Visar kommentarer 841 - 900 av 906

   46,5 %
   41,5 %
   7,4 %
   2,3 %
   2,4 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Fredrick Jönning

Mycket märken skador

Dålig monteringsanvisning och ingen märkning i vilken kartong den ligger i( jag fick använda monteringsanvisninen från hemsidan), Köpte till softclose som inte fungerar, att slänga ut några tusen i onödan.

Lukas

Får jobba lite på monteringanvisningar

P.Hansson

Fria mått på skjutdörrarna till en garderob i detta fall var felaktigt. Fick bygga ner 50mm till så att dörrarna inte skulle ramla ur. Mycket dåligt.... Skall beställa ett uterum om 2 veckor men inte kommer det att ske via er.

Pernilla

Sidoväggen är i klent skick. Fästena som ska spänna sidoväggen är inte så starka. Vi har fått skruva om väggen flera gånger redan efter två månader. I övrigt är vi nöjda!

pj

Dåligt att fästdonen till mjukstängarna inte finns i flera olika höjder!!!

Robert stenman

skadat hjul nertill.stötmärke på ena dörren.glaslist dålig ditsatt glaset glappar känns löst.Annars bra passform

Rateb tameh

Jag fick den men det fanns repor på spegeln och hjular var trasiga och det tog två månaden tills ni skickade det nya men fick inga hjular med. Jag försökte ringa er men det tar mer än en timme tills ni svara, man har inte en hel dag för överklaga på eran fel. Fakturan fick jag inte ännu. OBS! Att hjular är trasiga så jag skulle alldrig betala för en trasig produkt och jag ska absolut inte vänta två till månader för att bygga garderoben !!!!!!!!!!!! Tack

Lars-Erik Persson

När väl skjutdörrarna kom på plats så är funktionen och utseendet bra, men jag var tvungen att borra nya hål i tillsatsen "mjukstängning" till den bredare dörren. Mjukstängningslisten/tillsatsen missade de förborrade hålen med ca 8mm, vilket jag tycker är för mycket för att vara godkänt. Jag har maskiner för att uppdatera/renovera det mesta, men för en utrustningslös köpare så har det varit stora problem och grova ord.

Bo Nilsson

Med tanke på priset så borde det vara högre kvalité. Det finns bl.a. inga handtag för att skjuta dörrarna åt sidan. Mjukstängarna av dörrarna orkar inte riktigt med den sista biten. Transporten av godset sköttes av DHLvilka orsakade stora skador på vår väg.

Monteringsanvisningen lämnar mer att önska. Den är i vissa avseenden otydlig och vissa måttangivelser saknas. Det saknas beskrivning för hur sladdarna till LED-belysningen ska förläggas. Spegeldörren hade en repa på spegeln och ett skadat hjul. En av allmogedörrarna hade en transportskada på aluminiumkanten. Takskenan var skadad i ena änden.

Anders Göhlman

Dörrarna var skadade. Jag erbjöds utbyte eller pengar. Det blev en del mer jobb men jag tog pengar. För att slippa besväret med retur och vänta på ny leverans.

Lennart Torsner

En hel del problem med dörrarna. Första leveransen on fyra skickades tillbaka med olika fel. Alla fyra dåligt limmade och en hade mindre lackskada. I ersättningsleveransen hade en dörr transportskador på metallramen. Har nu fått ny dörr. Därmed har jag fått de fyra beställda dörrarna. Dock två månader senare än planerat

Hej Kvalitén på Skjutdörrarna var ok, Bemötandet i Butik mycket bra. Leveransen var inte komplett men det åtgärdades smidigt. Tyvärr var kap instruktionen felaktig. Jag på pekade detta så hävdar Kundtjänst att jag hade fel , det stämmer inte. Vi är 100% säkra och bortförklaringen får er kundtjänst var extremt dålig. Åtgärdar ni inte detta blir det inte fler affärer tyvärr

Nöjd med dörren men det var fel på 2 dörrar så det var mycket irriterande fick bra bemötande vid reklamationen började i sep först nu i nov är rätt dörr på plats

Per Åke Magnusson

Praktisk och användbar, men allt för dyr. Tydligen lite komplicerad också för det tog lång tid att montera trots att vi hade professionell hjälp.

Kristoffer Stigson

Den ena dörren blivit skev efter bara en månad!

Silicone listen på ena spegeldörren borta!? Mjuk stängaren fungerar inte som den ska, ta bara stopp utan att mjukt stängas igen! Skenan upptill va ej rak. Katastrof köp!

Fruktansvärt dålig monteringsanvisning (den sämsta som jag sett). Detta innebär att bl.a. takskenan blir onödigt svår att montera. Takskenan är dessutom tillkrånglad som den är ändå jämfört med Era andra skenor som jag köpt tidigare. Kommer ej att rekommendera dessa dörrar till vänner mm.

Mattias Bålsta

Köpte mjukstängare och detta är ju samma som sitter standard i sort sätt. Borde inte kosta som det gör då man slänger saker man får att montera. Uselt sätt att ta betalt. Istället borde mjukstängare kosta någon hundring max. Annars helt ok prylar för det priset. Lätt att kapa efter önskad längd

Elisabeth Aronsson

Otroligt svår att få ihop. Sanslöst många små delar som skall skruvas ihop och några som även skall limmas. Vi fick anlita snickare och för honom tog det många timmar. Det blev väldigt dyrt.

Johan

De vita dörrarna bågnar och skrapar då i varandra.

Daniel

Enkel att montera, men dåligt avstämd konstruktion för mjukstängare. Lite information saknas i monteringsanvisningen. Bland annat borde det stå att glidlisterna skall flyttas över till mjukstängarna från de medlevererade övre profilerna om man byter. Sedan är det med en glidskyddsduk med dubbelhäftande tejp som det står angivet att man ska klippa i remsor och därefter sätta på takskenans fäste. Finns ingen anledning att ha dem där. Använd istället duken till att klistra på överkanten av dörrarnas vertikala profiler på insidan så slipper man skrapet mellan dörrprofilen och väggskenan. Det varken låter trevligt eller glider lätt. Känns som att den som skrivit monteringsanvisningen inte riktigt haft koll på vad som är med i kartongen... Sedan kommer vi till supporten. Då jag flyttat över mjukstängarna var det lögn i hel-ete att få dörrarna att glida mot väggskenan utan att det skrapade och fastnade. Skenan borde vara bredare invändigt och med större hjul på mjukstängaren.

- Skjutdörr nummer 1 hade en svart bubbla i det vita glaset. - Skjutdörr nummer 2 var transportskadad och fick returneras. - Skjutdörr nummer 3 har en fluga i glaset samt smårepor i aluminiumet. Det ena stödhjulet med tillhörande skruv låg löst och for omkring i förpackningen. - Krånglig, otydlig och opedagogisk monteringsanvisning. - Dåligt förpackat, endast en tunn plastfolie på kollits fram- och baksida skyddar glaset. + Snyggt och funktionellt när det väl kom på plats.

takrälsen saknades i paketet.

När man skulle montera så var hålen till skruvarna så små att man fick slå i skruven. Tänk om de varit lite större. För det var många små skruvar som skulle i till montering.

jonas

mycke svår att montera så att allt blir snyggt o bra för många justerings alternativ som ej beskrivs i monteringsanvisnigen priset är billigt men kvaliten blir lidande

Roland Björketun

Fick endast 1 utav två dörrar. Mjukstopp saknade stoppklack. Mjukstopp var monterat spegelvänd. Skadad mjukstopp pga dåligt embalage. Montering tog väldigt lång tid pga leverans ej var komplett. Med facit så tycker jag det blev dyrt och mycket krångel.

5 dörrar av 8 under all kritik - tagit kort - kontakter- hämtning- ny leverans Inte ok

Bernt-Ove Persson

Väldigt dålig kvalite,till det priset och dålig service från er.

Lars

Fel dörr i leveransen. Pratade med supporten. De skickade en ny dörr...även den fel. Sedan får man själv beställa transporten till den felaktiga dörren. De på supporten lät i telefonen, som om de var med om det här varje dag. Kommer nog dröja tills jag beställer fler saker på Skånska Byggvaror.

Thomas Engberg

Inget fel på produkten som jag returnerat. Har varit i kontakt med er reklamationsavdelning som bekräftat att varorna finns hos er, men någon återbetalning verkar inte bli av. Helt värdelöst

Dålig service av försäljaren som fjorde att jag beställde fel mått, ingen god service efteråt, då dom påstod att allt var mitt egna fel!!!

Alla 3 dörrarna var buliga på ena sidan av speglarna. Emballaget var helt och fint när transporten kom så vi tog inte av det förrän hantverkarna kom 3 veckor senare efter semestern och då antog vi att det blev för sent att reklamera. Ser ut som de använt pallgafflar som de stött emot.

Håkan Åkerberg

Dålig info ang mått på hemsidan, väldigt dåligt kundbemötande i supporten. Ukunnig personal som hade dålig koll. Handlade av er för jag trodde ni var bra men så var inte fallet.

Ann Rosenbeck

hjulen på dörrarna lossade och var väldigt svåra att sätta på plats. dekorationbårderna är saknar mall med mått. jag beställde allt från Skånska byggvaraor med fick leverans i 4 omgångar med 3 veckors mellanrum.

Andreas Grimberg

Hade varorna varit intakta så hade de fått högre betyg.

Torgil Olsson

INTE RÄTT FÄRG

Vi är verkligen besvikna på skånsk byggvaror. Dom sålde så kallade snetaks garderober. Men de är absolut inte gjort till de. Dålig kvalitet och frakt skador på 3 av 6 dörrar. Dålig service!

Väl på plats efter två !!! reklamationer Både tillv o transportskador Första ersättningslev hade 4!! skador som var o en hade räckt för reklamation Fick viss kompesation, har därför inte offentligt uttryckt ngt Kommer aldrig någonsin återvända som kund och avråder alla att handla av er

Sönder när de levereras

Skadade dörrar x 2 leveranser. Väntar på den 3:e. Fina dörrar,,,men aldrig mer detta företag.

Inte rätt färg är grå och inte vit opal.

Tord Sundstedt

Får fel garderob , ingen hjälp att rätta till inredningen så det blir rätt. Får själv bygga om så det blir rätt , hade kunnat gjort inredningen själv från början om jag vetat om hur det skulle bli och sparat 11.000-: .Skandal,rekommenderar er inte till någon.

Jan-Olof

Fick reklameras 2 ggr. Tredje gången gillt! Tydligen saknas egenkontroll samt slutkontroll innan leverans helt och hållet hos Skånska Bygg.

Tycker allt har fungerat riktigt dåligt. varken fått alla saker eller rätt saker. Saknas fortfarande grejer.

Conny Ericsson

Urusel emballering och dålig kvalitet på Skånska Byggvarors produkt, det var första och sista gången jag handlar!

Erik Sjödin

Katastrof, har försökt att få tag på er per telefon då det saknas skenor vilket även chauffören noterat, har blivit hänvisas till er felanmälan på nätet. Har fyllt I den på IPad då jag saknar dator pga flytt. Verkar inte blivit registrerat allternativt har ni inte hört av er ändå. Vidare kommer inte lådorna (som jag alltså inte ännu har) gå att öppna då skjutdörrarna inte passar ihop med måtten på lådorna dvs för breda lådor. Detta kanske jag borde förstått men så jag plockade ihop utrustningen tillsammans med er säljare i butik förutsatte jag att allt skulle fungera. Hör av er!

Garderoberna är ej anpassade till kläder, hyllan i mitten ,fast, gör att det ej är möjligt att hänga ytterock . Monteringsanvisningen är ej utförlig, när det gäller höjdmått

Kvaliteten känns ok. Mjukdörrstängarna är ok men det känns synd att slänga bort de ordinarie. Om man beställer med borde kanske inte ordinarie vara monterade. Resursslöseri samt onödigt dyrt för kunden. Jag hade transportskador i form av repor på golvlisten samt bucklor på takrännan som jag visserligen kunde dölja genom att ha dem på insidan av garderoben. Jag fick ej heller tillräckligt många täckbrickor för hålen i profilerna. Supporten verkar inte fungera heller. Har skrivit 3 gånger samt bifogat bilder. När man har skickat iväg dyker sidan upp igen fast nu är den tom. Inget kvitto eller annat ges på att man skickat iväg ett meddelande.

Gunnar Karlstedt

Har handlat av Er många ggr. Nu funkade inte frakten, samt att varan hade andra mått än uppgivet. Mycket nöjd som helhet, men detta var s-it.

Stefan Pettersson

Jätte fina dörrar förutom att mdfen har släppt där speglarna är limmade så ena spegeln har ramlat ur o spruckit o den andra var på väg den med. Kommer ringa om det här.

Sluta maila mig! Detta är tredje mailet som ej rör leveransen utan enbart hjälp oss bli bättre. Vill ni ha info får ni ersätta mig. Annars vill jag ej ha dessa mail

Roland Kristoffersson

Vi fick bytt ut en av dörrarna eftersom det var repor i den. Ersättningsdörren var skavd, men ibland orkar man ju inte bara att ordna med returer. Det känns som om det skulle kunna var en enkel sak att sortera ut denna typ av fel innan leveransen. Det kan inte varit något någon transportskada eftersom de var väl förpackade. Vi köpte även stängningsdämpare. Känslan är att de är något för breda eftersom vi fick plockaav en av "filtremsona" för att dörrarna inte skulle gå trögt.

Magnus Citybygg

Försenad leverans så våran plan inte går att följa!!!

Att en skjutdörrs-konstruktion saknar ordentliga greppbara handtag i någon form är för mig obegripligt. Dörrarna är relativt tunga trots att de löper smidigt i sin skena. Avsaknaden av ett "handtag" gör att man måste använda mycket kraft då man inte får ett bra grepp. Med tiden kommer det bli slitageskador på målad yta. Jämfört med era konkurrenters lösningar så är er till det sämre. Gör om, gör rätt...

Jag är såå missnöjd med storleken på dörrarna som jag blev rekomenderad att välja. Fick rådet att ha 3 sjutdörrar till mina 4 garderober . Själv bad jag att få 4 dörrar men enligt säljaren gick det inte att ha 4 dörrar . Har varit i kontakt med beijers byggvaror som inte förstår var problemet är... Jag har även mail kontakt vid flera gånger med er men får ingen bra återkoppling jag har sparat i 6 månader för att ha råd att köpa dessa skjutdörrar ..

B.J

Vi har takhöjd 2,5 m era produkter klarar bara 2,4 Bättre med fler små dörrar än stora

Erika

Ni har en otroligt dålig hemsida som gör det möjligt att köpa ett paket som inte fungerar i verkligheten, ni måste lägga in stopp så alternativen inte blir valbara. Er kundservice är nonchalant och kopplar bort "jobbiga" kunder! Vi kommer aldrig handla av er igen och kommer varna andra som planerar att köpa produkter av er.

Lars-Gunnar Pettersson

Varorna låg kvar hos speditören,jag fick börja ringa runt och leta efter varorna.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden