Visar kommentarer 1 - 12 av 12

   38,1 %
   33,3 %
   14,3 %
   4,8 %
   9,5 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Snake

Fin kvalitet och enkel att montera. Bra passform på alla kapade delar. Det saknades en takskena i min leverans, men den fick jag snabbt levererad efter kontakt med kundsupport. Kan varmt rekommendera detta uterum!

Mårten

Ett önskemål: att allt hade varit grundmålat

Kjell M

Bra mått noggrannhet

Ett jättefint uterum. Skulle dock ha önskat mer detaljerad beskrivning med mått.

Uterummet är jättefint i sin helhet. Att få ihop den med beskrivningen var inte alls lika enkelt. Urusel beskrivning.

chris rasmussen

Förslag: youtube canal med korta video om bygget. Inspela/visa typiska problemlösningar, eller moment i bygget, enligt kundarnas återkopplingar. Jag menar, nämnar kunderna att vissa moment i bygget var tuffa? Finns det mönster? Förslag: Eftersom instruktionsboken verkar gäller till olika sorts uterum/model i just denna bok. Använd namnen till varje uterum/model på sidan. Då blir det lättare att matcha bilder och beskrivningar till just det rummet som gäller för mig. Instruktioner till att hänga stuprör verkar inte matcha de delarna längre. Jag ÄR nöjd med det uterummet och resultat!

T

Obegripligt hur det kan vara så dåliga byggbeskrivningar med. Är en för alla och man får själv lista ut vad man ska göra och inte. Ett så stort företag borde kunna göra det så mycket bättre. Det som kommer stämmer inte heller överens med vad de visar på utställningen i Uppsala. (I detta fall hur man fäster plasttaket) Slutresultatet blir bra men vägen dit är allt annat än spikrak.

Gunnel Fahlström

Försenad leverans Fattades skruvar och tätningslister Urdålig bruksanvisning Däremot har vi fått 24 st nycklar till dörrlåsen

När man beställer ett färdig kapat och komplett uterum tror man att det bara ska vara att smälla upp. Har varit mycket sågning och borrning och en otydlig beskrivning. Men efter mycket om och men fick vi upp det..

Kjell svensson

Skadat material fattas panel dåligt monterat glaslister

Markus

Hej , Beställde komplett uterum från er och fick helt fel grejer och får vänta typ jättelänge på dom riktiga grejerna för ni har gjort fel så jag är inte så nöjd .

Söndriga delar .dålig service
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden