Visar kommentarer 1 - 34 av 34

   15,3 %
   23,7 %
   30,5 %
   23,7 %
   6,8 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Kent A

De passade perfekt så monteringen vart lätt som en plätt.

Tobbe

Mycket hög kvalité, trots det låga priset. Enkel och lättfattad beskrivning. Bara +++++

MB

Det som kan förbättras är låsanordningen ,är för klen. Gummi tätningarna borde rullas i förpackningen, inte vikas. Annars är allt bra.

Passade ferfect där jag skulle ha den. Enkel att montera. Bra utförande

Som fast monterad är den ok ,men som öppningsbart fönstet är den jobbig att montera. Då skulle jag hellre välja ett fönster med karm.

Clas Jonsson

beskrivningen på hemsidan var missvisande. Var tvungen att modifiera för att det skulle passa. Fick uppfattningen att den skulle vara öppningsbar, men fick inte delarna att passa i hop, inte heller snickaren fick till det.

Lars-Gunnar

För lågt upp till taket på utsidan. Det gick inte att följa monteringsanvisningen till fullo. Detta medför att fönstret bara går att öppna begränsat innan det slår i taket.

Klas

Dålig kvalitét på beslag, det saknades skruv i leveransen och monteringsanvisningen var oklar. Fönstret är jättebra, men om det ska ta en halv dag att montera så drar det onekligen ner betyget.

Bubbas

Ok som fast fönster. Knöligt att montera som öppningsbar.

Olle

Skulle gå att bygga in utan ram, men den ska nog marknadsföra att bara sättas in i ramar Mycket krånglig att få tät då medföljande tätningslister var hårt vikta i skarpa veck Skulle inte köpa dom fönsterna en gång till

Ser lite tattig ut på insidan eftersom man inte kan ha några lister. Reglaget är bara en sorts hasp.

Helena Metcalfe

1, Vi hade inte förstått att den kom utan fönsterram. Hade varit betydligt lättare att montera med ram. 2, Den del av gummilisten som sitter på luckans underkant sitter inte kvar. Den lossnar när man öppnar fönstret. Beror säkert på fler saker, bl.a. att den vid leverans var klämd, så svår att få att fästa Hade varit bättre om listen skulle fästas på ytterkant istf underkant.

Stefan Johansson

Luckan och fönstret under var i ett betydligt enklare utförande än vad jag tänkt mig . Luckan har ingen egen fönsterkarm utan använder trästommen som karm och fasta fönstret under luckan behöver kompletteras med list runt för att se bättre ut. Vädringsbeslaget på luckan är inget vidare mycket tunnt och vekt av bockad plåt. I trekanten som blir över luckan mot taket följde ingen skiva med utan det var öppet rakt ut. Fick köpa ock kapa till en egen skiva.

Anvisningarna beträffande vädringsbeslaget otydligt.

Jan Wiil

Uppställningsanordningen inte den bästa.

Har inte monterat produkten ännu

Lite svår att stänga.

Kalle Andersson

Fasta fönster borde gå att få en gummilist för tätning mot stomme som vid skjutdörrarna ( Sidled) Vid skjutdörrarna samma där en list upptill för att täta mot stommen

Rolf

Låsfunktionen ej genomtänkt, dålig funktion.

Jan Johansson

Dålig beskrivning. Svårt att montera och klena lösningar. Här kan det förbättras rejält.

Martin Malmqvist

Beställde ett öppningbart fönster, förväntade mig ett öppningsbart fönster och inte ett fast fönster med några gångjärn på. Passade inte alls in som jag byggt så fönstren fick bli fasta. Borde vara bättre information på produkten, så hade jag köpt bara fasta fönster och sparat en del pengar.

Mats

Komplicerad fastsättning, jag saknar en vettig karm och inte bara en lucka, svårt att få tätt.

Dålig leverans och retur.

Tyvärr går det inte med angivna inbyggnadsmått att ha det som vädringsfönster

Anders Bark

Ur-dålig öppningd-/stängningsanordning Absolut den sämsta detaljen på hela leveransen från er Klart missnöjd och besviken

Värdelösa tätningslister. Skruvar sig och lossnar.

Vädringsbeslaget är inte lätt att använda på framsidan!! Fönstret sitter 2 m över marken.

ingen karm levereras till luckan.

Dålig öppningsanordning.

Lars Boman

Fast ventilationslucka! Hur kan en fast lucka vara en ventilationslucka? Luckan fungerar "så där" och problemet är att den behöver konstrueras om med bl.a. annan typ av gångjärn.

Stellan

Jag tycker det är en mycket dålig konstruktion gällande öppnande och stängande av fönstret. Det går inte att få tätt utan vid stängning. Stellan

Håkan Gustafsson

otroligt dålig lösning för att stänga fönstren, för klena grejor.

Dålig kvalitet på konstruktionen.

Riktigt värdelöst sätt att montera upp fönstret på! 1 sätt för att sätta dit fönstret om de bara ska fastmonterad och sedan ett annats sätt för att kunna vädra! Anpassa era produkter mer efter de man beställt istället för att allt ska kunna passa allt!
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden