Vår/höst - Isolent

Fast parti, fönsterhöjd

15%
Rabatt

Vår/höst - Isolent

P

Utmärkt kvalitet - för din skull


Du kan känna dig lite extra trygg när du köper en vara som är P-märkt. Märkningen innebär att produkten har gått igenom noggranna kvalitetskontroller utförda av en oberoende part.

Partier med Original Design karm uppfyller de hårda kraven.

Detta ingår i P-märkningen:

Säkerhet mot personskador
Produkten har genomgått hårda tester för att se till att ingen kan komma till skada.

Vattentäthet mot slagregn
Produkten har genomgått hårda tester för att säkerställa att den är vattentät enligt klassningen och att man tryggt kan sitta i uterummet även vid kraftigt slagregn.

Lufttäthet
Produkten har genomgått särskilda tester för att se till att den är lufttät enligt klassningen.

Vindlast / Stormsäkerhet
Produkten är testad mot höga vindlaster för att säkerställa kundens säkerhet och att byggnaden står kvar även vid mycket hårda vindar.

Bärförmåga, stadga och beständighet
Produkten är beständig mot röta, korrosion och uv-strålning enligt klassningen.

Energiprestanda
Prestandan är beräknad av oberoende parter för att säkerställa att produkten håller rätt isolervärde baserat på klassningen.

Bredd x Höjd

Kulör

Ordinariepris1.429 kr
SPARA 214 kr
1.215 kr

Delbetala från 51 kr/månLäs mer!

Qliro delbetalning

När du väljer delbetalning får du genast besked om din ansökan har beviljats och vi kan hantera ditt köp omgående. Skulle din ansökan inte bli beviljad kan du gå tillbaka och välja ett alternativt betalningssätt.

Du kan ha ett eller flera pågående delbetalningsköp och Qliro sammanställer dem på en månadsfaktura som skickas till dig via e-post i mitten av varje månad. Du kan när som helst under delbetalningstiden betala hela din kvarvarande skuld.

Följande alternativ finns för delbetalning
Betalsätt 6 mån 12 mån 24 mån 36 mån Konto
Uppläggningsavgift 295 kr 295 kr 395 kr 395 kr 0 kr
Administrationsavgift 29 kr 29 kr 29 kr 29 kr 29 kr
Årsränta 0% 0% 9,95% 9,95% 19,90%
Exempel vid ett köp om 10 000 kr
Effektiv ränta 17,12% 12,31% 21,71% 20,18% 29,38%
Att betala per månad 1 745 kr 887 kr 508 kr 364 kr 955 kr
Total kostnad 10 469 kr 10 643 kr 12 192 kr 13 109 kr 11 466 kr

Vid försenad betalning skickas en påminnelse till dig och det utgår en förseningsavgift om 135 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Vid ytterligare försening tillkommer en lagstadgad inkassoavgift.

Vid köpet förbehåller vi oss rätten att göra en kreditupplysning genom Qliro AB. Insamling och behandling av dina personuppgifter samt kreditupplysning är nödvändig för att vi ska kunna behandla ditt önskemål om kreditköp.


Fullständiga villkor

Qliros fullständiga villkor för konto och delbetalning hittar du här. Se också Standardiserad Europeisk Konsumentkreditinformation.

Artikelnummer: 540720 Beräknad leverans v. 13

Fri frakt i hela Sverige

Passande tillbehör

Recensioner - Vår/höst - Isolent

"Lätt att sätta upp och fungerar utmärkt som dörrar i ett uterum på vår /höst. "


Anonym, maj, 2017

Markku och Marion Salo

Efter många års väntan är äntligen vårt uterum på plats tack vare Skånskas leverans och JCB som byggde. Vi är supernöjda och tacksamma för Skånska Byggvaror som gjorde allt för att vi som kunder skulle få det rum vi längtat efter. Toppen var att kunna se olika alternativ hos Skånska Byggvaror i Falun, diskutera oss fram till det bästa och få experthjälp. Nu väntar bara målning till våren och sedan njuta fullt ut av vårt uterum Synd bara att det inte följer med en inredare som kan hjälpa oss se vilka möbler, ljus osv som fungerar bäst och glr det extra hemtrevligt februari, 2018

Johannes

Snickarna var helnöjda med allt ifrån leverans till montage, tydliga montageanvisningar och det stort plus var att partierna var låsnings bara, hade missat detta i Er information med de var kalas bra! februari, 2018

Trond Eilertsen, Halden, Norge

Varene var og er helt perfekte. Problemet er hos Skånska byggevarer som ikke tilbakefører svensk moms etter å ha sendt norsk momsoppgave flere ganger. På telefon i forkant var det ikke noe problem. februari, 2018

Daniel

Fick inte grundbehandlad stomme trots att jag beställt det. Odugliga monteringsanvisningar och läcker in skarven mellan dörrräls och karm januari, 2018

Ingrid Sjöström

Leverans på utsatt tid. Bra passform. Och för min del helt fantastiska snickare/montörer januari, 2018
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden