Vårfest - mängder av bra erbjudanden Se alla kampanjer
Vägghöjd 222 cm
Total höjd 326 cm
Taklutning 32°
Paneltjocklek 34 mm
Yttermått 337 cm (diameter)
Fönster 7st á 90 x 124 cm
Pardörr 114 x 181 cm
Lisä takbeklädnad Nej
Vikt 1100 kg
Invändigt mått 9,2 m²
Storlek grund 9,4 m²
Takyta 15,3 m²
Garanti 5 års produktgaranti
Varumärke Palmako
"+ Bra passform. Blir riktigt snyggt när det är färdigt. + Bra service. En del var skadad i transporten men den ersattes direkt. - Monteringsanvisningen har en del att önska. Om jag skulle sätta upp ett igen skulle jag ändra lite i både ordningen och på sättet den skruvas ihop. / Det är lätt att underskatta tiden för montaget. Den tid som anges i anvisningen räcker inte långt om man vill få till det riktigt bra."


Thomas Sköld, Åslarp, oktober, 2016

Utvalda recensioner

Thomas Sköld, Åslarp

+ Bra passform. Blir riktigt snyggt när det är färdigt. + Bra service. En del var skadad i transporten men den ersattes direkt. - Monteringsanvisningen har en del att önska. Om jag skulle sätta upp ett igen skulle jag ändra lite i både ordningen och på sättet den skruvas ihop. / Det är lätt att underskatta tiden för montaget. Den tid som anges i anvisningen räcker inte långt om man vill få till det riktigt bra.

Bra passform på alla delar.

Anders Hillbur

Bra instruktion Vissa delar fattades/felaktika vid leverans, men löstes genom att jag fick komplettering utan krångel. Har dock ej sätt ihop hela huset ännu (taket återstår) men alla delar till det verkar rätt

Fler produkter i denna kategori

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden