Visar kommentarer 181 - 240 av 260

   41,4 %
   46,1 %
   8,4 %
   2,6 %
   1,5 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Monteringsanvisningen var inte bra. Den stämmer inte överens med verkligheten.

Christine Sundqvist, Holmsund

Kvalitén på uterummet var mycket bra, såväl fönster, dörrar och trävirket likaså leverans. Tillbehör såsom spik och skruv var väl tilltaget. Kontakt med er på Skånska Byggvaror fungerade utmärkt om man hade frågor och svaren man fick ingav kompetens hos er personal. Nackdelar: Byggbeskrivningarna var inte så utförliga/detaljrika. Mestadels var det bara bilder och avsaknad av text. Det framkom inte så tydligt att man skulle måttanpassa själv vissa bitar. De svarta "gummilisterna" som man skulle ha vid fönster och dörrar passar inte till ett uterum som är vitt. Önskvärt vore med sådana lister i färgen vitt.

Kjell-Åge Eivindsen

Monteringsanvisningen var mangelfull, og misvisende og generell. Stammen burde vært av impregnert mattriel, eller mulig å kjøpe ferdig malt

stefan wetter

Var väldigt nöjd med de uterums fönsterpartier jag köpte inkl otroligt snabb leverans

B-O H

Mycket bra partier, lätta att sätta upp. Snabb leverans. Med andra ord mycket nöjda.

Verkar vara bra kvalitet; har inte monterat än. Snabb leverans.

Det är lätt att montera med den medskickade manualen. Det som stör lite är utrymmet mellan karm och nyckeln. Det är väldigt trängt.

Snabb leverans, trevlig chaufför som hjälpte till att ställa undan grejerna.

Björn Borg

Hade blivit 5 stjärnor men handtaget till skjutdörrarna passar inte riktigt. Endast ett klickljud på en sida, andra sidan går ej in på plats, fattas någon tiondels mm. Har ej fått svar från teknisk support, ställde en fråga 15/9 via e-post

Stefan Ahlgren, Östersund

God kvalitet på grejerna, bra passform på allting. Dock grumlas betyget av en medioker monteringsanvisning som överlåter åt konsumenten att dra egna slutsatser... Jag skulle önska mej en inledande sammanfattning av åtgärderna med hänvisningar till detaljerade avisningar, kanske som filmsnuttar på nätet.

Klas Björndahl

Verkar vara en bra produkt och lätt montering.

Patrick M

Fint glaspartier, enkelt montage. Något minus för rappkäftade lås.

Emil

Bra passform och vettiga att sätt ihop. Smarta lösningar med gummilist på insidan och original design aluminiumlister på utsidan. Litet minus för alla plasttäcklock som passade sådär..

Helt ok,men byggbeskrivningen kunde vara bättre

Anders Granskog

Absolut prisvärda produkter

Mycket bra grejer till ett vettigt pris. allt passar perfekt. det enda som kan vara bättre är täcklock i plast som passar dåligt och trillar bort. (De svart som sitter uppe och nere i dörrarna vid rälsprofilerna.

jonas wikström

inga fel på produkten ännu,får väl se om 5 år.men monterings anvisningen kunde vara bättre,bekanta har kommenterat att dom inte skulle fixa det.tror att ni förlorar kunder på detta,

Göran Larsson

Bra mtrl Mindre bra beskrivning Saknade 2+2 al lister, mindre bra ! Vill veta när dom kommer !!

Anna i Örebro

Varan motsvarade våra förväntningar dessutom var den lätt att montera!!

Lasse från Uppsala

Produkterna lätta att montera, bra och utförliga beskrivningar. Det bästa resultatet fick jag när jag använde dels den medskickade beskrivningen, men kompletterade den med beskrivningen för varan på hemsidan.

Kjell G Hedberg

Snabb leverans, snabba svar på frågor och stabilt o snyggt.

Linus Roxenrot

Helt klart ett prisvärt fönsterparti. ska rekommendera detta till andra, lätt att montera.

det måste till en riktig borstlist att sätta i botten o övre profilen i skarven mellan dörrarna.Att tänka på är att man kostar på bättre glas med energibeläggning och så är det helt öppet mellan dörrarna uppe o nere med en hel tum MVH Roger Panth 0706213723

Uno

jag har ingen erfarenhet sen tidigare av skjutdörrspartier men allt fungerar och ser helt okey ut så jag är nöjd. Bra bemött vid beställning och support vid montering.

Snabb leverans. Hjälpsamma vid kontakt med kundtjänst.

bra o lätt att sätta på plats,men lite skör i plasten o får lätt repor vid lätt tillstötning.som blir ett minus

kantlister var förutom felskickad produkt det enda som irriterade.

mike

bra handtag. original design lätt o montera. låsen lite tröga.

Jonny Karlsson

Produkten ser jättefin ut, tyvärr så har jag av olika anledningar inte ännu hunnit bygga färdigt mitt uterum.

Produkten är vi helnöjda med. Men under stormen Simone under denna veckan, märkte vi att glaset buktade en del. Vi var lite oroliga för det. Skicka gärna ett meddelande till oss, vad som är lämpligt att göra för att skydda glaset.

Bra passform och finish till ett bra pris.

B.Grip

Köpte 3 fönster och 1 dörrparti.Gick bra att montera men 4 OLIKA nyckelsatser ! !

lars gustafsson

mycket nöjd med partierna men lite besvär med att läsa bruksanvisnigarna annars hel nöjd med resultatet

Nils-Erik wetterhall

Bra monteringsbeskrivning, god finish men... klistret efter de 2 transparenta etiketterna är nästan omöjligt att få bort.

Jimmy Fagerberg

Njuter i uterummet nästan varje dag. Det enda som jag inte gillar är glappet i låsbyglarna. Summasumarum=jag är nöjd.

Thomas Sandin

3 stjärnor avseende designpaketet p.g.a. frånvaron av övre täcklist. Hade en övre dito funnits - 5 stjärnor. 2 stjärnor avseende den svarta gummilist som medföljer för att täcka insidan. Inte vacker och förstör det totala utseendet. Vit? 5 stjärnor för det färdiga utseendet utan den svarta listen. 2 stjärnor för låsen. Trångt att låsa/öppna och "billig" känsla. 4,5 stjärnor för passform och montering som gick enkelt och utan svårigheter. Totalt 4 stjärnor!

Anders

Tycker det var mycket små plast detaljer som ska limmas och känns inget vidare kvalitét. Och sen att vissa saker inte stämmer med monterings manualen är dåligt. Ni kunde ju skickat med ett löst papper på vad som har uppdateras. Nu fick man ju kontakta er om varför de inte passar och vad man ska göra istället. Detta borde ni ju informera om... Nej en svag 3a blir de. Har köpt mycket hos er men detta vart jag inte imponerad av.

Jag har inte monterat därför neutralt betyg

Michael

Jag har ännu inte monterat alla glaspartier i uterummet. Materialet har varit av hel ok kvalitet med hänsyn till priset. Monteringen av den färdigkapade stommen samt taket gick bra, jag hade gjort ett noggrant förarbete, vilket såklart är en förutsättning. Jag har hittills behövt reklamera pga saknade artiklar två gånger under monteringen. Det saknades artiklar för att montera ihop AL-profilerna till skjutpartierna, de var missade i leveransen. Ordern visade fel antal vindskiveplåtar, det stod 4x2m i ordern men vindskivorna är längre än 2m styck så det behövdes 2 till. Monteringsanvisningar är generellt svåra att följa och är för dåligt detaljerade. Jag hade velat ha en kort allmän beskrivning i vilken ordning rummet skall monteras och sedan att beskrivningen av varje del bättre beskrev detaljer i monteringen och speciellt när saker behöver göras i viss ordning.

Lennart

Det borde finnas en instruktionsfilmer på dörrarna.

Dåliga instruktioner

Annicka

Själva uterummet i sig är det inget fel på. Men leveransen med fel mått och fördröjningen kring det är det dom drar ner poängen. Samt att det fattades paneler till väggarna.

Ingen förlåtande konstruktion vilket göt montage svårt på befintligt underlag. mm-passning.

Hej, är i stort nöjd med produkten. Saknar att man inte kan justera hjulen, vilket är brukligt, därför extremt noga vid montage det hjälper tyvärr inte vid temp/fukt förändringar. När man drar i skjutpartiet kan det ibland låta som skrap, viket inte känns bra. Vid beställning så blev missförstånd i angivna öppnings mått, vilket nu medför att mina partier överlappar varandra, trist. Lägger ett omdöme om tre hade varit fyra om inställnings möjlighet tillhjul funnits. Jag vill tillägga att jag haft en utbildad snickare med över 40år i branschen som utfört arbetet.

Pierre Dahlberg

Det var väldigt dåliga skruvar, minst hälften gick av vid infästning Sedan tycker jag att vädringsbara fönster borde finnas ett alt. kit till dom som redan har fönster Nu har vi 2 fönster över , för att vi ville komma åt öppningsmöjligheten

Alexander Svensson

Bra kvalitet och väl inpackat. Trevlig kille som levererade uterumet. Generellt behöver man förtydliga att det inte är en monteringssats. Väldigt mycket anpassning av aluprofiler till tak och svårt att tyda brutet hörn instruktion trots att jag själv har ritningsvana och hade snickare till hjälp. Förstår att allt ska passa mot de olika paket ni säljer men det går att förbättra.

A.M

Installationsanvisningen under all kritik. När man väl fick ihop grejerna funka det fint. Även frakten är inget vidare, tar lång tid & dagen då det väl skall komma får man ta ledigt minst en halvdag för att passa bilen.

Janne Green

Bra kvalitet förutom glaset som är ojämnt ,det är det som drar ner betyg från en 5:a. Lättmontera, bra beskrivning. Nöjd så här långt.

Peter Pöllä

Profiler fungerar bra, ser bra ut, många lås vilket är bra, däremot sitter ena av två lås "trångt" till gentemot karmen. MEN glasen vet jag inte vad jag ska tycka om, spegelbilden blir förvriden ser inte bra bra ut, så glasen bedömer jag mycket negativt. Kommer att skicka en separat skrivelse om glasen.

Arne Johnsen, Eskilstuna

Två av takskivorna var skadade, ca. 2 cm jack på ena kortsidan. Får se till våren när jag skall montera dessa om det då blir aktuellt med reklamation

Agneta Juntti / Eskil Thomsson

saknades material som behövdes för bygget, däremot mycket onödigt extra material som inte behövdes, svår förståeliga beskrivningar.

Bättre monteringsskruvar till de fasta partierna, typ karmskruv vore bra. Täcklister till fasta partier och fönster vore också bra.

Klas

Skjutdörrarna verkar bra men beskrivning och leveranskvalitet var mindre bra. Vi fick bytt en dörr med två kvalitetsbrister. När vi fick ersättningsdörren hade denna repor från fabrik (kvalitetsbrist).

Heléne Bergström

Jag hade sett att man delade in en sådan här bedömning i fler punkter och värderingar. Virket hade fått fem stjärnor! Men, när man skapar en byggbeskrivning som är så generell att den bara är förvirrande, motsägelsefull och förmodligen inte stämmer in på en enda av byggsatserna så drog det ned betyget rejält. Den specifika beskrivningen som följde med vår byggsats innehöll dessutom flera felaktigheter, som till viss del kunde klaras ut efter ett antal besök i er butik. Generellt intryck av byggbeskrivningarna är att de är allt för undermåliga i förhållande till det material ni levererar!

Stig Johansson

Produkterna verkar vara mycket bra, både utseende och tekniska lösningar är fullt tillfredsställande. Monteringsbeskrivningarna över fönster och dörrars kan vara tydligare för att utnyttja olika möjligheter till de olika varianter som bjuds,( insida och utsida, vad låsen kan placeras insida eller utsida). Jag har fått felleverans som har orsakat att vår snickare har varit tvungen till fler besök. Det är svårigheter för en oerfaren att snabbt kolla att leveranserna är ok. I stort är vi nöjda med produkterna.

Vi har inte hunnit använda uterummet ännu så vet inte riktigt

Peter Eriksson

Bra konstuktion, hyggligt enkla att montera. Lite dålig monteringsanvisning. Låset är inte bra, svårt att få det bra. spröja med två liggande och ett stående borde finnas för att passa in tillsammans med vanliga husfönster. Bör finnas en jämförelse på hemsidan vad det är för skillnad mellan olika modeller.

Fredrik Engman

Monterings mässigt ok på skjutdörrar Monterings mässigt gavelspetsfönster monteringsanvisning är ej relevant med parti .de vi fick skulle monteras med synlig skruv utifrån inte vad ni föreskriver i monteringsanvisning eller på era utställningsmiljöer .Kände oss mkt lurade. Dåligt av er

Snygga att titta på men klen konstruktion.

Usel instruktion
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden