Vårfest - mängder av bra erbjudanden Se alla kampanjer
STORLEK br 216 x br 216 x hö 94 cm
VIKT (TOM) SAMT VOLYM 281 kg, 1500 liter
ANTAL PERSONER 5 st sittande + 1 st liggande
JETMUNSTYCKEN Totalt 51 st
JETPUMP 1=Uppstart 3000W, drift1500W(4hk)2=2000W/1000W(3hk)
VÄRMEELEMENT 3000 W
BELYSNING Ja, LED + undervattenbelysning
ELANSLUTNING 3 x 400 VAC, N, PE, 16A
ÖVRIGT Inkl. isolerlock
GARANTI Skal 5 år / Rör- och elsystem 3 år
"Bästa investeringen! Grymt skönt, håller värmen bra, lättmanövrerat! Bra massage av strålarna men bra att de går att stänga av när man vill flyta omkring under stjärnhimlen. Tips: köp locklyft samtidigt så slipper du lyfta iväg och placera locket Någonannanstan. Vi missade det och fick beställa det i efterhand=en exp avgift till.... synd att man inte kan köpa mer kemikalier utan att köpa ett helt kit. "


, november, 2016

Utvalda recensioner

Motsvarar alla förväntningar.

Johan K.

Smidig leverans och ett väl fungerande utespa. Känns välbyggt och är mycket bad för dessa pengar.

Bästa investeringen! Grymt skönt, håller värmen bra, lättmanövrerat! Bra massage av strålarna men bra att de går att stänga av när man vill flyta omkring under stjärnhimlen. Tips: köp locklyft samtidigt så slipper du lyfta iväg och placera locket Någonannanstan. Vi missade det och fick beställa det i efterhand=en exp avgift till.... synd att man inte kan köpa mer kemikalier utan att köpa ett helt kit.

thomas

Kundservice som är på topp

GP

Valde Skånskabyggvaror och spabadet Triton efter att ha varit och tittat på många andra spa. Lite synd att detta inte fanns uppställt i Helsingborg eller Malmö vars utställningar jag besökte innan köpet. Installation och information angående denna tyckte jag var bra och tydlig. Borde dock vara en lite mer påkostad manual som följde med spat. Underhålls informationen borde vara mer riktad till just denna modellen då olika modeller skiljer sig åt. I övrigt är informationen kring underhållet bra. Stereon fungera bra och är enkel att sköta genom Bluetooth. Dock är radiodelen lite svag när det gäller lokala stationer. Har nu använt Triton spa i ca 3 månader. Efter ca 30-40 badpersoner väntar nu att byta vatten för första gången. Har varit i kontakt med SKBV vid flera tillfällen i olika frågor och fått svar snabbt. En fördel som dykt upp vad gäller Triton spa är att du kan bubbla endast på ena halvan av badet.

Eva

Har svårt att bedöma eftersom vi ännu inte kunnat prova spabadet. Men jag tror det är bra. Det var trasigt visade det sig när vi försökte starta det. Väntar på att få det reparerat. Tyvärr har vi fått kämpa för att få den hjälp vi tycker vore självklart att vi skulle få. Är besviken.

Richard Sörman

Vi är mycket nöjda med spabadet. Kemikaliepaketets bruksanvisning är tyvärr mycket rörig! Vi undrar också hur man gör en felanmälan eftersom en söm i locket var trasig.

Bernte

Enda som inte var bra är att man måste själv sätta i förstärkning där locklyften monteras lika med handledaren. Manualen kunde vara bättre annars inga problem

Kanske är du också intresserad av

Fler produkter i denna kategori

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden