Visar kommentarer 1 - 16 av 16

   62,5 %
   22,5 %
   10,0 %
   2,5 %
   2,5 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Hej ! Det funkade superbra allting . Trevlig personal som var kunnig på det vi ville ha hjälp med . Vi kunde följa våran beställning på nätet . Den levererades i tid ????

Passform och tillbehör som lås, handtag och nycklar var utmärkta.

lever upp till förväntningarna till 100%

Adam - Ängelholm

Bra kvalitet! Rekomenderas

Nöjd kund, Bromölla

Smakfull design, robust konstruktion, konkurrenskraftigt pris, bra leveranstid men framförallt hemkörd för 195 spänn o till o med nerburen bakom huset eftersom chauffören ringde när jag inte var hemma.

Lätt att montera, bra passform och fin målningsbehandling.

Roger Oscarsson

Kvaliteten håll utlovad förväntning.

Helen Olsson

Vi har haft omröstning hemma om vilken dörr vi skulle ha. Jag fick rätt till slut, och nu har även min man insett att det var rätt. Helt otroligt fin.

Tyvärr så drar det kallt i överkanten på dörren. Vet inte hur man fixar detta för det är inte bra. Men i övrigt är dörren till stor belåtenhet.

Kenneth Ljungblad

En tydligare anvisning hur man justerar gångjärn !!

Marielle

Snabb leverans Hade snickare att sätta in dörren - inga problem Prisvärd Kvalité lite sämre när det gäller stöttålighet och färg.

Nim

Dörrkarmen skadad troligen redan på fabriken. Måste bättras.

Johanna

Knarrar i gångjärnen när det blir - grader.

Addera 1260 ( ej från Skånska byggvaror). Ville ha en premium dörr på huvudentrén samt enklare/billigare dörrar på förråds- och grov-ingångarna. Kan bara konstatera att ja det ÄR skillnad på en dörr för 4000:- mot en för 14000:-. Stäng dörren på en Skoda och jämför med en dörr på Mercedes så förstår ni vad jag menar. Dock så är intrycket av både Lervik och Nyhamnsdörren att de ger verkligen valuta för pengarna. Helt ok för det priset. Det som tiden får utvisa är hur väl de motstår väder och vind. Men som sagt det är en annan känsla i den dyrare dörren.

Håkan o Elisabeth Oleniusson

Vi beställe två dörrar, en var skadad under transporten. I och med att vi upptäckte det först när vi hade tagit ut den gamla dörren, så fick vi ändå sätta in den skadade o laga den själv. Efter installation så knakar gångjärnen något fruktansvärt trots smörjning. Vi har inte nått någon lösning på detta ännu. Dörrarna var något mer klena/tunna än vad vi hade förväntat oss.

The doorpost was damaged upon arrival, this must have been known at the moment all was packed as the packaging was not damaged. It is a shame that the doorpost was sent like this. Seems to be no quality control performed in the factory. Aftersales services was ok but as the old doorpost was already dismounted, I had no choice then to place a damaged door post. Not nice if you pay about 9000sek for a door.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden