Visar kommentarer 541 - 600 av 906

   46,5 %
   41,5 %
   7,4 %
   2,3 %
   2,4 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Johan

Lätta att montera, hög kvalitet.

Grym kvalité och snygg design. Snabb leverans, men minus för att man inte fick hjälp att bära in grejerna, trots att vi blivit lovade den tjänsten när vi beställde dem. Annars jätte nöjd!

Bra produkt och snabb leverans, dock minus för profilerna som ramlade ner.

CS

Mycket snabb leverans. Lite knepig beskrivning men bra blev det

Maria Hedberg

Inget fel på produkten, men snickarna som installerade garderoben missade hur mjukstängaren fungerar. Nu är den monterad till ingen som helst nytta.

Har reklamerat ett par skjutdörrar pga att de var vinda upptill och gick därmed väldigt tungt. Har haft bra kommunikation angående det problemet med er??.

Kai Arnell

Lite dålig kant hålla i när man skjuter åt ena hållet

Fungerar jättebra Bra leverans Lite knepigt att förstå manualen Vi fäste inte takskenan i taket utan i väggen Det väsentliga är ju att få rätt avstånd för dörrarna mot takskenan

Peter Svedin

Bra kvalitet o snabb leverans Priset borde var lite lägre

Anders Björk

Vi valde ett alternativt monteringssätt som fungerar utmärkt men ej finns beskrivet i instruktionen. Vi har snedtak på insidan dörrarna och då fungerar inte de medlevererade vinklarna.

RL

Snabba leveranser, bra funktion - handlar gärna igen

Adde

Snyggt, praktiskt och prisvärt

Johnnie.

Snygga och bra, enkla att kapa och montera enda nackdelen som man får se upp med är att "sågmallen" till takskenan är av trä så att det kan bli snett vid kapningen.

Christer Tenselius

Jag skulle vilja ha en profil för att ta upp ojämnheter i väggarna med i paketet.

Mattias

Mkt damm på dörrarna efter uppackning drar ned betyget, annars riktigt bra.

Allt jättebra förutom beskrivning för monteringen av mjuksstängare - fick det att fungera till slut, men kunde varit mer utförlig.

Bra valuta för pengarna.

Ros-May

Svår att sjustera dörrarna så dom kommer rätt och går ihop

Stefan

Lätt att montera.Bra skjutdörrar.

Lars

Känns som bra kvalitet samt ganska enkel att montera.

Rolf Lundgren

Beskrivningen om montering och hur man kortade av dörrarna stämde. Så det finns inget att klaga på. Dörrarna är nu till belåtenhet.

Peter Olsson

Bra dörrar dock mjukstängarna onödiga

Bra, enkel att montera

Theresa Johansson

Fin kvalitet och lätt att sätta upp enligt beskrivningen.

Anders Gunnarsson

Snygga, lätta, ganska enkla att montera och fungerar bra.

Erik

Prisvärda och snygga skjutdörrar. Hade det funnits flera ramprofiler att välja på samt lite "smarta smålösningar" integrerade i systemet hade det blivit full pott!

Magnus

Stadig och bra dörrar. Enkla att kapa till rätt höjd med "gör-det-självverktyg" Rullar tyst utan skrammel jämfört med konkurrenten Elfa.

Stabil konstruktion, enkel att montera. Löper smidigt i skenorna efter enkel justering. Skulle fått 5 stjärnor om det inte vore för att jag fick byta en dörr två gånger på grund av transportskador både på originaldörren och den första ersättningsdörren. Dessa levererades dock av DHL.

M

Robusta snygga dörrar som passar utmärkt till vår garderobsvägg.

Martin

Bra kvalité på produkterna. Men tyckte skenorna hade onödigt med fästen, varför inte bara ha hål i skenan rakt upp? Så jag borrade upp tre hål i skenan och skruvade fast den. Blev mycket stadigare och enklare montering, följde vi anvisningarna så tog de ca en timme, men med egna hål ca 10minuter att få upp hela systemet och resultatet blev bättre.

Monteringsanvisningar bör förbättras.

Stefan

Har ännu inte monterat skjutdörrarna och har därför begränsat med synpunkter på produkten. Skulle gärna sett att det fanns lite tips på montering i olika situationer.

Krister Malmén

Produkten är ok, men beställningssidan på nätet är väldigt svår att förstå! Beställde en komplett sats med inredning o stommar trodde jag, men stommar var inte med trots att jag valde vilket paket jag skulle ha. Lite förvirrande!

Öbo

Efter strul med transportskador på dörrarna är det nu mycket bra och snyggt.

Bengt Carlsson

Alla grejerna fungerar bra, passformen är utmärkt, monteringsbeskrivningen är lättfattlig och bra. Enda anledningen till att det inte blev "full pott" i bedömningen är att konstruktionen är aningen inexakt. Man måste föra dörrarna i sidled genom att hålla handen tämligen mitt emellan golvet och övre infästningen för att de ska löpa friktionsfritt och inte fastna. ett klart mindre problem, men dock...

Thomas

Ingen 5:a för att de finns alltid de som är bättre

Lite dåliga monteringsanvisningar.

Bra och trevliga skjutdörrar, lite besvärlig montering. Jag köpte tillvalet LED-belysning. Jag trodde det var belysning inne i garderoben. Det var det inte . Det var belysning utanför dörrarna. Jag köpte LED-list hos JULA och monterade inne i garderoben. Nu är jag mycket nöjd med min garderob.

Eva Myhre

P g a att en skjutdörr var skev låter det illa när man drar den vilket vi så småningom säkert kan få ordning på.

Leif Wennerberg

Vi är mycket nöjda med köpet med skytdören som vi fn ej har monterad.

Kennerth Johansson

Mjukstängarna var inget att ha

Arne Olofsson

Allt bra utom att lim trängt ut vid kantprofilerna på två dörrar och inte tagits bort

De infriade löftet i produktbeskrivningen och monteringen blev så enkel som utlovat.

Tobias P

Fungerar jättebra. Men paketeringen av aluminiumprofilerna behöver bli bättre. Fick spendera en timme med att banka till bucklor.

snygg design och smidiga skjutdörrar. vi är nöjda

Jättefina och hyfsat lätta att montera :)

Dålig detaljbeskrivning på nätet. Var tvungen ringa för att få reda på bredden på skenan

Erik Tideström

Överraskande hög kvalitet, med tanke på priset. Enda problemet är att djupet på monteringen är 15cm, så jag fick sätta en väldigt bred regel i taket eftersom jag har 250cm i takhöjd. Det gjorde det hela krångligare. Hade varit enklare om monteringen av takskenan satt över skenan på något sätt så den blir smalare och inte bygger så mycket på djupet. Men helt klart mycket enkel att montera med rätt takhöjd, så det är svårt att klaga. Någon av dörrarna skrapar i lite också, men det går att lösa med lite pill.

Stefan Rantatalo Kiruna

Takskenan var bucklig, vilket inte var erat fel. Rätade ut bucklorna någorlunda och monterade. Man orkar ju inte vänta på nya grejer när man väl börjat monteringen. Resultatet blev dock ganska okej. Upplever att det ofta är transportskador på byggmaterial vid långa transporter. Jobbar i byggbranschen och får ofta ta emot skadat material.

Prisvärda och bra skjutdörrar

Pehr

Snygg dörrkombination som var relativt enkel att montera enligt vår snickare. Rullar enkelt.

Snygga och enkla att sätta upp!

Ingmar Lindström

Hjulen verkar inte vara riktigt runda, det låter som man åker tåg när man öppnar och stänger dörrarna.

Bruno Bjärnborg

Lite knepigt att skruva upp takinfästningen, Vore bra om man kunde justera sidorna/bredden något (listen verkar vara fastlimmad på mitten

Roger

Leverans i tid, MEN tyvärr var spegeldörr sönder. Speditören tog den skadade dörren med sig direkt och det var inget problem att reklamera. Kvalitetskontroll INNAN man skickar ut gods borde förbättras. Hyfsad enkel att montera (behövde inte justera höjden som tur var)

Roger Malmqvist

Dörrarna var kupiga fick byta, men nu är de helt ok, bra bemötande allt har gått bra.

Produkten mycket bra men det saknades detaljer i sändningen. Emballering utmärkt men leveranstiderna sämre än annan näthandel som jag använt.

Tore

Bra, enkla,stabila skjutdörrar som är lätta att montera om undrejobbet med golv, tak och väggar är noggrant gjort. Man får se upp med skruvarna som håller övre borsthållaren om man skall byta till mjukstängare för att drar man åt fel håll så är det lätta att skruvarna går av. Fick en skadad dörr men det gick väldigt lätt att få en ersättningsdörr snabbt.

Urban Svedenbrant

Monteringsanvisningarna var något "tunna". T.ex. belysningslisten. Annas helnöjd.

Marie-louise Lindell

lite svår bruksanvisning annars bra. ringde och frågade om det som vi tyckte var oklart men fick bra information av er
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden