Visar kommentarer 121 - 180 av 254

   48,1 %
   39,1 %
   7,1 %
   2,4 %
   3,2 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Kerstin

Skånska Byggvaror säljer bra grejer! Kommer som utlovats och killarna som levererar är trevliga ??

Haparandabo

Mycket nöjd när det var fel på ett fönster så blev det inga långa diskussioner utan fönstret byttes ut och jag fick ersättning för byte.

Kimmo Mäntylä

Jag är väldigt nöjd med själva fönstret. Att de blir "bara" 4 stjärnor. beror på att låset inte fungerar.

Jan Johansson

Bra förpackat och hyfsat enkelt att montera.

Fint fönster till bra pris.

Leveransen är till full belåtenhet. Vore en femma om medföljande handtag inte var klistrade på rutan. Onödigt arbeta att tvätta bort klistret.

Billigt och bra

MP

Helt ok kvalitet på fönstren, lätta att montera och fin kvalitet

Bra kvalite på fönster som helhet. Just denna leverans kom med felborrat handtag till låsning/öppning men det fräste jag upp själv. Man orkar inte med att skicka tillbaka det när man väntat så länge på sin leverans. Det som SKBV behöver jobba vidare med är er partners på logistik det är katastrof speciellt med DHL. Det sänker ert betyg varje gång. Jag betalar gärna för frakten och får leverans när jag avtalat detta.

Sören Aronsson Hällingsjö

Av de 7 st fönster vi fick var 2 handtag mycke tröga. På altandörren fanns inga distanser mellan dörrbåge och yttre aluminium plåt, så yttre handtagets skruvar böjde plåten. Inre handtags skruvfäste var inte centrerat i hålen så bara 1 skruv tog. Ni levererade fel persienner och för många som jag nu tvingas betala extra för.

Carina

Fönstret bra, men persienn något för lång.

Ulf karlsson

Det hade blivit fem om bägge fönsterna hade varit bra, spanjoletten i ena fönstret var felmonterat

Jimmy

Bra kvalite till bra pris

Instruktionen var bristfällig. Säkerhetssprint????? Bra kvalitet

Leif P.

Rätt skapliga fönster för det priset, dock så var hålen till fönsterhandtaget fel borrat på ett fönster så jag var tvungen o borra upp dom för att det skulle passa

Lättmonterat och verkar vara bra kvalitet

Claes.B

Gedigen kvalité. Trött på att få all e-post om kundundersökningar efteråt. Andra gången jag lämnar betyg nu

ms

Ni får inte fem stjärnor för skruven till handtagen är alla för långa. Om vi hade använt era skruvar så hade skruvudden stuckit ut genom träramen och det är väl inte meningen.

Funktionellt och enkelt. Känslan är god kvalitet.

Tobias Pettersson

Själva produkten vill jag nog egentligen ge en 5'a. Åkte till en av visningsbutikerna och tittade innan och fick precis vad jag förväntade mig. De levererades 1 vecka tidigare än utsatt datum men de levererades med 1 täckbricka för lite per fönster för karmskruvarna jag beställde 3st fönster och saknades 1 per fönster jag tror det är för att jag valde till ventilen men tycker ändå det är dåligt att det saknas 1... därav en 4'a ifrån mig.

Tk

God service Mvh. Tk

Hans Magnusson

Klister på rutan från lådan där handtaget låg i ??

Prisvärda fönster

Bra

Lars J

Har fungerat kanon nu i några månader. Håller med om att det är konstigt att sätta hemska klisterlappar på rutan men upptäckte att de gick bort lätt med mikrofibertrasa och diskmedel.

Pär

Bra pris

behövde lösningsmedel för att få ren glasen ,(klisterlappar)

Dan Möller

Det blir mkt lätt kondens på yttre glaset! Ser inte att mina grannar har detta problem lika ofta....därav 4 av 5

Har inga problem med fönstrens som så. Dock irriterad över att ni klistrar på installationsboxen med skruv och "plastpluppar" på fönstret som gör att man får jobba ihjäl sig för att få bort. Hitta en smidagre förpackning för den boxen och ni skulle få en 5:a av mig.

Elias

När jag beställde fönstren stod en viss leveransvecka angiven på varukorgen. När orden sedan var betald hade leveransen skjutits fram flera veckor. Detta upplevde jag mkt dåligt, speciellt eftersom kundtjänst bara förminskade problemet. För mig var det viktigt att veta när leveransen skulle komma då jag ville planera och utföra installation innan hösten. Gick från 2 veckor till 8 innan leverans skedde. Många samtal till kundtjänst om var leveransen var. De kom med lite och dålig information men de var ändå väldigt trevliga och vänliga. Köpte 2 likadana fönster. 1 saknade pluggar till handtagsvredet, upplevs lite dåligt då det är en vital del för att handtaget ska kunna sitta fast. Löste det enkelt genom att plugga själv med plastpluggar I övrigt känns fönstret riktigt rejält. Emballaget det levereras med är toppen, stadig pall och mkt skydd kring fönstret. Enkelt montage med karmskruv som inte behövde mkt justering. Totalt sett ger jag fönstret bra betyg. Beställ i tid bara.

Alf Ericsson

Fönstret har dålig passform å jag väntar på att supporten ska skicka hit en montör för att titta på det. Fått bra hjälp i butiken men sämre via telefonsupport. Har rekl.nr. 255284

Sten Westman

Bra kvalitte och prisnivå.

Mikael Egborg

Bra fönster men dåligt trä i ramen, som man lätt drar sönder med karmskruven, div skönhets fel och fel levererade skruv ett fönster var skevt vid leverans. Allt fixade sig till slut efter kontakt med kundtjänst.

Ventilen tar inte in så mkt luft i öppet läge, som tidigare fönsterventil.

Bo Stenberg

Jag har inte monterat fönstren, det blir på vårsidan nån gång!

Rolf Kronbrink

Fönsterhandtagen var/är dåligt monterade. Har bytt ut skruvarna till en kraftigare dimension.

Kjellb

Vissa svårigheter att få fönstren att gå i lås trots att karm monteras helt korrekt, har haft problem vid två tillfällen

Lite kladd från klister och tätningsmassa på glaset (lätt åtgärdat), aningens varierande passform på aluminiumtäcklisterna (kosmetisk detalj), en skruv till ett handtag (av 2x5) fick ej grepp (fixades med träplugg). Bedömer ändå att jag fick klart godkänd kvalitet, tom över förväntan givet vad fönstren kostade. Helt ok köp!

Thomas Lindvall

Lätt att beställa, bra information om produkten och leveransförhållande, samt bra pris. Jag har svårt att sätta betyg på produkterna, då jag endast haft dem i 3 månader, men så här långt är jag mycket nöjd.

Ett bra och rejält fönster. Håller måtten och vinkeln bra vid installation.

Jonas

Jättefina fönster, känns rejäla. Jag fick dock fel skruvar till handtagen.

Bra leverans, före utsatt tid. Kontaktad av speditionsbolaget i god tid före leveransen. Pga skada på en vara kontaktades SKBV som utan några som helst problem skickade ut en ny vara och gav anstånd på fakturadatum. Efter montering av totalt 15 fönster upptäcktes en defekt spärrfunktion på ett av fönstren, åter kontakt med kundtjänst som beställde en reservdel och skickade ut servicepersonal som ombesörjde byte av delen. Toppen! Hade inte ovanstående inträffat hade det varit en solklar 5:a! Bra kvalité, bra pris, trevlig personal!

Bra fönster, men en del leveransskador, dock bra reklamationshantering.

Carl Albert Hörnqvist

Saknade handtag till 1 fönster annars mycket bra

Stefan Andersson

Gick ej att låsa fönstret i öppet skick glömde att kolla det innan köp

H.S

Lite lång leverans tid. Annars var produkten bra.

Tjingeling

Prisvärt o bra energifönster som är lätt at montera.

Det är egentligen för tidigt att sätta betyg eftersom fönstren inte ännu visat vad de kan i vinter.

Bengt Björkman

Tycker inte om imman som bildas på utsidan

Bra fönster. Inte haft något problem vid tidigare leverans av samma fönstertyp. Nöjd kund.

Jan Ove.

Fönstren verkar mycket rejäla. Det var lätt att monter fönstren. Tyvärr blir det imma på utsidan, men det kan ju bero på årstiden.

Sakib Salkic

Skulle lätt vara en 5-a, om kondens på utsidan inte var med. Andra ursak är att håll för handtaget är antingen för stura eller nipplar för små. Väldigt svårt att skruva fast handtaget. I övrit värkar vara OK än så länge.

Johnny Knudsen

Själva fönstret är jättebra och fint. infästning av handtaget är däremot vekt det är precis so de två förborrade hålen är för stora till medföljande skruvar.

Magnus Löfgren

Spruckna distanser till aluminiumprofilen i nederkant på ett av fönstren. Varierande antal distanser mellan fönstren. Verktyg för att kunna ta bort aluminiumbeklädnaden saknades.

Per Eriksson

De tre levererade fönstren är OK. Det som drar ned betyget är att den som skulle köra på infartsvägen vägrade och jag måste göra en omlastning. På den väg som han ansåg sig inte kunna köra har tidigare levererats 12 stora, 6 mindre fönster och tre fönsterdörrar. På vägen har levererats material för ett hus 70 kvm stort hus och 25 kvm källare. En betongbil har levererat betong, slamsugning sker regelbundet, en grävmaskin modell större för grävning av grund och för avloppssystem har fraktats på vägen. Mycket dåligt omdöme av föraren.

Johan Gustavsson

Kvalitén på fänsteret Känndes bra, det ända tråkiga var att fönstret var så dåligt packat, så jag hade två små skador på fänsteret

Bra och lätt och smidigt att byta. Lätt att vända vid fönsterputsning. Skulle önska ett stabilare handtag så det är lättare att stänga, då det känns som skruvarna som håller fast handtaget är lite veka. Därav betyg fyra, annars hade det blivit en femma!

Bengt

Handtagen känns lite tveksamma om de kommer att hålla.

Bra pris för stora fönster, handtagen verkar dock lite klena".

Stefan Israelsson

Bra kvalitet. Saknar dock möjlighet att fästa fönsterbleck i karm på vanligt sätt. Alltså en spik/skruvkant i nederkant på fönstret.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden