Visar kommentarer 1 - 13 av 13

   21,1 %
   5,3 %
   36,8 %
   21,1 %
   15,8 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Felmonterade gångjärn, saknade fler meter silikonlist och ett felvänt handtag. Krävs en förbättrad manual. Väl på plats kanon och snygga.

Fönsterpartiet hade flera allvarliga tillverkningsfel vid leveransen som jag fick åtgärda innan montering kunde ske. Gångjärnsfästen som saknade gänga, spanjolettlås som inte var korrekt monterat, spår för gummilister som är för grovt frästa mm gör att kvalitetsnivån känns låg. Monteringsanvisningen kunde vara tydligare. Väl på plats verkar partiet bra.

I stort sett bra men tätningslist saknades i vissa aluminiumlister och färgen fastnade i wellpappskyddet.

Camilla Ekholm

Dålig monteringsanvisning Dålig kvalite på skruvar Utseendemässigt motsvarar varan bild

Per-Erik Eriksson, åmynnet

Lite jobbigt att bruksanvisningen inte fanns för vänsterhängd sektion utan bara för höger. Det blev jobbigt att hela tiden tänka tvärtom!!

Attila

Fint när det är på plats men svaga/dåligt konstruerade gångjärn leder till att dörrarna hänger. Gångjärnen måste bockas för en bättre hängning annars måste karmarna justeras till en sned vinkel.

RB

Ganska krånglig att montera och instruktionerna är inte överdrivet tydliga. Det känns som att det kommer bli ett problem med tätningslisten mellan dörrarna då den går i lås/spärrmekanismen på dörren utan handtag. Jag glömde notera att det är den vänstra dörren som handtaget sitter på och det gå inte att byta till den högra (om man inte gör rätt vid bestämningen).

Anders Sundqvist

Svår att montera och bristfällig kvalitet relaterat till pris.

Håkan Andersson

Tycker att tätningslisterna sitter väldigt dåligt. Alu.list mellan dörrarna är för kort, mycket dåligt.

Kent Renåker, Kolmården

Dålig passform, tekniken känns inte genomtänkt. Handtag saknades och trots påstötning har ännu inget dykt upp. Ointresserad kundtjänst, tråkigt bemötande och stort ointresse av kundvård över lag. Vi handlade för över 50 000kr och tycker kanske att vi kunde fått lite service med på köpet.

Henric Larsson

Jag är nöjd med vikdörrarna i stortsett, bra kvalité på ramar och skenor men gångjärnen fick jag smida till själv ? Det krävdes mycket arbete att slå i hop gångjärnen och sedan få dem att gå lätt. Det kan inte vara riktgt? Några går fortfarande så tungt att jag är rädd att pinnen går av! Jag blev lovad några nya för ca 2 veckor sedan men har inte sett dom ännu.

Hej Prudukten är Ok (fast tidigare modell tycker jag var bättre) men då man inte kan leverera en monteringsbeskrivning som gäller den produkt jag köpt så får den lågt betyg Köper man en sak för nästan 30000kr så ska man förvänta sig att monteringsanvisningen gäller det man köpt. Det är inte helt enkelt att spegelvända denna anvisning då det är skillnad på vänster och höger montage.Har idag konstaterat att den extra list som jag satt på insidan troligen skall sitta på utsidan (aluminiumlist) anledningen är att man nu ser själva låssprinten utifrån och den når ju knappt fram till "låskistan", förstår inte hur det skall vara så men sätter jag listen på utsidan så ser man inte detta och då kanske man tror att det inte går att ta sig in den vägen, den är ju för kort både om man sätter den inne eller ute så det blåser in luft.Förstår inte heller den lilla anordning som man satt för att låsa den sista av de 3 dörrarna, den gör ju att enkeldörren inte kan komma nära den för det tar i

felmonterade beslag. skruvarna går av mm ny levaeans 8v senare. Katastrof! Ute rum skulle vara klart till midsommar. väntar fortfarande på nya skjutpartier. Fakturorna kommer i allafall i tid..... Morr
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden