Visar kommentarer 961 - 1020 av 1037

   38,2 %
   45,0 %
   12,0 %
   3,1 %
   1,6 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Mårten Cassel

En glaslist var felaktig på en av 14 dörrar... orkar inte reklamera. Har satt dörren så jag slipper se felet.

Janne toil

Dörrarna är bra men på hjulen är det gjutkanter så dörrarna hoppar. Fick 8 nya hjälmen samma visa. Får skrapa med brytbladskniv och försöka få bort dom. Men med lite pyssel så funkar det.

Karl-Einar Johansson

Skjutdörrarna är tillverkade i exakt vinkel varpå glipor uppstår när dörrarna skjuts mot varandra, ej rengjorda efter montage fans Ali spån på hjulen vilket gjorde att dörrarna hoppade vid rörelse i sidled

Kim

Sladdrig konstruktion. Går ej få tag på enskilda (reserv)delar utan man måste köpa hela dörrar om något går sönder.

Ej justerbara hjul. Instabila.

Peter Johansson

Er kundtjänst är en katastrof och jag anser att det är en del av produkten,

O O

Ej justerbar vid t ex ojämn golvyta. Brukar finnas en skruv att justera med.

ivan

O stabila och inte justerbara hjul.

Rasmus Hedlund

Väldigt dålig beskrivning, alla dörrarna va sneda och står ingenstans om dom går att justera. Sen var skenan för lång så när alla dörrar är stängda så är det glipor. Jag är otroligt missnöjd. Kvaliteten va under all kritik och då vi gemfört med andra spegeldörrar så var dom inte särskilt prisvärda för det vi fick

Pa

Går inte att justera dörrarna i underkant

Nils Håkansson.

Mycket undermålig beskrivning. Lätt att göra fel och missförstå. Får stora konsekvenser.

går ej mjukt och fint tycker att det verkar som om inte hjulen vid golvet är ojämna

Andreas

Bristfälliga beskrivningar för montering. Avsaknad av justering av hjul gör att dörrar är svåra att få i våg. En av 4 dörrar var felaktigt ihop monterad på så sätt att diagonalmåttet inte stämde.

Malin Strandberg

Endast en tvåa för att : Då en list på dörren var dålig skulle vi få en ny dörr. Fraktbolaget ringde strax innan leverans av dörren och sa att godset var krossat. Någon miss har det då blivit mellan fraktbolaget och er för ännu har dörren inte dykt upp. + dock för trevlig kundtjänst personal hos Skånska som jag har pratat med i ärendet, dock lite lång leveranstid ( först v 1) för den nya ersättningsvaran.

Hans Gälldin

Det fanns en lätt transportskada på takskenan orsakad av undermåligt emballage. För att spara tid gjorde jag misstaget att försöka böja tillbaka skadan själv i stället för att reklamera. Resultatet blev att dörrarna kärvar och gnisslar i vissa lägen.

Stig Lind

Ej möjligt att justera för att få dörrarna i lod. Därför inte nöjd med resultatet. Säljaren borde ha OBSat om detta.

Tidigare inköpt likvärdig garderob från Skånska Byggvaror höll mycket högre kvalité på dörrar och skenor än denna.

Krånglig beskrivning för en amatör.

Andreas L

Får ett lågt betyg för det var grader på handtagen så ett av mina barn skär sig när de skulle stänga ena dörren

Väldigt hög ljudnivå när man rullar på dörrarna.Finns det något att gör. Något dämpande.

Anna

Ser jättefina ut. Men tyvärr inte så bra kvalitet, glider inte alls bra och låter illa..

Bertil Palmgren, Alvesta

Ej så bra kvalité. Går ej att justera hjulen, skulle behövt justera dom något. Om man trycker något på dörren när man ska stänga eller öppna, så slår dörrarna emot varann. Rätt högt ljud (asande) när man öppnar eller stänger. Inga täckknoppar följer med till hålen på sidorna.

Saknade flertalet av delar för sammansättning och montering

Lars Wallgren

Det dåliga är att det inte går att justera hjulen :-( Detta kan inte vara så stor extra kostnad att ha sådan istället

Bengt Eriksson

Inte precis ljudlösa och går mot varann när man öppnar och stänger

susanne östman

Beställde dörrar och garderobsinredning samtidigt med hjälp av er kundtjänst ändå skickar ni för kort inredning.

Synd att en av dörrarna var skadad på den vita sidan, innebar att jag tvingades vända den grå utåt .

Dörrarna skrapar.

Arvid

Spegelglaset gav känslan av lustigahuset. Att hjulen inte gick att ställa var ett stort minus då dom lutar åt olika håll. Besviken på kvalitén.

Christina

Rackliga, tunna dörrar men fyller sitt syfte

inte bra material, väldigt lätt och ostabil

Ami Karlsson

Hej! Jag fick hem en skadad dörr och pågrund av att jag kommer att ha väldigt svårt att returnera den till er så anmälde jag det och ville ha någon form av kompensation, detta var flera månader sen nu och jag har än så länge inte fått något. Jag hade tänkt köpa fler skjutdörrar och även innerdörrar av er innan min skadade leverans kom, men kommer nog inte köpa av er om det tar så här länge att bli kompenserad.

