Visar kommentarer 1 - 6 av 6

   68,8 %
   6,3 %
   12,5 %
   0,0 %
   12,5 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Thommy carlsson

En genomtänkt kvalitetsprodukt med en föredömlig installationsbeskrivning och velux support trevliga och proffsiga personal.

Christian

Klockrent! Allt ingick i kitet, hyfsade instruktioner och bra passform på alla delar. Svårt att hänga på fönstret bara, konstig vinkel och tungt även om man är två.

bra förpackning och skaplig instruktion, snabb leverans.

Kenneth

Inget större fel på produkten men ni skulle kunna informera att det finns två sätt att montera(lågt och högt).. Ni säljer ju högt montage som standard men Velux rekommenderar lågt montage om isolervärdet ska bli bra. Nu fick vi bygga en smyg på insidan för att få plats med lite mer isolering runt fönstret..

Göran Rosenberc

Egentligen skulle det varit fem stjärnor men eftersom ett fönster sprängdes efter några månader drar det ner betyget. De två andra är kanon. Tilläggas är att jag fått fönstret utbytt på reklamation utan extra kostnad. Ett par foto och ett par mejl så löste det sig.

Mattias Delin

Det är väldigt svårt att ge bra betyg till en produkt som jag fortfarande inte fått trots att jag betalat för den för länge sen. Hade jag kunnat ge betyget 0 så hade jag gjort det.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden