Storlek br 189,2 x br 189,2 x hö 81,3 cm
Vikt (tom) och volym 193 kg, 1136 liter
Antal personer 5 sittande + 1 liggande
Jetmunstycken Totalt 32 st (i olika utföranden)
Jetpump 1=Uppstart 3500W,drift 1850W(4hk)
Värmeelement 2000W
Belysning Ja, LED-belysning under vatten
Elanslutning 3x400VAC, N, PE, 16A
Övrigt Inkl. isolerlock och filter
Garanti Skal 5 år / Rör- och elsystem 3 år
"Ett helt klart dugligt bad med lagom styrka på jetstrålarna. Men då det är ett billigt bad så är utseendet väldigt grovhugget och inget som helst finlir. Hur som helst så fyller det sin funktion och vi är supernöjda än så länge."


Christer Johansson, augusti, 2016

Utvalda recensioner

Ok ??

Niklas Pettersson, Falköping

Väldigt prisvärt och härligt lite mindre spabad som är perfekt för 2-4 personer. Bra jetstrålar, bra ljudnivå och billigt i drift. Jag har haft 39 grader i vattnet under hela januari, men märket knappt på förbrukningen att jag hade det på! Det får plats 6 personer, men då skvalpar vattnet över och man få fylla på lite efter bad. Supernöjd!

Ett mycket fint spa till billigt pris.

Thomas

Kanon spa bad

Christer Johansson

Ett helt klart dugligt bad med lagom styrka på jetstrålarna. Men då det är ett billigt bad så är utseendet väldigt grovhugget och inget som helst finlir. Hur som helst så fyller det sin funktion och vi är supernöjda än så länge.

Bästa jag har köpt, helt underbar produkt. Fungerar bra och är lättskött.

Gitt

Supernöjda med vårt köp. Vardagslyx till överkomligt pris. Jetstrålarna var oväntat kraftfulla, ger verkligen massage! Glatt överraskad!

F

Väldigt nöjd, en mycket bra produkt som håller vad som utlovas, både i funktion och elförbrukning. Trist är dock att priset satts ned rejält jämfört med när jag köpte den, från ca 45 till 40. Känns lite så där, men tur för de som köper den nu.

Kanske är du också intresserad av

Fler produkter i denna kategori

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden