkert bra men instruktionen hur den ska monteras var obefintlig, trots att jag frågade efter den så fick jag ytterligare en gång bara kopplingsschemat. Den bygger under alu listen och påverkar därför springan mellan platta och parti.

Brita

Är absolut nöjd med isomax. Har snart haft dom i ett halvt år och även i stormen Simone

lars fransén kalmar

lätt montering o bra kvalite

Christer Holmgren

kunde ha lite mer isoleringsverkan tycker inte att det är som säljarna sa det är ett måste att ha värme av något slag för att kunna sitta i det på vintern.

Lite för klena sidostycken som gör det svårt att montera foder då det blir svårt att låsa med nyckeln om fodret blir för tjockt. Annars ett snyggt parti med en bra kvalitet för pengarna.

Bo Holmström

Bra instruktion. Enkel att montera. Lätt att injustera. Bra funktion. Som alla skjutpartier inte helt dragfri.

Lars Jakobsson Svärtinge

Dörrarna hade inte den bredd som angivits. De var ca 3cm smalare, vilket medförde att virke fick letas upp som fick fungera som distanser. Snickarna menade att måtten för dessa isomaxdörrar aldrig stämmer. Jag har anlitat det företag som ni rekommenderar. Företaget som fått i uppdrag att installera dörrarna hade inte tidigare monterat sådana tillsammans med elvärmekabel. De kommenterade den saken efter att installationen utförts. Kabeln är ännu inte elektriskt ansluten och jag är tveksam till att det kommer att gå då jag inte förstår hur elektrikern skall komma åt att ansluta densamma. Det behövs tydlig instruktion om hur samordning lämpligen bör ske mellan snickare och elektriker.

Bertil Järbrink

Har en mkt duktig snickare, så han får den 5:te stjärnan.

Benkt Nilsson

Varan motsvarade mina förväntningar , levererades inom utsatt tid och aviserades i tid. Kunde ej läsa ordererkänandet på min dator ?

Tycker partierna är bra kunde vara tydligare instruktioner tex var hålen skall borras

Neil

Vi är mycket nöjd. det hållar varmen. (Vi har en luftvarepump). Den klarade av -20 ute och vi hade +15deg inne. en sak man måste tanka på eftersome det är en vintertradgård. Utöver den byggstomme/glas partioner/kanalplast tak som kommer det behövs en del lister och akryl fog för att tätta till alt. Jätte viktigt att ha bra isolering på golv oxå.

Peter

Produkten är bra men beskrivningen var inte så bra men funkade . Vi rekommenderar uterummet . Handtagen svåra att fästa .

M.H

Förutom skruvar till gångjärn (dåligt stål) samt eventuellt färg i gängorna så skruven gick trögt så var det gediget och bra.

Det känns som om det är väldigt bra kvalité, det enda som drar ner betyget är ett av hjulen som låter när man öppnar en dörr. Mycket nöjd med produkten som helhet.

Christina Henningson

Förutom felleverans som försenade mitt bygge med sex veckor, inget att klaga på

Mikael Ensberg

Bra bemötande vid vår reklamation, och blev över förväntan nöjd med produkten. Tack!

Gedigen konstruktion. Det enda negativa jag kan skriva är att det blir väldigt tight att låsa och låsa upp pga att utrymmet är begränsat gentemot omfattningen runt skjutglaspartiet

JP

Lätt att montera bra passform bra pris

Anders mowitz

Lätt att montera. Dåliga skruv till bottenskenan packningen kryper ut.

stefan johansson

lite svart kladd på rutorna annars 5 stjärnor.

Lars-inge Åkesson

Leverans i rätt tid. Bra förpackat lätt att montera och det blev mycket bra!!

Anders Åhsberg

Saknades tätningslister till gavelspets fönster ingick inte

Har inte hunnit använda produkten ännu.

GöranH

Mycket nöjd, bra funktion, enkelt att sätta upp, bra installationsbeskrivning.

RB

Ganska lätta att montera. Jag valde att montera genom att borra igenom ramen från utsidan. Lite irriterande att inte plastpluttarna är i samma vita färg som resterande fönster, men det är ingen deal-breaker.

SH

Produkten i sig är utmärkt. Men, hur man kan leverera den i en skåplastbil utan gaffeltruck så att man måste lossa för hand är obegripligt. Det drar ned betyget. Kranbil alternativet gaffeltruck hade jag förväntat mig

Patrik Eder

Hej! Har fått en påminnelse/kravbrev från på 2295:-, vilket är väldigt märkligt! Leveransen på uterummet (ordernr 2494061)blev en vecka försenad, så jag fick avboka snickarna som skulle bygga uterummet. Pratade så med en kvinna hos Er (kommer tyvärr inte ihåg namnet) som sa att jag skulle dra av 2295:- från fakturan. (Fakturanr. 522934694) Vilket jag naturligtvis gjorde. Därför blir man ju lite förvånad när man får en påminnelse/kravbrev från Er. Hoppas på snabb hjälp så att jag inte får något krav från något inkassobolag. Ring gärna om det är något som är oklart. Tel: +46 70 386 64 77 Mvh Patrik Eder Fäbodgränd 32 174 45 Järfälla

Anette Andersson

Kan tyvärr inte lämna någon bedömning då vi ej har fått upp uterumspartierna ännu. Dom ser jätte bra ut iallafall

Inger Berglund

Det var väldigt dålig information om hur man ska montera fönstren och dörrarna. Önskar att det hade följt med en bättre monteringsanvisning från första punkt till färdigt på plats. Eller måste man vara utbildad snickare för att köpa era produkter?

LJ

Vikpartiet är bara rappel. Dålig passform. Skruvar som går av. Hur man än justerar glipar det både här och där. Mycket missnöjd. Köpte även skjutdörrar. Bra passform. Snyggt. Mycket nöjd.

Hatar när man ger och tar bort erbjudande som gör att priserna går upp o ner.

Hasse

1) Den levererade byggstommen stämde inte med glaspartier, snickarna fick själva modifiera och lägga till virke på minst 6 ställen och på en sida var det så mycket som 13,6 cm. 2) Enligt Skånska byggvarors broschyr så ska Uterum Vinterträdgård ha ”utmärkt isolerförmåga” och om det är helt öppet ovanför de brutna hörnen (inget virke/isolering) så kan man väl inte kalla det ”utmärkt isolerförmåga” och kalla det Vinterträdgård. 3) Enligt Skånska byggvarors broschyr så ska Uterum Vinterträdgård ha ”utmärkt isolerförmåga” och den trekantiga skivan under taket (ca 20 mm) har ju ingen vidare isolerförmåga och då fönsterpartierna har mycket bra U-värden ska väl hela uterummet matcha så att det går ”att njuta i under årets alla årstider”. 4) Den beställda och levererade vattenavtinningen saknade 1 m hängränna. 5) Vi ville ha solskyddsgatdiner och Skånska byggvaror räknade ut att det skulle gå 6 stycken men det finns bara plats för 5 st. 6) På orderbe
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden