Visar kommentarer 1 - 27 av 27

   50,0 %
   41,1 %
   7,1 %
   0,0 %
   1,8 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Lars-Erik Danielsson

Trycker att dörr och tillbehör skall komma samtidigt.Fick åka fyra mil för att hämta ut tillbehören helt jävla idiotiskt. Vem ska egentligen betala för tid och resa för att hämta tillbehören när det är avtalat att det skall komma ända hem. Kommentera gärna men jag vet redan svaret. MVH LATS-ERIK

Mikael Ljndell

Färgen blev likt beställning, passform dörr o karm bra, lätt montage helt i sin ordning utifrån mina krav och kunskaper ut min profetior, med andra ord så är jag/ vi jättenöjda med produkten

Borén

Helnöjd med allt

Rolf josefsson

Bra dörr till hyfsat pris. Får se när det blir riktigt kallt. Nu 13 kalla grader och det är inga problem

Ewaa

Jättesnygg dörr till ett hyfsat pris....har ännu inte kommit på plats men snart så.....

Kent Fredriksson

Snygg dörr till bra pris, vi köpte en dubbelmålad och detta för endast 1500 kr extra där andra dörrleverantörer tar ca 5000 kr. Allting var perfekt från beställning till leverans som kom på exakt på den bestämda dagen

Johan

En riktigt fin kvalitetsdörr .

Enkelt allt från beställning, leverans och montering.

Helt perfekt, jättefin dörr! Vi är så glada!

Lätt att sätta in och fin

Mycket nöjd med kvalliten samt moteringanvisningarna

Hur in som helst, är jättenöjd/Bitte

Är fullt belåten med ytterdörren

Maria Alsin

Väldigt fin dörr. Men glipar mellan fönsterspröjsen.

olle andersson

fin dörr bra passform men det blir en glipa nedkant dörrtröskel värkar som dörrtröskel är för bred

En bra och välfungerande dörr. gillar dock inte att spröjsen från sidorna är bredare än där de ansluter mot profilen på mitten men det är väl en smaksak bara

AnnaCharlotta G Lindgård

Dörren är jättefin o bra men tröskeln är inte riktigt korrekt monterat så det är en liten glipa mellan dörr o tröskel i högra nedre hörnet. I övrigt är allt bra! Vi hoppas att detta ger sig med temperaturändringen. Vilket vi har erfarenhet av tidigare!

Bra! Men vi har inte upplevt vintern ännu med den.

Christin jensen

Bra dörr, snygg entré fick vi. tyst att stänga och det blev varmare i hallen.

kenneth

Vi är nöjd med dörrren

Peter

Lätta att montera. Ser ut att vara av bra kvalite. Fin dörr, speciellt fönstret med spröjsen Rekommenderat till andra

Anders Jansson

Med den nya dörren får jag behålla värmen bättre i huset. Det enda jag kan anmärka på är att spröjsen på dörren inte sitter fast ordentligt. Annars är allt tiptop med produkten.

Tomas Eriksson Byggare

Dörren är inte ännu monterad.

Nils Gunnarsson

Dörren var OK frånsett några mindre skavanker. Det borde finnas med en färgtub för att fylla i där färgen är skadad. (Vore alternativt bra att få med en färgkod att ha tillhands när man kommer till färghandeln och försöker hitta rätt ifyllnadsfärg) Dessutom krånglar låset, dock inte värre än att det fungerar med lite trixande.

Torbjörn Fredriksson

Dörren är bra men ytskiktet är ömtåligt. Det behövs inte mycket kontakt för att en flaga ska lossna. Det har redan blivit 2 i karmen på insidan innan den ens har blivit monterad. Det är bra att det sitter en låskista i, men eftersom det är en ytterdörr så vill vi ha en bortasäkring så att det finns både låscylinder och låsvred på insidan. Då måste vi byta låskista i alla fall.

Lars-Åke Reinholdsson. Härnösand

Ännu inte sett hur dörren är på vintern (isolerings förmågan). Annars verkar den bra. Har sett en glipa i hörnet längst ner på dörren där tätningslisten ej tätar.

Ingen möjlighet att göra en betygssättning på en ytterdör redan efter 5 dagar från leverans, dessutom inte uppackad eller monterad ännu.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden