Visar kommentarer 1 - 5 av 5

   14,3 %
   42,9 %
   14,3 %
   14,3 %
   14,3 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Hej, Produkten är bra, men låset värdelöst. Har fått reklamera låset samma dag vi satte in pardörren. Arbetsbeskrivningen är dålig eftersom man hela tiden får lösa saker själv gång på gång. Det stämmer inte, samt saknar information. //Carina

Snygg produkt och bra kvalitet förutom på dessa punkter: Dörrarna är väldigt tröga, som att spärren går i Handtagen känns inte som högsta kvalitet Jag hade önskat att man kunde byta till en låscylinder Det hade varit önskvärt att kunna få plåttaket målat i tex rött En list var fraktskadad. Har fått ersättning men det känns surt ändå

Carl

Bra och gedigen konstruktion! Nöjd med slutresultatet! Parrdörren och då i synnerhet handtaget och låsfunktionen var dock under all kritik och har reklamerats. Jag förstår inte att man väljer att spara in på detta. Betalar hellre någon tusenlapp till och får bra grejer från början.

Mats Adell

Verandans huvuddelar som stomme mm är ok. Däremot är låssystemen dörrar är under all kritik. Varför sparar ni in på dessa detaljer, vi har fått reklamera dessa lås ett antal gånger nu. Tyvärr kommer dessa lås att haverera över tid så det kommer bli en följetång med låsreklamattioner till er framöver. Även låssmeden dömde ut låsen.

Ulf

VARNING!!! För ett par hundra tusen spänn får ni en inkomplett byggsats, där det krävs en tålmodig och duktig snickare för att få till ett färdigt bygge. Det saknas både det ena och andra, uppvisar skador på diverse delar, och annat fungerar helt enkelt inte, som låsen på båda dörrarna! Kundtjänst orkade bemöta en reklamation, sen uppträder de tämligen kort, till slut svarar de helt enkelt inte...tack för det, mycket förtroendeingivande och proffsigt!
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden