Visar kommentarer 1 - 10 av 10

   30,0 %
   40,0 %
   30,0 %
   0,0 %
   0,0 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Peter Johansson

Bra Växthus, men jag är besviken på hanteringen av förseningen. Första beskedet var vecka 13 nästa var vecka 15 och sedan blev det försenat till vecka 27. När jag då ställer frågan om ev rabatt alternativt avboka hela orden så blir det korta svaret från er att ev rabatt diskuteras efter leverans

Margareta Eriksson Kabbo Dalskog.

Nu är växthuset färdigt, är väldigt nöjd men det tog ett bra tag att få det färdigt, profilerna på långsidan och fram var 2.5cm längre än gavlarna,pust och stön , ringde Er men ni kunde inte få fram så det blev till att ta ner och kapa, fortsättning med takstolar, då fattades det en pust och stön igen fick ringa er igen blev vänligt mottagen , lovade skicka omedelbart och den kom på några dagar. Fick kompensenation.

Berit Andersson

Jättefint växthus när det är på plats dock lite svår manual som beskriver de olika momenten under uppbyggnaden.

Dan

Inget fel på växthuset i sig. Snyggt och i till synes bra kvalitet. Men det saknades ett stag samt en ruta vid leverans. Dålig information från kundtjänst om när dessa saknade delar skulle komma. Skral kompensation. Emballaget vid leverans var helt undermåligt och kostade en fraktur på ett finger som klämskada när det skulle avemballeras. Manualen till monteringen började bra men blev efterhand allt mer otydlig och vår till slut mer en gissningslek.

Byggbeskrivningen var ganska dålig. Passnung av delar var bra.

Ulla Sundström

Växthuset är mkt bra, men instruktionsboken är dålig. Är van att läsa instruktioner, men allt stod inte i den. Pga trasiga paket tog det väldigt lång tid att få alla delarna. Sammanlagt tog det 7 veckor extra. Fick blandat bemötande när problem uppstod.

Bengt Kindblom

Monteringsanvisningen var inte den bästa .min vi fick ihop det ,

Christer Gyllhamn

Dålig bygg beskrivning, det fattades lister till takfönstren, och vi har inte fått dem än trots att det gått flera veckor

Konstruktionen är bra, men det var ett fel i spåret i taket där fönstret skulle in som gjorde det nästan omöjligt att få det ena dubbelfönstret på plats. Bruksanvisningen var inte bra- nästan ingen text och mycket svår att först vilket innebar mycket extraarbete och frustration. Allt för zoomade bilder och dålig bild på delarna som inte heller var markerade.

Stanley Guldmyr

Själva växthuset är hur bra som helst, men att montera ihop den är alldeles för kompliserat och tar för lång tid. Det borde finnas möjlighet till montörer som gör detta oftare och därför snabbare och rätt.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden