Visar kommentarer 61 - 72 av 72

   49,1 %
   34,8 %
   9,3 %
   3,7 %
   3,1 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Svåra att dra i sidled

Hans Andreasson

För jäkla dåligt av er att inte låta dessa ingå i paketpriset på uterummet. Vi hade beställt uterum med lamellgardiner och fått pris på detta. Sen tvingas vi betala extra för gardinerna efteråt för att ni klantat till beställningen.

Anders

Dom kärvar när man ska dra ihop/isär dom. Dålig beskrivning. Inte värt priset tyvärr.

ca

olika vit färg på skenorna

Per Gunnvald

Lamellerna är mycket tröga att skjuta undan och ett par tre står fel utan att jag kunnat rätta till dem genom att "övervrida". Annars lätta att sätta upp.

Roland Jönsson Malmö

Lätt uppsatt hög finish.Köpte två längder den längsta var det fel på lamellerna hängde inte på samma håll den andra var där inga fel på men det hade skickats med för långa skruvar till uppsättningen.Inga problem med att få en ny längda men en tidsförlust blev det så klart.Skruvarna fick jag kapa ,det kan dock inte alla göra då man behöver special verktyg för detta.

K-G

Betyg utgående från pris-prestanda. Kvalitetsbrister: Lamellängderna var olika mellan de olika rullarna, som tur var hade jag inte klippt av dem utan provmonterat först och upptäckte att det i tid. Muttern för fästa spännet som håller stången mot väggfästet är större än spåret i skenan vilket gör att det är lite småpyssligt att montera och få snyggt. En av (tunn)plasthållare av lamellerna gick tvärt av vid monteringen. Kundtjänst fixad fram en reservdel inom några dagar så OK (men pyssligt att laga). Lite tveksam till kvaliteten över tid (hur länge kommer plasthållarna hålla) t.ex. tåla att lammerna tas ned för rengöring? Nu monterat och det ser OK ut, Hyfsat lätt att dra ut och vrida lamellerna

Lätta att sätta upp och bra passform.

Muamer Licina

Fick olika färg grå och vit.

Veronica Bylund

Dålig, kvalitet varan är redan sönder

Patrik

Lanellgardinen fungerade flr ca 10 ”dragningar” sedan var den så trög att den gick sönder.

A.L

Efter tre reklamationer byten av skena fungerar inte mekaniken o gardinen fastnar på 1/3 av sträckan
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden