Drömhemmet - Blogg

  Badrum

  Njutning i vardagen

  Snygga och praktiska duschar i en mängd olika varianter; vägg, hörnor, duschkabiner raka eller rundade. Olika glas, olika funktion. Hur njuter du bäst av din dusch?

  Vi har även ett brett utbud av duschtillbehör. Duscha varmt och gott – och varför inte snyggt också? Välj mellan olika tillbehörspaket eller kombinera själv.

  Läs mer

  Ett klassiskt val!

  Den lilla orten Ramsnäs i Dalarna har fått ge namn åt vår mest traditionella badrumsserie. Det är lantligt och klassiskt, i lindblomsgrönt, vitt eller grått.

  Den är svensktillverkad med hög kvalitet till ett attraktivt pris. Du får ett modernt badrum med klassisk romantisk touch.

  Det finns tre bredder på tvättställsskåpet, 60, 90 eller 120 cm. Välj mellan porslinsknopp eller skålhandtag.

  Läs mer

  Vägen till vardagslyx

  Snygga badrumsinredningar som gör ditt badrum till en härlig plats att njuta av.
  Välj mellan flera olika designer och färger.

  Från enkelt, stilrent och prisvärt till modernt, personligt och spännande. Våra badrumsinredningar ger dig många möjligheter på vägen till vardagslyx i hemmet.

  Speglar och skåp förändrar hela ditt badrum och är även de till stor hjälp till att ta hand om förvaringen du behöver i ditt badrum

  Läs mer


  Badrum

  Med ett inbjudande badrum börjar dagen bra

  Satsa på badrumsinredning som både är praktisk och trivsamt med produkter av hög kvalité, så blir morgonritualerna både skönare och enklare. Om du är i färd med att renovera eller bygga nytt i ditt badrum hittar du här duschar som gör morgonduschen till en njutning och badkar för avslappnande bad efter en lång och stressig dag. Det lönar sig i längden att unna sig det bästa i badrumsinredningen för att få det att hålla sig funktionellt och fräscht lång tid framöver.

  Ditt badrum ska vara lättskött och trivsamt

  Skapa ett badrum som tilltalar alla dina sinnen med snygg och funktionell badrumsinredning. Badkar finns både i modern stilren design med raka linjer, eller lite mer gammaldags om du föredrar en retro- eller vintagekänsla. Gemensamt för alla våra badkar är att de ska vara bekväma för dig, en njutning för ditt öga och förstås hålla en lång tid.

  Bland duschar väljer du om du vill ha mjukt rundade eller med raka linjer. Dörrarna ska gå lätt att öppna vare sig du föredrar en dörr som öppnas både inåt och utåt eller en med skjutdörrar. Inred gärna ditt badrum med både dusch och badkar. Duschen är det mest praktiska på morgonen eller efter träningen. Med ett badkar däremot kan du njuta och slappna av då du har lite tid över och vill ta hand om dig själv. Hos oss hittar du också handdukstorkar i olika storlekar. Har man en gång använt en handduk från en handdukstork vill man alltid ha det. En varm, skön handduk på morgonen är en bra början på dagen.

  Låt ditt badrum visa vem du är

  Inred ditt badrum till att passa dig och din familjs stil och behov. Våra tvättställ finns i flera olika utföranden och du väljer själv om du vill ha en rak och stilren design eller lite mer mjukt och klassiskt utformade. Badkaret kan du gärna låta vara lite mer än just ett kar att bada i. Ta gärna ut på svängarna och våga dig på ett designat badkar som fungerar som ett blickfång i badrummet. Gör badkaret till ett eget hemmaspa med badprodukter och vackra ljus. En detalj i badrummet som man kanske inte ofta tänker på i inredningen är blandaren. Den kan dock göra helt olika intryck beroende på vilken stil du väljer. Här är ofta ett bra val att välja ett utförande som passar badrummets övriga inredning. Förvaringsskåp är mycket viktiga eftersom ett badrum med prylar överallt förstör helhetsintrycket. Med praktiska och snygga tvättställsskåp och högskåp organiserar du enkelt handdukar, burkar och annat. Hitta dina personliga favoriter och låt hela badrummets inredning avspegla den du är.

  Vi på Skånska Byggvaror håller vad vi lovar

  Ge ditt badrum ett lyft och nöj dig endast med kvalitetsprodukter - det lönar sig i längden. Skånska Byggvaror erbjuder dig inte bara högkvalitativa produkter, utan också smidig leverans. Vi skickar fraktfritt inom hela Sverige. Om du mot förmodan inte är nöjd med varan eller av annan anledning ångrar dig har du alltid rätt att utnyttja vår service med 30 dagars ångerrätt. Även i detta fall står vi för frakten. Beställ redan nu vad du behöver för att fixa ditt drömbadrum!

  Badrum inspiration Badrum