Visar kommentarer 1 - 60 av 60

   18,3 %
   45,1 %
   22,0 %
   11,0 %
   3,7 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Fredrik

Gedigen konstruktion och bra finish. Jag är helnöjd med produkten.

Kemo Adzemovic

Snabb leverans, bra förpackat och bra kvalitet.

Mycket bra och prisvärt

En vikdörr till ett riktigt bra pris, är dock en hel del pyssel att skruva ihop dom.

Vi fick de varor vi beställde vid den tidpunkt som var utlovad.

Jag betygsätter nu endast transporten till göteborg, som fungerade alldeles utmärkt. Oskadade glasdörrar levererades på ett utmärkt och trevligt sätt helt enlingt överenskommelse. Montering sker i vår. Jag återkommer gärna till en slutlig bedömning

Henric Andersen

Vi är nöjda med aluminium partierna. Det vi saknar är ett handtag på utsidan. För det går inte att öppna uterummet utifrån.

Mangelfull informasjon angående tetningslist montasje som må gjøres før vindusmontasje. Ellers et svært godt produkt.

Ulf i Växjö

Bra kvalitet. Problem med att monteringsanvisningen saknade flera moment. Här måste ni bli bättre! Lär av IKEA. Försökte två gånger ringa kundtjänst fick vänta 1,5 tim första gången och nästan 2 timmar andra gången. Skandal när man står med en snickare som kostar. Blev ombed att skicka ett foto via mail och skulle först avvakta ett mail från er som aldrig kom!!! Synd att ha dessa immateriella problem när produkten är bra!!

Peter Edlund

Snabb leverans bra kvalité rimligt pris och bra kundservice

Johan

Mycket nöjd med produkten och dess kvalitet. Gäller att ha tålamod och metodiskt gå genom manualen/installationsinstruktionerna, då jag upplever att de inte alltid är korrekta och lättolkade. Dörrarna väger mycket så det krävs hjälp att lyfta dessa på plats för att minimera risken att tappa dem. Upplever dock att lister (vissa) sitter dåligt och måste limmas istället för att bara klämma fast dem som det är tänkt. Saknar handtag på utsidan.

lite klen hade köpt den dyrare om den funnits i mitt mått

Åke Liedstrand

Märkningen av de olika delarna i produkten är dålig. De olika delarna som benämns med bokstav och siffra i monteringsanvisningarna går inte att återfinna på produktens delar. Mycket tid går åt för att finna rätt del p.g.a. detta. Monteringsanvisningarna bör också göras tydligare med mer förklarande text.

Bertil Persson

Har inget att jämföra med men bra monteringsanvisning! Är jätte nyd med resultatet!

Uterumsbyggare

Bra pris om man har tålamod och är nogran när man monterar ihop den

L-M

Trevligt parti med många delar och man får ha lite tid på sig. Inga problem att montera, bara att följa instruktionen. Man hade kunnat önska att lister mm var monterat från fabrik och att hålen till gångjärnen var förborrade. Det breddmått som angavs var inte helt korrekt. För att kunna justera in och få plats med alla dörrbladen krävdes en utjustering av karmdelarna så att totalbredden KYM blev ca 15mm större än angivet. Jag hade plats så det var inget stort problem men det kan det ju vara för någon annan.

Lars-Göran Dahlén

Förborrning av hål kunde ha skett på fabrik.

IKEA när det kommer till vikpartier, men vad gör man inte för att komma lite billigare undan. Mycket jobb med att få dit lister men det blev bra tillslut!

Kent F

Produkten är monterad i ett fritidshus under tillbyggnad och har ännu ej tagits i anspråk fullt ut. Så här långt OK.

Christer Fredriksson

Dörrar och fönster håller hög kvalitet, däremot så upplevde jag att monteringsanvisningen kunde vara lite tydligare, det tog många timmar att få allt på plats. Vi har haft -28 grader som kallast och det har inte varit några problem med kondens på insidan, funkade perfekt

ML

Bra, lite krånglig att sätta ihop, ganska lång leverans

Lena Haenel

Produkten(vikdörren) är jättefin och precis så som jag tänkt mig och motsvarar väl bilder och beskrivning från er. MEN otroligt krånglig montering av dörrpartierna och framförallt de sex olika typerna av tätnngslister...både vi själva som inte är direkt ohändiga och våra två inhyrda snikckare har lagt många timmar på denna montering. Så ett förbättringsförslag är att underlätta just denna procedur för oss kunder.

Det mesta har fungerat bra men det kunde varit lite mer förarbete färdigt till uppsättningen. Dörrhandtagen har varit lite problem med. Blecken eller vad det heter innanför själva handtaget vill följa med när man vrider på handtagen. Ett lås var felaktigt och fick bytas ut.

johan

Mycket fina dörrar. Kräver dock en del tid för att sätta ihop. Man behöver skriva ut instruktionen från nätet, som är utförligare än den som kommer med dörrarna.

Fungerar bra, jag är nöjd med resultatet.

Vi är väldigt nöjda med produkten. Det som sänker betyget är att det är i grundutförande att ha i anslutning till bostaden. Vi har ett typ attefallshus på tomten och vill ha en dörr med handtag och lås på båda sidor. Detta ätr dock inte möjligt utan att besöka en låssmed först och då får man inte genomgående samma sorts handtag. I det stora hela en bagatell!

Saknar utvändigt handtag annars mycket bra

Bra produkt. Fast vi fick använda mkt.extra tid på grund av felaktighet i beskrivning. OCH varför så besvärliga klisterlappar på fönster och dörrar.

Det är smidigt och enkelt att köpa på nätet från Er. Bra produkter och relativt bra priser! Framförallt så funkar leveranserna bra! Ett minus för vikdörrarna var att monteringsinstruktionen är otydlig! Den borde absolut förbättras

Susanne

Beskrivningen för att sätta upp dörrarna var inte helt lätt att läsa.

Anders Åhsberg

Kunde varit mer förmonterat!

Håkan

Fina dörrar som dock kräver en del av sin montör. Bruksanvisningen innehåller minst ett fel som inte rättats till trots att det påtalats. Trots att man är väldigt noggrann kan det bli problem med att få perfekt inpassning, Jag har monterat två partier, ett blev precis som det skulle det andra krävde en del arbete för med div verktyg för att det skulle bli bra. Mängder meter tätningslist ska också dit innan man är klar.

G Svedberg

Dåliga lås + dålig låsfunktion.

Lars

Beställde 2 x 4 dörrar Natur G5(2,47m) och 1st Par dörr Natur G5(1,47m). Leverans skedde snabbt(3 veckor), dock så var 3st dörrar transportskadade, det tog ytterliggare några veckor innan vi fick ersättningsdörrarna. Vad jag vill påpeka är att om man köper jämna antal dörrar så kan man inte skjuta alla dörrar åt en sida, utan har man 4 dörrar så blir en dörr kvar vid ena karmen och de andra 3 skjuts åt andra sidan. Detta frågade jag flera ggr min säljare, som sa att så inte var fallet, utan man skjuter alla dörrar åt valfritt håll. Beställer man 3 eller 5 dörrar så kan man skjuta alla dörrar åt valfritt håll. Måste också säga att kvaliten på dörrhandtagen är usel, men priset för dörrarna är ju klart billigare än andra märken och man får vad man betalar för. Ha också I åtanke att det tar mycket längre tid att montera dessa dörrar än vad man tänkt sig då ritningarna är under all kritik, även om du är en snickare eller är händig så tar detta lååååång tid,,,,

Jättabra glasparti, men monteringen är ju extremt komplex då ingenting är förborrat. Gummilisterna sitter dåligt vid utfasningen för spanjoletterna på den sida som handtagen inte monterats. Mycket svårt att ställa in så att det blir tätt. Gummilisterna sluter inte helt tätt om man inte drar ihop delarna så att metallblecken tar i varandra. Jag har lagt in extra gummilister för att få tätt, samt att jag försänkt låsbeslagen på vikdörren för att få det att sluta åt bättre. I slutänden har det blivit bra, men jag kan inte påstå att det lägre priset motiverade den ökade arbetskostnaden, hade jag gjort om beställningen så hade jag beställt en dyrare dörr där allt var färdigmonterat. Detta blev dyrare till slut pga hantverkarnas timkostnad. Man lurar sig själv när man köper denna produkt. Men har man gott om tid själv som man kan lägga på att göra mycket arbete själv så kan den ändå vara prisvärd.

Hej. Dörrarna fungerar bra. Tyvärr så var det lackskador ! Orkar inte reklamera, för mycket besvär. Foton finns Mycket special Chaufför !!

Den beskrivningen som är med är lite ofullständig och svår att följa. De tätningslister är svåra att få på plats och sitter inte så bra kvar utan släpper från sina spår.

Göran Falk

Tycker att listen som sätts emellan dörrarna verkar ganska dålig kvalitet. Lossar ganska lätt och undrar hur de skall hålla fram till vintern.

Svåra att montera ihop trots erfarna hantverkare. Allt kom i delar tom tätningslister.

Plus Lågt pris, ser bra ut, lättmonterade. Minus kvaliten verkar följa prisbilden denna gång med. Dåliga lås, handtag

Anders Skyman

Kvalitetsmäsigt känns den som en fyra men det omfattande arbetet med att montera och det faktum att en vital monteringsinstuktionskorrektion kommer flera veckor efter leverans gör att betyget sjunker till en trea.

Daniel

Är inte missnöjd men ej heller imponerad. Lite billigt lås och handtag. Borde finnas i alla fall som tillval att få snyggare handtag. Låset kunde också låsa på mitten. Drar något mellan dörrkarmar och tröskel vid stark vind ...men jag har inte sett över om jag behöver rätta till listerna ännu. Komplicerat att sätta ihop.

Thomas

Givetvis är priset lockande, så det är ju positivt. Några saker som man kan ta upp är att instruktionerna är högst bristfälliga och skulle kunna vara tre gånger så utförlig, gärna med mer bilder. Vissa saker vet jag inte vad dom ska vara till, och andra saker går inte ihop. T ex om man monterar anslagslisten går det inte att stänga dörren för handtaget tar i. Låsen är veka och passningen mellan 1+3 är dålig. Det är inte så svårt att montera dom när man väl har gjort det en gång, men avsätt en heldag...

Rikard

Själva dörrarna är mycket bra, det som drar ner betyget är handtag och låsning som inte alls håller samma höga kvalitet. Höj priset med några hundra och satsa på riktiga lås och handtag så blir det klockrent.

Birgitta Wagner

Vi vill ge 3,5 egentligen. Vår rekommendation är att ni skulle ha lite mer av klicksystem. Även om man följer instruktionerna väldigt noga kan det ibland bli fel.

Peter Dahlqvist

"Ställeplatsen" som ni anger i montageanvisningen är för snålt tilltagen. När man monterat alla tätningslister måste man justera ut karmen dikt mot stommen. Man skulle behöva en 10-15 mm till i bredd mått

Roland Holmqvist

Produkten i sig är bra men svårtolkad monteringsanvisning. Det jag menar är att man ska vara mycket mer tydlig i förklaringarna samt bra bilder. Dela upp de olika momenten bättre. Bättre spanjolettlås hade varit önskvärt.

Bra pris men "tusen" delar

dålig passform dåliga gångjärn ,saknades lister

Thomas

Tog 25 timmar för 2 snickare att motera

Jonas

Tyvärr är det alldeles för sne vriden beskrivning när detta ska monteras. Vi var en privatperson och 2 snickare och svårt ändå. Detta är inget för vanliga privat personer att montera om man inte är van. Skyddslisterna som sitter me adesiv lämnar märken på det vita som inte går bort. Fick 50cm för lite av en list som skulle monteras.

Tobias eriksson

Går inte att få i alla lister

Martin

Produkten ser bra ut på plats därav två poäng. I övrigt vill jag varna för de här dörrarna. Trots att vi gjorde öppningen 20 mm bredare än vad instruktionen sa så är dörrarna svåröppnade. Stänger man alla mellan dörrar först så går det inte att stäng den sista dörren då den slår i karmen.

Ari

Snygga men dåligt förberedda för montage. Värre än Ikea eftersom de inte ens har förborrade hål och alla lister måste monteras separat. Gett ökade kostnader eftersom snickarna behövde ca en dag för att färdigställa två vikpartier. Det behövdes flera samtal till supporten för att förstå montage beskrivningen.

Trots att allt monterats enligt instruktion, lodrätt, vågrätt, korsmätt så vill lister skjuva i nederkant mot karmen/ramen. På dörrsidan finns ett kallras som måste åtgärdas antingen med en extra d-list eller justera så att dörren kärvar istället. Konstruktion i sig är gedigen men det kräver återkommande justering då det är levande. Ångrar att jag inte valde skjutparti även på denna sidan, tyvärr.

Björn Larsson

Kostade över 12000:- att montera ihop denna extrema byggsats av duktiga snickare , fortfarande detaljer kvar som vi ej vet hur de skall sitta finns ej på ritningen

Stefan Rosen

Gick inte att få reda på hur det var tänkt att anslutning aluminium-vägg skulle göras. Inte ens ett besök i Helsingborg hjälpte. Fick hitta på en egen läsning.

Sture sohlberg

Dåliga inv handtag katastrof en nyckel till varje dörrlås dålig beskrivning på monteringen

Glas & Uterumsbyggaren.

För mycket monterings tid med alla detaljer samt dårlig kvalitet.

Svår öppna/stänga. Fungerar inte som den ska, supporten per telefon brister vid klagomål.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden