Visar kommentarer 61 - 114 av 114

   43,8 %
   41,9 %
   8,1 %
   2,4 %
   3,8 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Snabb leverans och en bra hemsida!

Thomas

Motorn var tämligen enkel att installera, dock var instruktionerna otydliga såväl för port som motor.

Kjell Grip

Snabb leverans bra produkt jag är nöjd....

bra port. dålig monteringsbeskrivning

Kunde vara något snabbare, fungerar i övrigt utmärkt

Montageanvisning stämmer ej med produkten

Mikael J

Skulle varit en bättre bruksanvisning

Björn

Fungerar bra efter lite strul vid installationen. Använder den tillsammans med porten Norgate Basic.

Julia

Motor works really well. The garageport itself was a bit tricky to assemble as instructions are not clear. Also, half of the screws were measured in inches instead of cm - we had to stop the installation and rush to the shop to look for matching tools.

Skulle vara väldigt intressant med ett tips hur man får i stoppskruven på ett behändigt sätt. (Gäller vid montage av fjäder-linmontage)

Ingvar Fermskog

Fick reklama motor på grund av att motor gick sönder.I

Roger

Väldigt okunnig support.

Hans Åkesson Kinna

Allt har varit jätte bra med både servicen och leverans men det hade underlättat om rätt beskrivning hade varit med garageporten .

Jörgen Franzén

Byter jag garageport mer kommer jag garanterat att vända mig till Skånska Byggvaror . Bra material, stabil konstruktion och en utförlig monteringsanvisning. Ska man klaga på något så är det att knapparna på fjärrkontrollen är lätt att komma åt när den ligger i fickan.

Tarmo V********

Hej! Det är en skruv i säkerhetsdetaljerna som är väldigt krånglig varje gång. Har monterat ett antal av era portar.

Ted S

Lätt att montera och programera - har bara använt den i en vecka nu, men jag hoppas att det kommer att fungera lika bra framöver.

Bengt .

Snabb leverans, bra manual att jobba efter och ett snyggt slutresultat.

Tommy Nors

Hej, jag har köpt garageport tidigare också och den har fungerat perfekt hela tiden jag är nöjd med denna lev också men den bruksanvisning som var till porten var mycket sämre utfört känns som att det inte är en person som vet något om produkten som har gjort detta underlag.

Håkan Desaix

Den svenska montage beskrivningen hitta jag på er hemsida där stod att man skulle vrida axeln 7,2 varv stämde inte 5 varv räckte Annars är det en snygg port.

Margareta Svanberg

Produkten var nog bra men det fattades någon bit från början. Den skickade ni snabbt. Mina snickare hade ganska stora problem med att få motorn att fungera som den skulle. Dom har lagt ner många timmar på att få den att inte trassla när man öppnar. Senast i går kväll var dom här och justerade en sista gång hoppas jag.

Enkel och lätt monterad! Har fungerat utan problem! Vi monterade den på en gammal befintlig vikport. Tyvärr så funkar ju då inte den ordinarie låsfunktionen.

Johan Stålnacke

Motorn fungerar bra. Dock så hade ju en önskan varit att Skånska byggvaror uppdaterar installationsmanualen till portöppnaren, då en del verkar ha blivit förändrat och stämmer ej längre. Dessutom kan ni väl skicka med den engelska manualen också, så man får HELA instruktionsboken, inte bara den lilla delen som ni orkat översätta? (Det finns en del funktioner man kan använda sig av, men som ej står med i eran översatta manual) I övrigt så fungerar öppnaren bara fint, den har inte krånglat än, fastän det varit allt mellan +10 och -20 inne i garaget (kallgarage)

Torbjörn Johansson

Motorn kanske är i klenaste laget, men den fungerar.

Anna Sandin

Bra bruksanvisning. Alla delar fanns med och lätt att montera.

Fredrik

Relativt enkel montering av motor. Har fungerat klockrent sen installation. Kan tycka att den är lite långsam men det är ingenting i det stora hela. Mycket nöjd.

Thomas Abrahamsson

Programmeringen stämde inte med manualen.

Nils Eriksson

Produkten (garageport) i slutändan ok men krångel med skadad sektion ( trp-skada?) som fick bytas ut. Dålig monteringsanvisning. ( Flera dokument med hänvisningar fram och tillbaka.)

Jens Thuresson

Alla delar fanns med. De passade bra. Med lite justeringar fungerar den bra.

mtbr

Helt okej till ett bra pris!

Gunnar Larsson

Lite besvärlig programmering.

Per

Den fungerar bra och var lätt att montera.

Bra räckvidd för fjärrkontrollen.

AZ

Väldigt bra portöppnare, något långsam bara

Leif

Lätt att montera och att ställa in In ,minus känns i svagast laget

Thomas Landstedt

Jag installerade två st. och det har funkat kanon så här långt. Ganska nyligen uppsatta så jag hsr ingen längre erfarenhet - men så här långt som sagt - inga problem.

Roger

Jobbig installation. Usel manual och åtskilliga timmars injustering för att få att fungera bra. Fungerar numera klanderfritt, därav högt betyg. Tänk på att spara förpackningen till koddosan om du köper den! På förpackningen finns koden för återställning av koderna- alltså inte i manualen! Infästningen av drag/tryckarmen mot porten är för klen för att klara korrekt stängning- portens insida flexade för mycket. Fick förstärka infästningen m.h.a. en egentillverkad plåtbit. Mycket felsökning innan jag hittade problemet.

christer eriksson

förpakningen utmärkt instalations beskivningen bra tyvärr blev det fel skulle troligen ha haft dubbelskena porten tar i motor skenan övre delen på porten bryts isär var tvungen att sätta genomgående bult

Jaghade en reklamation på PanelNorgata men fick inte detbit. Svart list som sitter på breden var skadat det kom inte i en kanal.Jag ringde och sa men aldrig kommer .Varför?

Vet ej inte monterad

ts

Mycket lång tid att montera för 3 st personer.

Garageporten var skadad när jag fick hem den

Saknar inkopplingsmöjlighet för sensorer, (hinder)

Porten som sådan är nog helt OK, tiden får väl utvisa om den håller . Monteringsbeskrivningen katastrof. Tur man byggt lite mekano tidigare i sitt liv...

Erik Dahl

Svag belysning, ingen anvisning om hur man kan koppla in extern ljuskälla. Långsam gång.

Vi köpte två stycken öppnare och de var inte lika dant programerade.

Bengt h

Porten är av hög kvalitet och till ett bra pris. Instruktioner för montering är dock bristfälliga i förhållande till alla moment som krävs. Det mesta var inte ens översatt till svenska. Detta drar ner betyget.

Det här var den andra garagedörren jag köpt från er, och det är väl ingen okänd punkt men beskrivningen är bedrövligt dålig. Även om ni gjort en förklarande egen beskrivning, så behöver man använda all sin list och styrka. Vilket i och för sig är nyttigt

Produkten var prisvärd och såg bra ut på bild. 4 av 4 paneler var transportskadade utan att det syntes på emballaget! Blev väldigt bra bemött av kundtjänst, snabbt och enkelt att få nya paneler.

Roine Johansson

Verkar fungera hyfsat efter att ha varit tvungen att såga till passande hål i montagebalkarna som inte passade för montage i enlighet med medföljande instruktioner och med medföljande vagnsbult. Ingen hjälp från er med detta, trots ihärdiga försök, enbart usla undanflykter från er sida för att komma undan. Skärpning!!

Jonas Wakman

Bra port men väldigt avanserat montage. Jag jobbar med olika montage och har utrustning men det var inget lätt lego. Inga förborrade hål etc.

Håkan Mella

Hej, bara enkel djävla skit...och i samma best. transport skadade fönster som aldrig blev färdigt för ersättning hos er, ni skulle ha foto på de har skickat för länge sen men imget svar av er och jag orkar inte tjata om detta för de tar arbetstid av mej med häls Håkan

Reidar Näslund

Om jag är nöjd, nej kvaliten på vissa saker är en gammal dålig Kina produkt. Beskrivningen är INTE HELT ÖVERENSSTÄMMANDE med montage. Så nu när jag snart är klar med denna port, så är jag som synes inte nöjd.

Det var inget fel på porten eller motorn. Däremot på supporten när jag behövde hjälp med hopsättningen av portöppnaren som inte gick pga att kedjan var för kort. Det verkade inte som om supporten kunde speciellt mycket om produkten med tanke på svaren och kommentarerna man fick. Verkar dessutom inte som om de kan läsa innantill i mailkonversationen som följde samt lång beräknad väntetid för att få ersättningsdelar.

Patrik Olin

Vänligt bemötande av personal. Men jag har lagt massor av timmar för att lösa era missar. :-(
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden