Missa inte: 30% rabatt inom uterum! Gäller t.o.m. 6 mars Till kampanjen

Filtrera

Nya produkter

Produkttyp

Säsong

Serie

Uterumspartier


Förläng sommaren med ett uterum. Här på Skånska Byggvaror finns allt som behövs för att inreda platsen du alltid drömt om. Med våra lättmonterade uterumspartier blir drömmen verklighet.

Förläng sommaren med ett uterum

Njut av lediga dagar i ett vackert uterum. Visst är väl uterummet den perfekta platsen för ljusa sensommarkvällar? Eller vad sägs om frukost på verandan? Här hos oss hittar du allt du behöver för att skräddarsy uterummet efter dina önskemål. Hitta lösningen som passar perfekt med våra måttanpassade uterumspartier. Sortimentet rymmer även uterumspartier med säkerhetsglas. Oavsett hur dina behov ser ut har vi alltid en lösning för dig och du hittar självklart även skjutbara glaspartier i det breda sortimentet.

Vinterträdgård en dröm för många

Drömmer du om en vinterträdgård? I vårt breda utbud finns mängder av modeller av isolerade uterumspartier i olika utföranden. Sortimentet rymmer självklart även uterumspartier för vinter. Välj till exempel en modell i aluminium eller glas med brutna köldbryggor som finns i flera färger. Det är enkelt att få ett perfekt resultat med rätt material. I det stora urvalet av leverantörer finns det något för alla prisklasser och smaker.

Fri frakt med Skånska Byggvaror

Vi på Skånska Byggvaror erbjuder dig bekväma leveranser och oavsett var i landet du bor behöver du aldrig betala någon frakt när du beställer material för uterum och inredning från oss. Gör din beställning redan idag. Läs mindre

FYNDA TILL FÖRSÄSONGSPRISER!
30% RABATT PÅ UTERUMSPARTIER

Succén fortsätter! Försäsongserbjudande med hela 30 % rabatt om du köper 2 eller fler skjutbara uterumspartier. Gäller våra populära glaspartier Classic, Optimal, Excellent, Isolent och Harmoni. Rabatten dras i kassan.

Missa inte chansen att förverkliga din uterumsdröm till ett riktigt drömpris!

Gäller t.o.m. 6 mars.
Sortera

14 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden