Visar kommentarer 1 - 17 av 17

   36,4 %
   45,5 %
   9,1 %
   0,0 %
   9,1 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Bernt Lagnebring

Kan inte bli mycket bättre, efter noggrann besiktning av dörren så ger jag högsta poäng plus en väldigt noggran snickare som monterade in dörren, återkommer gärna när det behövs

Det blev helt som vi tänkt oss.

Ola

Mycket fin och bra dörr. Nöjd.

Magnus Rydén

varan skadad vid lev. kanske hård behandling eller dåligt embalage. Skånska Byggvaror tog emot lev. anmärkning, och behandlade snabbt och smidigt

S. L.

Jättesnygg dörr! Enkel att montera o snyggt resultat. Känns modern och klassisk på samma gång. Bra med modeller som håller över tid. Trevligt bemötande i butik.

Jennie

Fin och bra dörr, precis som förväntat! Har inte haft den så länge, så bedömningen är baserad på första intrycket.

Peter Dahlqvist

Jättebra och bra kvalité. Enda som är synd att man får ett litet hål när man inte köper säkerhetlåset till.

L- E Tiborson

Dörrarna är mycket bra , men jag tycker mellanrummet mellan karm o dörrblad är för stort

Har just fått varan men kommer inte att installera den förrän till våren

Det hade gärna fått följa med list mellan sidoljus och dörr.

Pate

Nu är inte dörren monterad än men jag kan bara säga att servicen är topp. Dörren försenades lite men eftersom jag redan har en gammal dörr i påverkade det mig inget alls. Och jag gillar när man ringer upp kunden och talar om hur läget är.

Fredrik Bergkvist

Dörren hade fått femte stjärnor om där varit något att skruva underbläcket i. Och om den inte var skranglig i den dörrhalva som är utan handtag. Detta gör att båda dörrhalvorna rör sig när dörren går igen. Hålen till styrtapparna är för stora! I övrigt tycker jag att dörren är av hög kvalitet. Om några år får vi se om färgen håller måttet. Har sett andra dörrar (ej sbv) som spricker i färgen och sen sväller träet upp av fukten som går in.

Verkar vara bra kvalité! Väldigt fin. Har inte haft den på vintern än men verkar lovande. Vi köpte en svart med frostat glas och sprutmålade vit på insidan. Gummilister var lätta att ta bort och sätta dit igen. Frågan är bara hur man byter ut glaset på ett snyggt sätt ifall det skulle gå sönder då glaset är en enda kassett och "fönstren" är urfrästa i en ram som sätts utanpå. Fönster-ramen är sedan maskinspikad på dörren... inte skruvad...snyggt men kanske inte helt optimalt vid eventuella byten...kunde vara små skruvar på insidan så man minimerar risken för åverkan på dörrbladet.

Marie Karlsson

Funka bra med allt.

DN

Vår dörr ha spruckit på utsidan vid tre av glasrutorna :(

Dörren slår sig, felkonstruerade för vårt klimat!

Morgan

Karmen va skev på två ställen och tog en snickare 2,5 timmar att fixa så den satt okej! Rena skämtföretaget!
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden