Visar kommentarer 1 - 7 av 7

   56,3 %
   18,8 %
   0,0 %
   12,5 %
   12,5 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

ÅH

Jättebra köp av dörr. Allt komplett till ett bra pris

Jennie

Helt perfekt helt enkelt

Prisvärda och väl emballerade för transporten, (145 mil).

A.Sandström

Dålig kvalitet på skruv.dålig färgteckning.inget köp jag gör om

John Isaksson

Kvistkyddsfärg har inte använts. Kvistar lyser igenom tydligt på karm och dörrbladssidor. Tröskel kar för liten spalt i ytterkant, Vatten som stänker in vid ex. häftigt regn ligger kvar. Dörrbladet riskerar att få rötskador i nederkanten.

Kenta Pedersen

Sveriges sämsta service gällande reklamation. Hade jag vetat det jag vet idag så hade jag aldrig lagt dessa 35000kr utan lagt till lite extra och köpt där man både får service och om något är fel på produkt så får man hjälp att lösa det. Era produkter som jag köpte var det fel på men ni ville inte ordna till detta på ett smidigt sätt! Sista gången ni ser mig som kund! Hoppas ni är nöjda med den tid jag lade på att svara. Det kostar inget!!

Bo Lundgren

Fick vänta en månad extra leveranstid. Kundtjänst lovade att ringa upp, men det var jag som fick jaga. tveksam om jag köper hos er igen. Fick faktura före dörren men positiv på de som sitter på ekonomi avdelningen. Kanske byta personalen från ekonomi till kundtjänst eller de utbildar så de förstår att det är kunderna som ser till att de har jobben kvar utan kunder inget företag kvar.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden