Visar kommentarer 721 - 780 av 906

   46,5 %
   41,5 %
   7,4 %
   2,3 %
   2,4 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Ralph

Lätt att montera upp, bra kvalité och bra pris.

Kenth Johansson

Det gnisslar när man skjuter dörrarna från spåret i taket.Det tar i själva spåret.

Enkel att montera, bra kvalité.

Bra kvalitet och lättmonterat Bra bruksanvisning Snabb och bra leverans

P.D

Mycket positivt överraskad över kvalitén för det priset.

Hemmasnickraren Tomas

Bra skjutdörr till ett bra pris. jag är nöjd.

Marianne Mangat

mycket bra kvalite

dålig bruksanvisning

Lars Åkesson

Bra passform, snygg design, bra kvalitet. Man kunde dock ha upplyst om att mjukstängningen bygger ca 3 cm på höjd. Blev lite tight p.g.a. av detta, men gick bra!

Benny Svensson

Helt ok .jag tycker att dom ser snygga ut i rummet

Christian Tonnesen

Varan motsvarar priset.

Kenrick

Vi köpte även ledbelysning, den tyckte vi var värdelös och totalt omysig

PE

Helnöjd! Stabila och snygga skjutdörrar, möjligen något tunga att skjuta.

Carl-Erik

Skjutdörrar bra och lättmonterade. Inredning Sandhamn, otydlig monteringsanvisning, ostadig, behöver utvecklas vidare.

ingerwahll

Led belysningen som jag köpte till var alldeles för vit i ljuset så jag fick köpa en ny led list annars är jag nöjd

Allt var perfekt förutom LED belysningen som gav för kallt ljus.

Verkar vara en utmärkt fin produkt. Men det som ställde till det hela lite var att det var lite dålig fingervisning hur mjukstängarnas stopplägen skulle sitta. Så vi fick lite bekymmer med dem innan vi fick dem rätt.

J-O Widén i Kumla

det fungerar bra MEN jag är fundersam på mjukstängningen som fungerar bra på sidodörrarnamen men ej på mittdörrarna?

Mia

Mycket billigare alternativ till andra stora leverantörer på skjutdörrar och jag blev positivt överraskad över dörrarnas utseende och kvalitet. Dock var ena dörren lite skadad med en repa i aluminiumet som måste orsakats vid paketering eftersom dörrarna var väl inslagna. Men ger ändå högt betyg pga kvaliteten.

mycket bra och lätt att montera.

Reza

Dörrarna är fantastisk bra och glider lätt och ljudlöst i skenan. Dock är det ett jättestort minus för den nya ljushållarskenan (aluminiumprofilen) som sätt uppe på toppen av allt. Denna sticker ut ca 8 cm från väggen och ser mer ut som en markishållare än någon man har inomhus.

bra kundservice, bra leverans och en jättebra produkt

M,Nilsson

Lätt att montera och snyggt vart det.!

Det skulle vara bra om dörrarna var försedda med en mjuk kantlist mot vägg.

Jeff Cajfeldt

Bra kvalitet, Lätt att få dörrarna raka och jämna. lite otydlig instruktion om hur man ska skall sätta upp ledbelysningen som jag köpte till.

Markus

Trots att noggrann mätning och bygganpassning gjordes enligt instruktioner innan inköp så fungerar Inte skjutdörrarna tillfredställande när de monterats. Dörrbromsarna fungerar inte då skjutdörrarna inte når upp till bromsen trots att mått enligt instruktioner följts. Leverantören skånska byggvaror skyller felet på mig som kund och är fullkomligt ointresserade av att ta sitt ansvar för felaktiga instruktioner (monteringsmått) som inte fungerar i praktiken. Dom skicka nya bromsar trots att jag påtala att detta inte kommer hjälpa. Får dom rätt på instruktionerna så är väl produkten ok.

Helen Ahlström

Lite ostabil

Vinklarna för att fästa takskenan var för stor. Då jag inte har belysning vill jag inte ha något som sticker ut.

Håkan

Helt ok system. Kunde rullat på skenorna lite bättre samt så borde softclosingen vara lite starkare och stänga dörrarna bättre själv. Den orkar inte det som det är nu. I övrigt ok.

Pvt

Transport skadat två ggr. Orkade inte byta sista gången

A

Vi köpte en garderob, "Förvaring Mix"; fick den levererad som utlovat, allting fanns med i förpackningen och den blev snygg när den kom på plats. För de två sektioner som är i ytterkanterna på garderoben fungerar den ypperligt, men mittensektionen är svår att komma åt. Garderoben är bra, men köp om möjligt med tre dörrar så att den går att öppna ordentligt!

Niclas Bergbring

Beställde nya skjutdörrar och dom är verkligen kanon bra. Men har försökt att få kontakt med kundservice att vi inte fick med mjukstängarna som det stod klart och tydligt på beskrivningen vid beställning av denna typen av skjutdörrar så ingick mjukstängarr på köpet. Men nu har det snart gått 2 månader och ingen har återkopplat till mig på återkommande Mail angående vart dom blir av någonstans.

Hade svårt att sätta ett betyg. Landade på tre. Skjutdörrarna och inredningen i sig är fina och hade fått en fyra av mig. Men det faktum att instruktionerna var svåra att ta till sig, att det är väldigt känsligt vad gäller höjdmåttet för att få softclose att funka, samt att inredningens totala bredd inte var lika bred som dörrarna i sig drar ner betyget. Summa summarum 3.

MK

Bra dörrar men skenorna är onödigt stora och klumpiga, monteringsbeskrivningen kunde varit mer detaljerad det fanns saker i paketet som det inte stod något om vad man ska ha det till

Dennis

Garderobsdörrarna är ej raka , ungefär 5mm ihoptryckta i mitten , sånt man stör sig på när de ställs ihop . Annars smidig leverans och bra bemötande i kundtjänst ??

Petzon

Osmidig montering av hyllplan och klädstänger krävs borrning i aluminiumprofilen vilket för att monteringen tar lång tid. Monteringsvisningen för lådhurtsar otydlig, lätt att vända delarna fel, långt från Ikea-nivå på anvisningen. Ledlisten som består av en grundsats och en förlängningsdel hade olika ljustemperatur, reklamerade och fick nya delar med samma fel. Slutade med att jag tog fram lödkolven och byggde ihop av de båda grundsatserna. Skarvkopplingen mellan grundsats och förlängningsdel gör att det blir en sträcka på några cm som inte lyser. Hade varit bättre med en hel ledstrip,

Thomas

dörrarna är snygga men infästningen mot taket är klumpig och ful

Janne i Toltorp

Lite tunn och bräcklig men helt ok efter tredje leveransen. De två första var skadade pga riktigt dålig emballering.

Jennie Henriksson

Dörrarna var fina men går inte igen helt. De går ihop uppe och nere men inte på mitten så det borde inte ha med monteringen att göra.

Fraktskadad

Inget fel på Grejerna, dock leveranserna... k mitt fall var det skjutdörrar, jag väntar nu på 3:e dörren eftersom 2tidigare leveranser varit fraktskadade!! Därav betyget

Mycket dåligt att inte alla grejer var med vid leverans. Detta sinkade mig en dag då jag även hade bokat tid med en snickare som skulle hjälpa mig att montera.

Burning

Rejält och bra men några detaljer blev inte så bra. Tex. Är det för breda dörrar i vårt fall. Man får flytta dem fram o tillbaks för att komma åt att dra ut lådorna. Mjukstängarna fungerar ju bara i ändlägena. Bra att ha sidoväggar när man staplar ex vis lakan eller tröjor i högar.

hy

Bra produkt relaterat till pengarna den kostar

Svårmonterad

Marcus Nordh

hade varit bra om dörren var någon/några cm lägre, och profilen ovanför "svalde mer" så man kan höja golv eller sänka tak vid renovering. Sen var jag inte riktigt nöjd med mjukstängarna, och att klackarna till dem som man monterade i listen där uppe kunde varit justerbara i höjdled lite så det hade erbjudit den funkionen oberoende på takhöjden.

Dörrfronten med skjutdörrar fungerar inte måttmäigt med Inmaten. Annars snygg

Rolf Modée

Bra produkt men! varför upplyser men inte om att man behöver en högre öppning när man väljer mjukstängande dörrar. Vi var tvungna att riva lite för att få plats. Onödig merkostnad tycker jag

Oskar

Ruskigt dåliga beskrivningar! Skulle uppskatta monteringsvideos på tex youtube eller på er hemsida.

B. Lag

Dåligt grepp på skjutdörrarna drar ner betyget

Thomas Metz

Det är absolut inget fel på skjutdörrarna i sig. MEN, på 2 av 4 dörrar var det rejäla märken på aluminium ramen. Mvh Thomas

Inger Nordlund

Mjukstängare för skjutdörrar Mix soft Close för 1.980kr är jag mycket besviken på. Håller inte och jag funderar på att ta bort den. Betyg 0 stjärnor Allmogedörrarna är fina 4 stjärnor

Skjutdörrarna har ännu inte monterats men det ser bra ut.

Bra kvalite, dyrare än andra på tillbehör. Kundtjänsten är hyffsat otrevliga.

Dålig monterings mall

Lars-Gunnar Hedrin

produkterna är bra men beskrivning och ihopsättningen lämnar lite övrigt att önska

Yvonne Andersson

Dålig instruktion hur man justerade skjutdörrar

Andreas

Dålig montageanvisning till skjutdörrarna, måttangivelserna för kapning stämmer inte. Skeva trådbackar, de värsta jag sett faktiskt, billiga men ändå för dyra. Bra LED belysning. /snickare

Själva produkten är fin. Dock var bruksanvisningen komplicerad och fattades en mjukstängare i leveransen.

Hade köpt mjukstängning till dörrarna och hade vi vetat hur svårt det var jämfört med vanliga dörrar hade vi inte köpt det! Dålig beskrivning på mjukstängning ! Med dörrar är vi nöjda men med mjukstängning - nej!

Fredrik jakobsson

Skjutdörrarna till vår garderob fyller sitt behov och förväntningarna. Dock väldigt känsliga i karmen för smällar. 3 st dörrar vid första lev hade smällar varpå vi reklamerade en och fickbny som va trasig och ytterligare en som hade smäll. Men transportskador allt ihop..
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden