Behöver jag behandla eller måla panelen till min modulära byggnad innan montering?
Panelen bör alltid grund- och täckbehandlas för att skydda mot röta, svamp och insekter. Därefter behöver panelen grund- och täckmålas inom 3-6 månader med en vattenbaserad färg. Det går bra att täckmåla efter montering. Använd kvistlack för att motverka kådblödning.
Ingår allt som behövs i byggsatsen?
Du kommer få hem en komplett byggsats för en vädertät byggnad. Det betyder att både väggar, fönster, dörrar, takstolar och takbeklädnad så som råspont, underlagspapp och ytpapp ingår. Självklart ingår även material för inklädnad samt tillbehör som skruv och spik.

Material till grunden ingår inte, utan den behöver du själv planera och köpa separat beroende på dina behov. Du behöver också köpa till de skruv som behövs för att fästa väggblocken i grunden, eftersom även dessa behöver anpassas utifrån din grund.

Här kan du läsa mer om fördelarna med olika typer av grunder >
Vad behöver jag förbereda inför bygget av min modulära byggnad?
Innan du påbörjar monteringen av din modulära byggnad behöver du ha grunden på plats. Du behöver också köpa till de skruv som behövs för att fästa väggblocken i din grund, eftersom dessa behöver anpassas utifrån din grund. Här kan du läsa mer om fördelarna med olika typer av grunder > 

I <a href=" https://generic-v2.c.skbv.se/store/Files/Monteringsanvisning-blocksystem-modulara-byggnader.pdf" target="_blank"> monteringsanvisningen hittar du en förteckning över vilka verktyg du behöver för att kunna montera din komplementbyggnad så smidigt som möjligt.
Vilken typ av grund ska jag bygga och hur stor ska den vara?
Grunden ska vara lika stor som regelstommens storlek. Här kan du läsa mer om om fördelarna med olika typer av grunder >
Vilka garantier gäller för era modulära byggnader?
Vi ger alltid 2 års produktgaranti och 10 års garanti mot tillverkningsfel på alla modulblock.
Hur går leveransen till?
Ett par dagar innan leverans blir du kontaktad av oss för att bestämma datum och tidpunkt så att du är hemma och kan ta emot dina varor.

Beroende på hur din beställning ser ut kan det förekomma att ordern delas upp i flera leveranser. Detta sker speciellt då beställningen innehåller varor från flera tillverkare, exempelvis att fönster och dörrar skickas från ett ställe och modulblocken från ett annat.
Hur lång är leveranstiden?
Från det att du lagt din beställning tar det normalt 6-8 veckor innan alla produkter levererats hem till dig.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden