Visar kommentarer 1 - 21 av 21

   45,9 %
   35,1 %
   8,1 %
   8,1 %
   2,7 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Bengt

Snygg ytterdörr ,lätt att montera . Snabb leverans och inga skador på dörr eller karm. Toppen!

Ryssen

Vi är jätte nöjda med dörren, Leverans ??,kontakt med personal ??,dörren ??. Pris på dörren skulle varit lite mindre,men för sånt bra kvalité kan man betala ??. Tack för fint dörren!!!

Anders

Fin dörr, var precis som vi föreställt oss, har haft den i några månader och allt har fungerat jättebra. Leverans mm fungerade perfekt.

Tonyma

Bra service med snabba svar på mina frågor

J Klint

Fin dörr med bra finish!

Kjell Klasson

allt fungerade bra inget att klaga på

villy

bra sevice och bra information angåenge mottagningen

Anders Mjöberg

Allt har haft högsta kvalitet, beställning, leverans och produkt.

Anne-Marie Eriksson

HELA HALLEN FICK ETT LYFT JAG ÄR JÄTTE NÖJD. DET BLEV MYCKE BÄTTRE ÄN JAG HOPPADES PÅ.EN JÄTTE FIN DÖRR.

Olle Tjäder

Jag har lämnat min kritik tidigare. Karmen hade defekter som inte upptäckts innan dörren lakerades. I mitt fall fick jag 1000 kr för det. I ert fall är det ett förbättringsområde. I leveransen ingick även en flaska med bättringsfärg. På kartongen framgick inte detta. Min dörr stog utomhus i minusgrader. Tål färgen det?

Bra formstabilitet och finisch

Snygg dörr utan konstigheter! Prisvärd

Anita Schef-Eklind

Färgen på dörren var tyvärr ljusare grå än på bilden, annars var dörren perfekt. Med facit borde vi beställt mörkare nyans.

Vi är mycket nöjd med vår dörr!

Maria Eklund

Dörren är väldigt snygg och motsvarar våra förväntningar. Däremot har låset krånglat flera gånger och vi har fått ringa efter hjälp. Vid ett tillfälle gick det inte att komma in utifrån.

Göran R

Kan inte värdera produktens betyg än. Första leveransen var dörren inte ordentligt lackad, trä syntes igenom på vissa ställen, så den returnerades. Den andra leveransen var transportskadad, så den står och väntar på ännu en retur/leverans. Tredje gången gillt?

Simlångsstugan

Med anledning av köp av vikdörrspartier hos er som är kass vill jag bli kontaktad av er Med vänlig hälsning Bengt Simlångsstugan

Lackskadade dörrar båda två. Tätningslist på dörren trasig Står att man ska vänta och beställa snickare vilket resulterade i att jag bara kollade så kartongen var hel. Sen servicen jag fick var under all kritik. Men fick min vilja igenom tillslut och 4000 kr avdrag i pris.

Bo Olofsgård

Jag reklamerade dörrar knottrig färg inget hört. Skulle betalas vis kort fick faktura krångligt ändra 3 resor GBG Kungälv Innan det ordnade sig.

Mikael Andersson

Ytskiktet på färgen är känsligt känns som det saknas ett sista lager. Längst ner i bakkant alltså på långsidan så har färg släppt ca 2*3 cm där kan man se ändträ på ramvirket inte bra. Enl. skötsel anvisningarna så var det en del att göra det skulle jag ha kollat före köp. Mvh Micke

Johanna

Vi beställde två dörrar. Båda var skadade och vi har inte fått ersättning ännu. Inte supernöjd, men kundservice hanterade det ändå ganska bra.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden