Visar kommentarer 781 - 840 av 906

   46,5 %
   41,5 %
   7,4 %
   2,3 %
   2,4 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Emma E

Svår att montera. Det lossnade ett band i skenan redan efter 3 veckor. Däremot så är kvaliteten i övrigt klart godkänd.

Göran Kurlberg, Hönö

garderobsdörrarna är ok men inte lika bra som Lumi eller Elfa systemen. Mest har jag dock synpunkter på leveranserna: helt undermåligt. Tre dörrar skadade av 10 . Beslagen till till täckprofilerna anlände en MÅNAD efter garderoberna!! köper nog inget mer från Skånska byggvaror

Joachim Nordenberg

Dörrarna var inte helt lätta att sätta upp och jag var tvungen att såga till dem för att de skulla passa bättre. Väl uppmonterade fungerar dem bra och känns ganska gedigna.

Dåliga "draghandtag" på dörrarna, det går bara att med lätthet förskjuta dörrarna i sidled med det "bortre" handtaget (för grunda" rännor" i dörrarna). Har därför monterat 4 lösa handtag på de två yttre dörrarna, de två inre går det förstås inte att sätta handtag på.......... Är det patentintrång som gör att era dörrar inte har bättre "handtag" som det går lätt att dra i båda riktningarna? Elfa:s fungerar mkt bättre t.ex. (men till ett helt annat pris)

Marie

Lite bättre och detaljerade delsteg i instruktionerna hade inte varit dumt samt dämpningen e ju ganska överflödig då dörrarna går så tungt, kan jag tycka.

Har ännu ej satt upp den, kan därför inte ge en adekvat bedömning

Mats

Dålig information om kapning av medföljande skena sänker totalbetyget

Bra kvalitet. Enda problemet är att de inte går att kapa i längden. edde till att jag tvingades returnera och köpa andra dörrar, kapningsbara fast med något lägre kvalitet

Catharina

Var jättenöjd först men redan nu efter bara drygt en månad så slutade en mjukstängare fungera. Man betalade ganska mycket extra för dem så jag är besviken på det. Har inte provat laga/fixa till det än. Det går kanske att fixa...

Saknar lite mer stabilitet på dörrarna.

Sven Jansson

Jävligt dåliga filt remsor exakt lika dåliga som på uterumsdörrarna dom lossnar hela tiden " skit "

Dålig montageanvisning. Mycket svårtolkad om man vill kapa på höjden.

Sidevegger på dørene er ikke rette men buede. Det vil si på ene siden. Har fått rettet dette ved å bytte om på dørene slik at de passer godt sammen. Så for min del så ble det brukbart men dette gjør at jeg er usikker på om jeg ville bestille fra dere igjen

Siliconrester och repor på samtliga 4 dörrar jag fick.Fick 2 av dom utbytta,men samma sak igen !! Men måste säga att det var inga att reklamera dörrarna. Det fungerade väldigt bra.Synd dom 2 nya dörrarna såg likadana ut.

Carola Jonsson

Otydlig monteringsanvisning.

Mats Carlsson

Inget bakstycke till garderobstommen, lite ostabil att ställa på plats.

Daniel E

Inte helt raka aluminiumprofiler vilket kan ses när dörrarna är stängda mot varandra. Hålrummet mellan blir lite ovalt. Inte mycket men det syns ganska tydligt.

Mikael Rylander

Ett problem som har uppståt efter ca: 1 vecka är att den vita breda dörren som är en 870mm dörr har börjat "buckta" ut på mitten. Det gör att spegeldörren som skall glida utanför skrapar i den vita dörren. Ska försöka fördjupa mig i vilken dörr det är som "bucktar". Kan vara spegeldörren också. Men vid en visuell avsyning verkar det vara den vita dörren som "bucktar". Den vita känns också mycket vekare än spegeldörren. Därför misstänker jag den vita dörren.

Markus

Bra pris samt hyfsad kvalitet jämfört med bla LUMI som är bättre men mycket dyrare.

Algot Sandberg

Felpackat med brister i leveransen. Lång leveranstid för rättelse.

Ola Wildros

Själva konstruktionen är solid, men skjutdörrarna har slagit sig, buktar utåt. Kommer att kontakta kundtjänst angående detta problemet

Lasse Åhlander

Mycket irriterad över monteringen med Dekorlisten och stora klumpiga vinkelbeslag. Jag hade redan monterat och målat taklisterna men var tvungen att kapa dem innan jag kunde få dekorlisten på plats, kasst! Undra hur ni tänkt att man ska ta tag i dörrarna när man vill stänga dem igen? Aluprofilen på sidorna är ju så rundad att det inte går att ta tag i den utan man får ta i innerkanten på aluprofilen och kommer väl med tiden att göra fula slitmärken av naglarna på själva dörrbladet. Sist men inte minst så är det två små repor i spegelglaset som måste ha uppstått redan på fabriken för emballaget var helt och det tog jag av först i hallen för att undvika ev skador vid monteringen.

Ingalill Timgren

Skjutdörrarna var dåligt hopskruvade. Vi fick problem vid monteringen för att de var sneda. Retur av 2 st allmoge. Av de 2 nya var 1 st också sned men vi löste problemet själva. Nu är vi nöjda med resultatet.

Monteringen av skjutdörrarnas skenor var relativt enkel, även om monteringsanvisningen var lite väl kortfattad. Exempelvis hittade jag aldrig vilka delar av tak- respektive golvskena som skulle vara linjerade i lod för att dörrarna skulle hamna lodrätt. Vissa problem med styrhjulen nedtill, men nya hjul skickades snabbt och vissa skönhetsfläckar på dörrarnas glasytor som inte åtgärdats. De flesta problem åtgärdades och håller skjutdörrspartiet bra så finns det skäl att höja betyget. Bra justeringsmån i takskenans upphängning underlättade.

Tony

Väldigt nöjda med garderoben, men väldigt vilseledande att produktbilden inkluderar en gavel som alltså inte ingår. Detta blev en otrevlig överraskning när garderoben skulle monteras.

Bosse

en bra produkt. men byggbeskrivningen kunde vara mycket bättre

Malin

Smidiga och flexibla lösningar. Dock gjorde en felleverans att det inte gick att montera med första sändningen,

Stefan Hansson

Produkten känns bra men för tidigt att bedöma. För oflexibel leveransbokning, gick som kund inte att styra. Besked att det var torsdag eller kommande torsdag eller kommande torsdag som gällde.

Pia Bodenäs

Bra instruktion. Spegelbilden var ok. Tyvärr var de båda vita dörrarna vinda och blev därför reklamerade med allt vad det innebär.

väldigt dyra o mindre bra,krångliga dörrstoppar

Mattias

Fina dörrar. Lätta att montera. Mjukstängarna kan man vara utan då de är näst intill omöjliga att justera och få att göra vad de är till för dvs. stänga mjukt. Kundtjänst utmärkt och inga problem att få ersättningsvara vid fel.

Byggbeskrivning kan göras bättre.

Christer Nilsson

HAr monterat London tidigare och skjutdörrspartier för uterum, som jag tyckte var mycket enkelt. Den här skjutdörrsgarderoben var det mycket besvärligare att montera.

Var enkelt att sätta upp, dock lurade kundtjänst mig om att kapa skenorna exakt som dörrarna. Det blev inte snyggt när skenan kapas 140 cm och garderobsutrymmet är 142 då är det snyggare att kapa listerna 142 cm! Även om dörrarna är 140 cm. Nu är det 1 cm hål på varje sida om golv och taklisten. 2 av 6 dörrar försvann i transporten som blev levererade veckan efter.

Björn

Prisvärda! Dock gnisslar det lite i skenan då man skjuter dörren! Helt okej för priset!

Stefan Andersson

Fel i instruktioner ang. kapning av dörrar, som skulle resulterat i för korta dörrar om jag följt dom. :-( Tur att man är noggrann. :-)

Krister Bergström

en genomgående bra produkt. hjulen på ena skjutdörren saknades- fick vänta en vecka på nya - väntar fortfarande på skruvar till hjulen. monteringsanvisningen för inredningen kan göras tydligare.

Peo

Vart bra till slut. Men den påstådda dubbelhäftade tejpen som de stod att skulle medfölja i monteringsanvisningen....! ett skämt? Efter en kvarts försök gav jag upp med att få bort det eventuella skyddspappret på den påstådda tejpen... . (inge dubbelhäftande på de inte..

bw

Själva dörrarena är bra men den automatiska dörrstängaren fungerar endast monterad i ändarna annars blir öppningsfunktionen förfelad. Skulle va bra med magneter i stället i mitten som påverkade dörrarna att stanna i rätt läge

Lite knappt med instruktioner och goda råd vad att tänka på och ev förbereda. I synnerhet när man köper LED-belysning

anders

det är en totalt värdelös beskrivning för att montera detta skåp

För stora och överdimensionerade takskenor

Strulig leverans och dåliga instruktioner.

Mathias Grankvist

Hej dörrarna var bra, men emballaget var tejpat med en tejp som var hopplös att få bort från glaset på dörrarna. Har lagt mer tid på att skrapa och försökt göra rent glaset än det tog att montera upp dem. Fortfarande limkladd kvar.

Mats Nilsson

Första leveransen var en spegel krossad Andra leveransen var silikon listen korvad så man fick ta isär dörren Och fixa till den Dessutom var det så mycket tape på spegeln så det gick åt en halv Liter T röd för att få bort det

Niklas K

Dörrarna blev bra när allt är monterat och justerat. Montageinstruktionen saknar information som man får lista ut själv.

Martin Johansson

Betyget lägre p.g.a att gummilist till spegeldörr inte var korrekt monterad. Detta upptäcktes efter uppsättning och blir komplicerad att fixa i efterhand.

Inger Montaigne

Klumpig konstruktion, skramliga klädhängare & krånglig montering. Dåligt att inte kunna köpa stänger för 2 rader,under/över för skjortor/blusar. Väl på plats så är det OK. Ett stort problem var att produkterna inte bars in i huset.

gunnar eriksson sala

produkten "verkar" jättebra , men 2 funderingar , 1 / tyngden på hjulen som dörren åker på känns-ser vekt ut !! 2/ varför kritvita ledlyse-lister ?? inte vill man ha sjukhusmiljö i ett sovrum !? med varmt sken hade ni fått 5 a , ps varför står det "spara" unders på denna sida , borde stått skicka !!??

Har ej satt upp dom ännu,Men blev förbannad när man blev uppmanad att köpa till kampanjpris och sedan sänks priset.Dåligt mot trogna kunder.

OK, men inte världsklass

Kent Millqvist

Monteringsanvisning och tillvalsprodukter kunde kompletteras med detaljerade anvisningar och tillvalsprodukter för högre takhöjd än angivet maximala. T.ex lättmetallstolpar och överliggare för fastspänning mellan golv och tak.

Inga problem att montera, men i efterhand ser jag att vi inte hade behövt såga riktigt så mycket som beskrivningen angav. Taklisten är lite klumpigare än t.ex Elfa, men det är säkert prisvärt.

Bernt-Olof Nilsson

Den ligger omonterad i garaget.... Lite knäckande att få ett mejl några veckor senare om att den är prisnedsatt 50%

Agneta Teir

Ledsen över att behöva reklamera 2 gånger. Tänkt beställa uterum men ångrat mig på grund att det dragit ut på tiden m skjutdörrarna . Mvh Agneta Teir

Produkt skadad

Patrik

Dålig monteringsanvisning. För känsligt material. Har monterat liknande från andra leverantörer. Men detta är det sämsta. Dock så blev det snyggt, men med några skamfläckar.... Man får verkligen vad man betalar för...

Svår montering med mjukstängande som ej passade o dålig service

Köpte 6 dörrar, men reklamerade 3 pga tryckskada. När de nya dörrarna kom fick vi reklamera dessa också då dom inte heller var ok. Vid leverans måste någon vara på plats. Nu har vi äntligen dörrarna på plats, men smidigt var det inte. Det stod på nätet att vi skulle kunna åka en viss butik för att titta på deras utställning, men när vi kom dit var personalen 40 min sen och sen fanns det inte mycket att se. Det gick inte heller att betala på plats utan det är alltid faktura och då tas en UC vilket jag inte fick någon upplysning om. Efter ett tag kom en UC från ett bolag jag aldrig hört talas om! Det visade sig att det var detta köp som låg bakom förfrågningen. Får man ta en UC utan att meddela kunden? Ringde och frågade och fick i mitt tycke ett ganska otrevligt svar från butiken. Som ni hör är jag inte helt nöjd med detta dyra inköp. När vi skulle reklamera dörrarna får man endast göra det via nätet - fick då automatgenererat nekande svar pga tiden, men sen ringde vilket funkade.

Lim som tränger fram vid skarvar, speglarna satt inte fast, dåligt limmade. Institutioner helt kassa, vill gärna ha institutioner som är numrerade.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden