Visar kommentarer 1 - 6 av 6

   33,3 %
   16,7 %
   33,3 %
   16,7 %
   0,0 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Bra storlek, glada att vi tog den största modellen. Tom plats för ett par stolar.

Marianne Kling

Odla växthus är stadigt, bra kvalitet och dessutom snyggt med glaspartier istället för plast som gulnar med tiden och måste bytas. Fick startkit med bord, hyllor etc på köpet vilket var jättebra. Skuggardinerna rullade ihop sig på sidorna. Det var ett stort minus. Växthuset var komplicerat att montera.

Jan Isaksson

Hej! Monteringsanvisningen kan göras bättre och mer i kronologisk ordning. Lite rörig p g a att den också avser fler artikelnr. Ett exempel) Ibland skulle skruvar sättas in i en regel/skena för att användas i moment 26 men nämnda skruvar skall alltså in i regeln/skenan redan i moment 4. Skruvarna något klena och kan lätt gå i villgäng när man gjort fel och måste göra om. Bör vara fler skruvar och muttrar än vad som exakt går åt.

Helena Önesand

Hej! Det var rent av ett helsike att sätta upp! En helt hopplös beskrivning att följa! Vi höll på att ge upp flera gånger. Det tog ca 1 vecka att få på plats och är ännu inte riktigt färdigt!

Lise Lotte Engström

Felaktig komponent till växthuseta ram. Ersättningskomponenten var också fel.

Trevligt och passande mini-växthus mot fasad, MEN ... Bygginstruktionerna är varken särskilt klargörande eller pedagogiska, delvis förklarat av att mallen för ihopsättning gäller två olika växthus (skilda djupmått). Det som gör Ikea till "världsklass" är att instruktionerna ger amatören/lekmannen möjlighet, att följa exakt ordningsföljd för varje detalj i byggandet . Den snåriga instruktionen för det här växthuset gör att man ideligen riskerar att få "börja om", vilket i längden testar tålamodet till max. Materialet håller knappast för höststormar på sydkusten, men det får framtiden visa.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden