Visar kommentarer 1021 - 1037 av 1037

   38,2 %
   45,0 %
   12,0 %
   3,1 %
   1,6 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Rangligt och mycket dålig beskrivning.

Anna

Dörrarna glider inte friktionsfritt och låter och är tröga så vi är såklart inte helt nöjda. Annars gillar vi utseendet mycket!

Mats Wahlström

Delar saknades och det tog väldigt lång tid att få dem! Inget vi kan rekommendera. Förstörde hela vår tidsplanering vid flytten till renoverad lägenhet.

Christian Trolläng

Man får vad man betalar för. Denna skjutdörr går inte ens att jämföra med motsvarande från tex Elfa. Dörrbladen slår i varandra, går trögt, skrapar mot takskenan. Golvskenan är hög och vass, inte bra alls. Rekommenderar INTE att köpa denna.

T.B Norberg

Enkelt att montera, är höjden för hög är det lätt att kapa till rätt höjd, det är andra gången vi har beställt garderob London är super nöjd. God jul &Gott Nytt År

För sitt pris är dörrarna ok. Transportskador på ena profilen, tydlig buckla. Supportsidan fungerar ej då man kan skicka hur många gånger som helst utan att det händer något. Bifogar bilder samt en detaljerad beskrivning på problemen men då man skickat kommer samma sida upp igen fast nu är alla fälten tomma. Trolgien feltransporterade dörrar som verkar ha legat ner, de är alla svagt böjda med störst avvikelse på mitten. Ej tillräckligt många täckbrickor för hålen i profilerna.

Owe Karlsson ärtgränd

Jag är jätte nöjd med mina skjutdörrar

Fredrik

Lite ostadig och glider (och låter) dåligt i skenan.

Produkten motsvarade det som vi sökte och fick uppgift om vid vårt besök i butiken.

Ulf Rooth

Borde stå med STORA & FETA bokstäver att de inte går att justera denna skjutdörr över huvudet taget. Medförde en extra kostnad för mej på ca 1000 kr.

Aluminiumlisterna har lossnat på 2 av 4 dörrar. Som vanligt så får man vad man betalar för.

Bo Allansson

Gummilisten som håller spegelglaset på plats är intryckt, mådte åtgärdas. Har skickat mail till er om detta 20150102.

Björn Hansson

Kontaktade en av era säljare pga. att båda dörrarna var skeva. Blev väldigt besviken när jag fick beskedet att London är den ända dörren som inte går att justera. Vad är det för vits med att bygga raka väggar om ni inte kan leverera dörrar som är 90gr i hörnen? Jag har köpt både takfönster och garderobsdörrar av er tidigare och varit nöjd med dessa. Men nu får det vara nog.

Sakerna hade ju fel mått. Skenor skulle kapas till rätt längd. Varför skickar ni inte saker med rätt mått? Det skapade en massa extra jobb istället för att bara kunna sätta upp garderoben.

Mehdi M.

leverasen har inte kommit fram enlig avtalad tid och ingen har kontaktad mig från skanskabyggvaror, jag ringde två gånger men fick aldrig några klara besked.

Första leveransen innehöll 5 skjutdörrar där samtliga inte rullade lätt. Nästa leverans med 5 skjutdörrar fungera 4 st. Fick därefter en lev. hjul o bytte på sista dörren då funka den, dom gamla hjulen var fulla med aluminium graler. Sedan när skjutdörrarna satt på plats slog det upp till 11 mm mellan ovankant o underkant skjutdörren. Detta trots att bottenskenan var rak enligt lasern och väggen i lod enligt ett 1800 mm vattenpass. Det jag fick göra till slut var att montera bottenskenan inte i våg

jacob chabo

JAG ÄR INTE NÖJD ALLS MED SPÅRET PÅ ÖVER DELEN DET TRÄFFAR SIDENA OCH GÖR ATT DET LÅTER SÅ ROSTIG.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden