Drömhemmet - Blogg

  Markiser

  Funktionellt, prisvärt och snyggt!

  Siffrorna från SMHI och NASA talar samma språk. 2014 var ett rekordvarmt år, både i Sverige och globalt sett. Du minns säkert den långa heta sommaren. Kanske led du av värmen vid något tillfälle. Men det finns ju sätt att ha det behagligt även när solen gassar. Här hittar du flera smarta lösningar i olika utföranden.

  Våra svensktillverkade markiser finns i en mängd utföranden och utseenden. Vi lämnar fem års garanti mot mögel, blekning och röta.

  Beställ gärna ett tygprov på 042-210 100.

  Just nu har vi kampanjpriser på markiser + 25% rabatt på tillbehör om du handlar markiser för över 10 000 kr!
  Gäller t.o.m. 31 maj 2016


  Markiser

  Svensktillverkade markiser gör susen för hemmet

  När det handlar om markiser så är vi specialister på området. En markis kan, beroende på material och konstruktion, stå till tjänst med en mängd funktioner, som underlättar och förgyller tiden som tillbringas i hemmet. Fönstermarkiser ger svalare inomhusklimat och skydd mot bländande solsken, medan terrassmarkiser höjer kvaliteten på utomhustiden genom att skydda både mot sol och regn. Vi erbjuder endast svensktillverkade produkter med hög materialkvalitet som har lång livslängd. Med fem års garanti mot mögel, röta och blekning är vi måna om att ge våra kunder en trygg inköpskänsla.

  Markiser för bättre klimat inomhus och utomhus

  Idag har vi material och kunskap som gör att markiser verkligen kan optimeras. Tiderna är förbi när allt en markis gjorde var att skydda mot solstrålarnas värme. Detta är naturligtvis fortfarande den huvudsakliga uppgiften men utförd med otroligt mycket mer raffinemang. Ta t.ex. våra terrassmarkiser som lyckas med konststycket att stänga ute 90-99 % av solstrålarnas värme. Under en markis av det här slaget råder alltså ett angenämt klimat även under riktigt varma sommardagar, där både människor och växter får skydd.

  Vertikalmarkiser är ett annat exempel på produktens imponerande finesser. Detta är en s.k. screenmarkis som monteras så att den ligger som en duk längs fönstret. Vårt screentyg ger fri sikt genom materialet, fastän det stänger ute 94 % av solstrålarnas värme. Hög tålighet mot UV-strålning är en självklar egenskap för denna eleganta lösning, som blir en lika klädsam som praktisk detalj till hemmet. Alla våra markiser finns i ett stort urval av färger och mönster så att du ska kunna få tag på det du föreställt dig.

  Markiser som pricken över i:et

  Tänk inte på markiser som en tråkig nödvändighet. Faktum är nämligen att de markiser vi erbjuder idag är så estetiskt tilltalande att de förhöjer intrycket av ett hem. Terrassmarkiser i medvetet färgval ger ett komplement till huset som ser så självklart ut när det väl är monterat att du blir osäker på hur det såg ut innan. Även under mulna dagar med lätt duggregn kan du krypa ihop ute i friska luften under terrassmarkisen, insvept i en mjuk filt, och låta tankarna vandra medan du betraktar vädret. Om det är den vinande sidovinden på uteplatsen som du irriterar dig på, så är sidomarkiser lösningen. De skyddar mot vind, lågt liggande kvällssol och insyn. Dessutom är det lätt att montera dem, och du kan placera dem varsomhelst på tomten. Med en sidomarkis gör du uppdelningar på terrass eller i trädgård som skapar dynamik och ökad trivsel. Rätt markis ger förhöjd kvalitet till ditt boende och är en investering som lönar sig i många år framöver.

  Skånska Byggvaror - en garanti för hög kvalitet

  Den som beställer markiser online på Skånska Byggvaror kan inte bli annat än nöjd. Det här är hemmafixarens självklara val när både pris och kvalitet ska stämma. I Sverige har vi en stor mängd villaägare som har behov av att kunna beställa varor fraktfritt med hemleverans. Vi garanterar säker leverans och en mängd olika betalningssätt så att du kan välja mellan allt från kreditkort, Klarna eller direktbetalning med internetbank. Våra kunder får dessutom 30 dagars ångerrätt, och för privatpersoner erbjuder vi fri returfrakt.

  Terassmarskis Vertikalmarkiser