Anna

Bra att det går att kapa höjden själv på dörrarna. Mycket dåligt glid i skenorna. Skrammliga och dörrarna stöter nästan i varandra då de dras parallellt. Har köpt annat dyrare fabrikat och kan tycka i efterhand att det inte var värt de sparade 100-lapparna som gjordes vid köp hos er.

Jenny

Glider dåligt och låter väldigt mycket när man skjuter dörrarna.

VoniC

Visst att det är en billig variant, men det står inte att läsa någon stans att torts "tussar" som skickas med så låter den massor när man öppnar den. (typ som att dörrarna skavs mot varandra.) Annars är vi super nöjda, efter fel leveranser och skador. Tack

Peppe Wallén

Skapliga, det som drar ned betyget är den brisfälliga glidytan i överkant som endast består av lite borst som inte alltid klarar av att hålla distansen mot skenan med skrammel och skrapljud som resultat och känslan blir då lite B och långt i från premium. I övrigt OK.

Gunnar Åkesson

Två av dörrarna verkade vara felaktigt monterade var skeva lutade åt olika håll när man valde den grå eller vita sidan.

Fredrik Larsson

Skadad dörr vid leverans

Christl Ahlberg

Är inte helt nöjd. Bla saknades justerbara hjul Lite defekter på dörrarna

Rickard

Produktens hjul går ej att justera vilket är ett så pass stort minus att jag inte kan rekommendera produkten. I övrigt så får man vad man betalar för. Jag hade köpt en dyrare (bättre) produkt om jag kunnat göra om från början.

Göte Mårtenson

Egentligen inget fel på produkten. Däremot så var leveransen inte godkänd. Saknades skruvar och fästdetaljer till Grinda inredning. Monteringsanvisningen inget vidare heller. Inte IKEA klass....

Jag har köpt för andra gången och denna gång låter dörrarna jätte mycket & glider inte så bra.

Kjell Tudegård

Går inte att ställa om vinkeln på dörren om vägg o fol o tak inte ör vinkelräta, riktigt dåligt om jag får tycka något

Bra dörrar men det fans inte någon ställ skruv till hjulen Så det blev glipor vid vägg ??

Pär

Lite sladdrig konstruktion, men för den prisbilden helt ok. Hade nog hoppats på lite mer.

Hjulen har börjat låta efter 3 mån.

Roy Nilsson

Skramligt klena profiler

Gnisslar när man stänger skjutdörrarna i översta skenan. Byggmaxkvalitet. Billigt, funkar. Smörjmedel löser inte problemet. kör med tjockare spånskivor.

Hubert Malmström

Den övre skivan som skulle bytas till en grå passade inte i aluminiumprofilen. Den var för tjock.Jag var tvungen att slipa ner den ca 0,5 mm. Hubert Malmström.

Beställde tre dörrar, alla tre hade ovala/slagmärken på hjulen så dörrarna lät som ett godståg. Fick en fjärde dörr med samma resultat på reklamation. Alla dörrar hade spår efter metallbearbetning undertill från produktionen så kan ev berott på det. Men reklamerade allt med pengarna åter, känns som undermålig kvalité med hjul som inte kommer hålla länge Dock bra kundservice och bemötande med reklamationsärendet

Aimo Niinistö

Det tog en månad att få hem grejorna och när de väl anlände var kartongen trasig och likaså innehållet, skrapmärken och repor, det borde vara plastlister eller nåt liknande på smala långsidorna för tydligen släpas paketet efter golvet i lastbilarna. Jag har kvar bilder men dem kan man inte ladda ner i detta forum. Känns inte som att jag handlar hos er igen, kan inte heller rekommendera er till någon.

Besviken och irriterad på sig själv.

Så sjukt dålig produkt. Minimal notis längst ner i produktbeskrivningen om att hjulen ej är justerbara. Vilka äldre hus är helt raka? Efter provmontering åkte dom rakt ner i en container på returpunkten. Dyraste oanvända jag slängt rakt från plånbok ner i container.

Dörrarna är inte raka. Är inte 90 grader så dörrarna slutet inte tätt mot vägg. Dörrarna är fladdriga. Saknar att man inte kan justera höjden/vinkel på hjulen.

Låter mycket i hjulen/dörrarna när dörrarna öppnas. Att det inte går att justera dörrarna är ju helt vansinnigt. Och varför i hela friden ska man behöva kapa tak och golvskenan när garderoben är köpt i ett visst mått?

klena och konstiga skjutdörrar

Åsa Olsson

Rullar jättedåligt, trots att vi fått nya 2 ggr. Lösa lister. Mycket järnspån kvar från produktionen vilka hamnar på golvet, svårt att dammsuga bort från borstlisten (måste "gnuggas" bort) för att förhindra detta. Har lagt många timmar på dessa skjutdörrar. Mycket besviken då vi har en äldre modell som fungerade mycket bättre.

L.S .

Ena glasdörren var sönder , jag e-mail till skånska byggvaror som lovade höra av sig Men ingen hörde av sig . Mycket dåligt .

En av dörrarna hade en stor spricka. Riktigt dåligt.

Katastof att de inte går att justera . Annars stiliga dörrar !

Alex

Rangliga dörrar, täckning är skit, bättre köpa på Ikea
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden