Drömhemmet - Blogg

  Fönster

  Energisnålare vardag!

  Energi är en serie energimärkta fönster som heter som den gör av en anledning. Här får du genomgående låga U-värden och en märkbar energibesparing. Fönstrena finns i en mängd olika utföranden och material. Du kan göra olika tillval som vässar fönstrets funktion till max. Välkommen till din nya energisnålare vardag!

  Just nu får du upp till 25% rabatt på Energi fönster!
  Gäller t.o.m. 31 maj 2016.

  Läs mer

  Spara 1000-lappar

  Köp 5 eller fler fönster och få mängdrabatt!
  Gäller vid köp av fönster/fönsterdörrar.

  1-4 st = Betala våra redan låga kampanjpriser
  5-9 st = Du får 5% rabatt på hela din fönsterorder
  10-14 st = Du får 10% rabatt på hela din fönsterorder
  15+ st = Du får 15% rabatt på hela din fönsterorder

  Gäller t.o.m. 31 maj 2016 och vid ett köptillfälle med en leverans. Rabatten dras vid ordertillfället.

  Läs mer

  Ljus och rymd

  Fasadpartier ger verkligen ditt hem något speciellt. Magnifika, stora och rejäla fönster/dörrar ut mot trädgården som ger både ljus och rymd.

  Våra rejäla och tåliga fasadpartier är av högsta kvalitet, framtagna i en kombination av erfarenhet och modern utrustning.

  Läs mer

  Husets ögon

  Att byta fönster är att verkligen ta hand om sitt hus. Samtidigt som du vårdar skalet kan du spara energi och ge ditt hus ett ansiktslyft.

  Vi levererar tusentals fönster varje år.

  Som alltid med Skånska Byggvaror är det hög kvalitet, bra priser och nöjda kunder som gäller.
  Vårt breda sortiment ger dig mängder av valmöjligheter.

  Läs mer

  Lekfullhet som ser bra ut!

  Nyhet!
  Du kan skapa ett mer unikt hem genom att våga leka lite med formerna på dina fönster. Släpp in ljuset på ett nytt sätt!

  Välj mellan flera olika modeller och sätt en personlig prägel på ditt hus. Alla modeller ingår i vår Energiserie där du kan välja mellan trä eller aluminiumbeklätt fönster. Oavsett vilket alternativ du väljer får du alltid ett högkvalitativt fönster med 3-glas och lågt U-värde.

  Läs mer

  Njut av utsikten!

  Våra balkonger passar såväl nya som äldre hus – i gedigen konstruktion av högsta kvalitet. Du får en komplett balkong med dansk design. Välj mellan runt eller rakt utförande samt räcke eller snyggt glasad variant.

  Läs mer


  Fönster

  Fönster för alla hus

  Oavsett om du bygger nytt, känner att det är dags för renovering eller önskar att bygga ut - husets alla fönster kommer spela en enormt stor roll i projektet. Utnyttja möjligheten till att sätta din personliga prägel på huset genom att styra ljusinsläpp och utsiktsmöjlighet i husets fasadpartier. Fönstren ska isolera väl, hålla väder och vind ute, vara energieffektiv, men också tala till vårt estetiska sinne. Fönstret ska öppna världar och skapa ljus- och skuggspel i rummet. Så ta den möjligheten!

  Det är med ett fönster du gör det

  Våra fönster är högkvalitativa och vittnar om vår spetsteknologi. Med år av erfarenhet av vilken roll fönstren spelar i byggnadsprojekt vet vi vikten av miljömässigt tänk, kostnadseffektivitet och användarvänlighet i våra produkter. I projekt efter projekt stöter vi på samma typ av tekniska utmaning, att kombinera estetik med teknologi. Vi tror att vi har hittat framgångsreceptet - full kontroll över produktkedjan, nära samarbete med byggherrar och innovativa FOU-projekt. Vi följer dessutom EU-standard och andra byggnormer som präglar dagens byggande. Som kund kan du lita på att du får en produkt du kan känna dig nöjd med. Du kommer att uppleva sänkta energikostnader. Du kommer att glädjas åt prickfria och punktliga leveranser. Du kommer att se stora möjligheter i att fullända ditt arkitektoniska projekt och kanske bäst av allt: du kommer att ha ekonomiska resurser kvar till annat. Mer hus för pengarna alltså när du köper fönster hos oss. Besök vår butik idag eller kontakta våra säljare så får du stöd i köpprocessen.

  Fönster för alla hus

  Ibland vill man ha små, ibland stora, ibland klassiska, ibland moderna. Vi har alla typer av fönster för alla typer av hus och stilar. Vi tror inte på standard och mall. Vi tror på kundunika lösningar men med bibehållen kvalitet. Dessutom är fönster inte allt, utan vi levererar gladeligen också lösningar för balkonger, terrasser eller takfönster. Även kringprodukter är något vi fokuserar starkt på, såsom isolering, utsmyckning, insynsskydd och andra tillbehör till fönster. Hos oss får du en kundunik fönsterlösning som verkligen lyfter ditt hus till oanade höjder. Gör som tusentals andra villaägare och hemmafixare, kontakta vår säljavdelning för mer information. Vi finns bemannade måndag till fredag (och vissa helger) för att svara på frågor, projektera och lämna offert. Kunniga fönsterexperter finns alltid stand by, i butik, på mejl eller per telefon, för att svara på dina frågor och möta dina önskemål. Du kan vara erfaren byggherre med mycket specifika önskemål eller en högst genomsnittlig småhusägare - vi är partner för dig alldeles oavsett.

  Skånska Byggvaror levererar hög kvalitet

  När du investerar i fönster hos Skånska Byggvaror får du inte bara kvalitet, modernitet och en perfekt accent till ditt byggnadsprojekt, utan du får också flera fördelaktiga köpevillkor. Alla kunder, vart än i Sverige du önskar leverans, får gratis frakt på hela sin beställning. Dessutom erbjuder vi 30 dagars ångerrätt och fri returfrakt. Det är vårt främsta fokus, att du ska vara nöjd, både med dina fönsterlösningar och med ditt köp. Lägg din beställning redan idag och du har tagit steget mot ett fulländat hus.

  Fönster Fönster inspiration