Betalningsalternativ

Vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att handla ditt drömprojekt. Därför finns det flera betalningsalternativ att välja mellan när du handlar på skånskabyggvaror.se.Delbetalning

När du väljer delbetalning som betalningsalternativ i kassan får du genast besked om din ansökan har beviljats och vi kan hantera ditt köp omgående. Skulle din ansökan inte bli beviljad kan du gå tillbaka och välja ett alternativt betalningssätt.

Du kan ha ett eller flera pågående delbetalnings-/kampanjköp och Qliro sammanställer dem på en månadsfaktura som skickas till dig via mejl i mitten av varje månad. Du kan när som helst under delbetalningstiden betala hela din kvarvarande skuld.

Dela upp din betalning på 12 månader - 0% ränta

Vi hjälper dig att finansiera ditt drömprojekt. Slipp krångel med amorteringskrav på banken. Enkelt, smidigt och räntefritt.

Passa på innan 3 juni!

Följande alternativ finns för delbetalning
Betalsätt 6 mån 12 mån 24 mån 36 mån Konto
Uppläggningsavgift 295 kr 295 kr 395 kr 395 kr 0 kr
Administrationsavgift 29 kr 29 kr 29 kr 29 kr 29 kr
Årsränta 0% 0% 9,95% 9,95% 19,90%
Exempel vid ett köp om 10 000 kr
Effektiv ränta 17,12% 12,31% 21,71% 20,18% 29,38%
Att betala per månad 1 745 kr 887 kr 508 kr 364 kr 955 kr
Total kostnad 10 469 kr 10 643 kr 12 192 kr 13 109 kr 11 466 kr

Vid försenad betalning skickas en påminnelse till dig och det utgår en förseningsavgift om 135 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Vid ytterligare försening tillkommer en lagstadgad inkassoavgift. Vid köpet förbehåller vi oss rätten att göra en kreditupplysning genom Qliro AB. Insamling och behandling av dina personuppgifter samt kreditupplysning är nödvändig för att vi ska kunna behandla ditt önskemål om kreditköp.

Fullständiga villkor
Här kan du läsa mer om Qliros fullständiga villkor, integritetspolicy och Standardiserad Europeisk Konsumentkreditinformation.Direktbetalning bank

Du kan välja att betala hela ordervärdet genom direktbetalning om du är internetkund hos Nordea, SEB, Handelsbanken och Swedbank. En direktbetalning bokförs omgående hos skånskabyggvaror.se. Det tillkommer inte någon avgift och överföringen sker genom en säker anslutning via DIBS.

Så här går det till:
  1. Välj Direktbetalning som betalningsmetod i kassan och välj din bank
  2. Klicka på Skicka beställning. Du länkas nu till din banks inloggningssida där verifiering sker på sedvanligt sätt
  3. Uppgifter om betalningsmottagare och belopp är redan ifyllda
  4. Välj konto som pengarna ska dras från och genomför betalningen
  5. Klicka på Tillbaka till företaget, så länkas du tillbaka till skanskabyggvaror.se. Du kan ha ett eller flera pågående delbetalnings-/kampanjköp och Qliro sammanställer dem på en månadsfaktura som skickas till dig via mejl i mitten av varje månad. Du kan när som helst under delbetalningstiden betala hela din kvarvarande skuld.

DIBS uppfyller kraven för PCI-DSS. Du hittar mera information om vår integritetspolicy här.Kortbetalning

Tryggt och säkert. Man kan välja att betala hela ordervärdet med betal- eller kreditkort. Vi accepterar för närvarande VISA, Mastercard och Eurocard anslutna kort som är utgivna i Sverige, Norge, Finland eller Danmark. Det tillkommer inte någon kortavgift. Kreditkortsbetalning hanteras av vår betalningspartner DIBS för att garantera snabb och säker betalning.

För ökad säkerhet använder vi 3D-Secure som är en global säkerhetsstandard framtagen av VISA och Mastercard för betalningar över Internet.

Så här går det till:

  1. Välj Kortbetalning som betalningsmetod i kassan
  2. Välj typ av kort
  3. Fyll i ditt kortnummer och giltighetstid
  4. Fyll i CVC-kod

En kontroll görs att kortuppgifterna stämmer och att det finns pengar tillgängliga på kontot. Pengarna reserveras på ditt konto direkt vid köptillfället, och kommer att dras normalt en till två arbetsdagar därefter. Gäller även vid längre leveranstider.

Eventuell återbetalning (öppet köp eller reklamation) sker genom insättning på ditt kort.

Kvitto/orderbekräftelse skickas till din mejladress en till två arbetsdagar efter köptillfället.Faktura

Med Qliro Faktura har du möjlighet att enkelt och tryggt handla på nätet. Du får fakturan först när dina varor är skickade och har sedan 14 dagar på dig att betala. Fakturan skickas via mejl till den mejladress du anger vid köpet.

Vid försenad betalning skickas en påminnelse till dig och det utgår en förseningsavgift om 60 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Vid ytterligare försening tillkommer en lagstadgad inkassoavgift.

Vid fakturaköp förbehåller vi oss rätten att göra en kreditupplysning genom Qliro AB. Insamling och behandling av dina personuppgifter samt kreditupplysning är nödvändig för att vi ska kunna behandla ditt önskemål om 14 dagars kredit.

För mer information om Qliros villkor klicka här

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden