Visar kommentarer 241 - 254 av 254

   48,1 %
   39,1 %
   7,1 %
   2,4 %
   3,2 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Kenta Pedersen

Sveriges sämsta service gällande reklamation. Hade jag vetat det jag vet idag så hade jag aldrig lagt dessa 35000kr utan lagt till lite extra och köpt där man både får service och om något är fel på produkt så får man hjälp att lösa det. Era produkter som jag köpte var det fel på men ni ville inte ordna till detta på ett smidigt sätt! Sista gången ni ser mig som kund! Hoppas ni är nöjda med den tid jag lade på att svara. Det kostar inget!!

M

När det blir ca -5 grader blir det rimfrost på utsidan av fönstret. Och skruvhålen i fönstret för handtaget var snett borrat . Så handtaget sitter tyvärr inte rakt. Besviken kund.

Peter

Inte lätt att tycka annat när den är fel på fönstren vid leverans och att vi inte får hjälp och svar ??

Lina Olsson

Jag har inte möjlighet att göra någon bedömning eftersom produkten levererades 6-7 veckor för sent. Därmed blev det vinter och mina hantverkare kunnat installera skjutdörren. Den står inpaketerad på min garageuppfart t o m oklar tidpunkt våren 2018.

Christian

Konstruktionen i sig verkar vara helt ok men hålet till vredet var borrat ca 5 mm fel så det gick inte att få i handtaget i låsmekanismen. Var bara att plocka fram borrmaskinen och försöka rätta till, blev någorlunda bra förutom att fönstret drar sig något åt ena sidan när man stänger. Tycker det är riktigt dåligt, borde inte vara så svårt att få hålet på rätt ställe tycker jag. man betalar ju ändå en hel del.

Ulrika Nilsson Älmeboda

Jag har skickat in en reklamation ang fingeravtryck mellan glasen. Det gäller båda fönstren. De var extremt smutsiga och mycket svåra att få rena. När jag väl hade fått in-och utsidan ren upptäckte jag fingeravtrycken mellan rutorna.

Otroligt mycket kondens/imma på fönstret.

Per-Anders Jönsson

Beställde Sex fönster av sex st var ett helt Retunnerade fem Fick fem nya varav tre var skadade Väntar på två nya hoppas dom är hela Vad tror ni jag tycker om detta har bet om att någon av dom som bestämmer på skbv skulle höra av sig men icke ??? Tel 0708685555 under all kritik enligt mitt omdöme

Alu.beklädnaden utvändigt satt inte rakt och var olika långa

Dom var skadade från fabrik, ej leverantör!!!???????

Lennart Svärd

Jag ringde o pratade med en säljare om att Jag ville köpa ett fönster o en fönsterdörr.Det var viktigt att de skulle ha lika stora glaspartier.Efter många veckor kom fönstret o dörren.Efter att Vi kämpat med att bära upp de tunga grejerna på andra våningen(Jag är snart 62 år)såg vi att måtten inte stämde alls!Efter kontakt med kundtjänst fick Jag 10%rabatt tack o hej

kari kunnari

Jag köpte 3 fönster ett av dem går inte vrida baksidan fram ,spåret hade hoppat ut !!!

Kjell Broberg

Enligt er kreditupplysning var mitt bolag nytt så jag kunde inte få köp på faktura, efter min undersökning var mitt bolag äldre än ert, så jag handlade på annat företag väldigt dåligt om man gör reklam som ni gör

Beställde för 3 veckor sedan och har inte ens fått ett leveransbesked.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden