Visar kommentarer 1 - 13 av 13

   70,6 %
   17,6 %
   0,0 %
   5,9 %
   5,9 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Elisabeth Eklund

Fin dörr i bra kvalitet till bästa priset

Fin och välbyggd, fint hantverk

Evert Gustafson. Hem&smide Hässelby.

Exakt leverans, allt fanns med. Snyggt, stabilt, precis vad vi tänkt oss. Låset med " säker borta bekväm hemma " eller vad det heter är perfekt. Bra och kunnig kundtjänst, det är man inte bortskämd med. Jag har även tillverkat ett inbrottsgaller till ljusinsläppet, kontakta mig om ni är intresserade av bilder.

Peter.L.

Jag köpte en ny dörr för att den gamla blåste det rätt in genom springorna. Det var busenkelt bara gå in och klicka på den man vill ha så kommer den levererad ända hem dit man vill ha den. Motsvarade alla förväntningar. Nu har vi det varmt och skönt. Detta skulle jag gjort för länge sen..

Bra service komplett paket med tillbehör för montering

Åsa Andersson

Jättefin dörr

GM

Kvalitetsprodukt. Mycket fin finish.

Klas

Uppfylde de krav som vi hadde och som utlovades i reklamen

Saknades ett dörrhantag, men kom inom en vecka. Helt OK.

Malin Olsson

Produkterna i sig var av fin kvalitet. Men leveransen får tyvärr lågt betyg. Handtaget skickades till uthämtningsställe istället för till byggaren. I byggarföretagets namn som innebar att jag själv som köpare inte kunde hämta ut och vi skulle få merkostnad om byggaren skulle åka och hämta ut. Skånska byggvarors kundtjänst kunde inte byta namn till mitt (köparens) namn i kontakt med PostNord, trots flera försök. Vid köp (i butik gjordes det) borde Skånska Byggavaror uppmärksammat oss på att handtaget inte levereras till ett byggföretag.

Carl

Jättefin dörr. Verkar vara bra kvalitet.

Karin Augustsson

Själva dörren var skadad. Skadan var gjord redan i fabriken. Väntar på ny dörr. Men den som tog emot min felanmälan var väldigt hjälpsam och jag fick ett mycket gott intryck av hur ni hanterar missnöjda kunder. Där får ni högsta betyg.????????????

Carin Johansson

Beställde en dörr för 20 veckor sedan. Första dörren kom efter 10 veckor transportskdad. Retur, ny beställning vänta 10 veckor denna dörr också transportskdad. Erbjuden en väldigt låg kompensation för att snyggt kunna åtgärda skadan snyggt.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden