Visar kommentarer 1 - 45 av 45

   15,1 %
   20,8 %
   18,9 %
   28,3 %
   17,0 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Stefan Modin

Snygga dörrar fungerar fint samt isolerar bra

Barbro Carlson

Hej! Vi har inte satt in dom i uterummet ännu så vi vet inte hur de fungerar. Men utifrån ser de ju bra ut

Nils Nyström, Härnösand

+ Bra pris. Bra support. Enkla att montera. - Tidskrävande montering. Dålig kvalitet skruvar till gångjärn. Tips: köp en dörrknäck för mer justeringsmöjligheter. Montera magnetiska dörrhållare mellan vikpartierna i överkant för att hålla ihop dom i blåst.

Ls

Bra kvalité o lätt att montera

Saknar dörrstopp för den "femte" dörren. Blåser lätt upp och slår i.

Daniel

Bättre kvalitet än väntat. Dock krävdes vissa skruvhål en omgång med gängverktyget vid montage av gångjärn då det var för grunt gängat. Verkar vara väl isolerade också. Inget jättekallras vid -14°c. Däremot viss kondens på insida alu-tröskel.

Madeleine

Jättefina dörrar.. dock gick flera skruvar av vid monteringen.

Magnus Lennred

fungerar och blev jättesnyggt. Lite dålig passform just för dörrpartiet, vill gärna gå isär lite efter man öppnat hela - så när man stänger tar det i lite, får då trycka till övriga partiet lite.

Niclas Tongring

Lite krånglig beskrivning men det gick bra att montera. Dock var de små skruvarna till gångjärnen riktigt dåliga, tre av dem gick av vilket resulterar i att vissa partier hänger snett. Väldigt obra... Nu är jag tvungen att borra ur skruvarna och göra nya hål med nya gängor och ny skruv. TRÅKIGT!

Dan-Åke Widenberg

Produkterna ok men allt var felmärkt!!! Dessutom finns stor potential att förbättra instruktionerna

Jättefina dörrar men lite krångliga att montera. Lite simpelt dörrlås men i stort helt ok.

M.H

Dålig kvalitet på skruvarna till gångjärnen annars känns det gediget

Bra och gedigna dörrar och karmar, som ger ett kvalitativt intryck: Synpunkter: Gångjärnsfästena svårskruvade, eftersom dom var svartlackerade även i gängorna och gick trögt, dessutom med vanlig krysspårskruv. En skruv gick t.o.m av under montering. Torxskruv i högre kvalitet och fästen som gängas efter lackering vore önskvärt. Handtaget: Svårmonterat, då muttrarna under kåpan började snurra: Fick såga spår i dom för att kunna hålla emot vid skruvning.

Martin Andersson

Ett parti har hängt ner sig något (dörrarna lutar i stängt läge). Låsen är väldigt klena, det räcker med ett kraftigt ryck i handtaget för att en låst dörr ska gå upp.

Bo Nilsson

Dörrarnas funktion och kvaliter verkar bra, dörrlåsen och vredena är däremot av för låg kvalitet och funktion. Måste bytas ut. Tätningslisternas funktion verkar pckså dålig och de har också en tveksa kvalitet och hållbarhet.

Dörrarna är jättefina men vi saknar dörrstopp på både vikdörrarna och balkongdörrarna. Vi får ställa en stol för att de inte ska blåsa igen. Känns lite b men annars hade ni fått högsta omdöme. Har ni något bra tips till dörrstopp så återkom.

fel levererat

Alla delar var inte monterade på ett glaspart vilket ställde till det vid montering och det fattades även andra delar. Annars är själva partiet bra och ganska lättmonterat.

R Andersson

Dålig passform gångjärn. Spanjolett fungerade inte. Leveransstrul: första leveranstid 6 veckor. Golv- och takskena felaktig längd. Ytterligare 5 veckors väntan på rätt varor. Fick själv ligga på och efterlysa godset, som legat på omlastningslager. Tog en vecka att få det därifrån till oss. Otroligt dåligt.

skador på karmar samt skevt gångjärn hö dörr.

Dålig kvalitet på gångjärnsinfästningarna då dessa är olika djupt in-frästa i dörrsidorna. Resulterade i mitt fall att det spänner när man ska stänga vissa dörrar. Dessutom var alla "B" dörrar felmonterade. Fästen för löprullarna på fel sida. Hade fått högerhängda "B" dörrar men de var uppmärkta vänster. Tätningslister saknas till del.

Sneda gångjärn vilket gjorde att dörrarna "hängde" och vikpartiet blev trögt att dra ifrån. Även efter justering trögt att skjuta partiet. Dålig återkoppling efter kontakt med kundtjänst.

Mats Gustafsson

Skiftande kvalitet på dörrar. Korta låshakar samt att förmonterade låskistor satt på fel höjd. Krävde justering av styrpinnar då de monterats med för kort utstick. Ram var ej i rät vinkel på dörrar, detta leder till att dörr lyfts upp vid öppnande av dem. Håller inte regn ute i överkanten när det blåser

PW

Veka gångjärn och skruvar som går av. Dårlig tätning. Svårt/Omöjligt att rikta nedhäng på partierna.

Bosse

Dålig beskrivning och mycket dålig matrialkvallite på skruven

Niclas

Färg i gängerna. Så man får köpa gängtapp för att kunna dra i skruvarna. Saknades delar. Fel delar kom. Har nu gått två månader sedan jag fick mina partier och har fortfarande inte fått alla skruvar.

Dörrarna helt ok, dock var det trasiga gängor i 12 av 16 hål i sidostyckena när gångjärnen skulle skruvas dit (ersättningsskruvar har inte kommit på två månader). Över och understycken var i aluminiumfärg, och sidokarmar i vitt, det ser konstigt ut, om man beställt vitt, så vill man ha allt i vitt. Handtaget hade låset på insidan av dörren vilket inte framgick, man kan alltså bara låsa från insidan. Öppningsmekanismen för sidodörren lämnar en del att önska, inget vrede mitt på dörren som bilden på hemsidan indikerar, utan bara ett par plåtbrickor på dörrsidan som man knappt kan öppna med handkraft.

Magnus Frisk

Klena gångjärn samt mycket små skador, verkar bli imma på insidan.

Vi betalade extra för grå färg och ändå är de vita på insidan. Mkt dåligt

Jan Bengtson

Bra produkt men inga karmskruv monterade + ett gångjärnsfäste felaktigt. Jan Bengtson, Kristinehamn

För dåliga sätt att justeras på

Magnus

Gångjärnstapparna vill glida ur sitt läge, vilket gör att gångdörren hänger. Mycket att skruva, annars bra för de pengar man lagt ut.

Anethe

Det var en hel del skador på fönsterkarmarna

Per-Håkan Aspholm

Jag tycker att det är dåligt att skruvarna & gångjärnen som skickades har så dålig kvalitet. De små skruvarna som gångjärnen skruvas fast med, drog jag av 3 st med en stjärnmejsel. Dåligt. Jag har behövt byta ut dem alla. Jag hoppas att endast 2 st gångjärn per dörr håller. Sedan era instruktioner var dåliga, se & lär av IKEA. Det stod en massa koder på skruvar & dörrar men Inga påsar eller dörrar var märkt med de koderna. Jag hade beställt en högerhängd dörr & jag fick 3 st sektioner höger & 2 st vänster, så de sektionerna fick jag bygga om. Vid beställning blev jag lovad leverans v25, efter några dagar får jag ett mail om att leverans blir vecka 29. Jag svara att det inte passar mig, utan jag vill få dem v32. Går bra får jag till svar men lik förbannat levereras grejorna v29. Som tur var så var jag hemma denna dag. Sedan måste ni utbilda era telefonförsäljare, visa vet inte vad de pratar om!

Svårt att justera dörrarna

Ingen bra kvalitetskontroll - leveransen bestod av tre vikdörrar varav två var för högerhängt montage medan mittdörren var byggd för vänsterhängt montage. Jag fick bygga om mittdörren själv för högerhängning - fick en instruktion. Kunde också ha väntat på en ersättningsdörr, men tiden räckte inte till. Jag antar att det skulle ha varit leveranstid på någon månad på en sådan och jag hade två dagar på mig.

Patrik

Ganska dålig kvalitet för det relativt höga priset. Hade förväntat mig mycket mer. Trots proffsinstallationshjälp, har jag stora svårigheter att öppna och stänga skjutdörrarna. Total avsaknad av support från Skånska Byggvaror. Ångrar tyvärr att jag inte köpte från mer etablerad aktör med kvalitetsprodukter då priset är likvärdigt.

Roger Lind

Jag beställde en vitlackerad vikdörr men överstycket på karmen var grått. Beskrivningen var svårtolkad, skruvar gick av och gångjärnenen glappade. När de 5 vikdörrarna var monterade gick de inte att stänga helt eftersom karmöppningen var ca 10 mm för smal eller om dörrarna var för breda. Kanske ändå det tråkigaste var rådet jag fick av er när jag påpekade problemet: Justera dörröppningen med karmskruvarna???? Min åsikt är att karmens överstycke och tröskel bestämmer bredden på karmen det går givetvis inte att ändra på med karmskruvar. För övrigt sitter vikdörren på sin plats, med hjälp av en gångjärnsknäckare lyckades jag få stängt hela vikdörrspartiet utan att skruva på karmskruvarna. Vänliga hälsningar Roger Lind

Adam Taner

Totalt kass vara - Inte vård pengarna. Ursparingarna för gångjärnen i dörrarna vara inte anpassade efter varandra, vilket gör att det är omöjligt att inte få dörren att hänga. lacken på handtagen släpper, Låssprintarna har gått av, skruvhålen var inte gängade rätt och skruvar till gångjärnen har gått av. Otroligt komplicerad att montera även om alla ytor är helt plana så passar inte dörrarna hel. Sprintarna i mellandörren är för korta så om dörren är plant monterad så kommer inte sprintarna ta i urspårningarna!!!! Den kostade 17 000 kronor men är inte värd sina pengar någon stans och jag ångrar stort att jag köpte den. USCH - jag är jättebesviken på denna vara då jag genom åren fått både fönster och skjutdörrar som varit helt fantastiska!

Fönstret trasigt vid leverans. Besvärligt att föra en dialog med Skånska byggvaror om nytt fönster.

LJ

Usel passform. Skruvar som gick av vid montering. Hur man än justerar hänger det på trekvart. Mycket missnöjd

Oscar

Känns väldigt smäckigt för dom pengarna. Fel monterade beslag o spanjoleyter . Lätt att få gängpaj på dörrarna. Inget som håller dörren i uppställt läge. Dörr blåser igen å förstör gummilist.

Anders

Väldigt dålig bruksanvisning. Karmen i lösa delar,inga fasta måttangivelser för tröskel o överstycke. Det skickades fel i leveransen,fick fel karmsidor. Fick vänta nästan 3 veckor på dom rätta.

Vikdörr var Stor besvikelse ??Monterades i november 2015.Lister som var kortare än karm etc...Handtag med låset lossnade kort efter montering, skruvar lossnar, man måste konstant skruva fast någonting....inte nöjd alls. Fick ny sats med nya lås och handtag...samma sak!

Tommy Janeheden

Har fortfarande inte fått allt rätt levererat, kontakta er support om ni vill veta mera.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden