Visar kommentarer 481 - 540 av 906

   46,5 %
   41,5 %
   7,4 %
   2,3 %
   2,4 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Led ljuset hade ett vasst och tråkigt vitt ljus, ett mjukare med lägre värmetal skulle passa bättre. Tips, Ikea har en smart led armatur (ljusskena med avståndssensor i tre olika längder) som kan monteras på insidan av garderob som slår på ljuset då man skjuter upp dörren, behagligt ljus som enbart riktas inåt mot kläder, liknande skulle ni ha att erbjuda, alla kablar är plug&play, ett stort lyft för garderoben! Konstigt att er Led inte har färdigkopplade kablar, anslutningen på 230 V sidan av trafo är inget för person utan elbehörighet skall ansluta, känns helt fel med tanke på ert ansvar som leverantör. Finns ett ritningsfel i er instruktion som försvårar montaget om man som jag följer instruktionen. Garderoben fungerar och känns jättebra, Led ljuslisten skippade vi helt då ljuset var en katastrof. Gott Nytt År!

Morgan

Det som drar ned betyget något är en felleverans av mjukstängare. Inga som helst problem med att få den rätta artikeln utbytt med snabb leverans. Allt levererades i sagd tid och vi är i övrigt nöjda med varan.

Claes Stafstedt

Bra passform men lite för mycket borrning. Fick köpa ganska många borr.

Erik

En snygg och enkel konstruktion med bra tröskel. Det enda som drar ner betyget är att det finns lite limrester kvar i skarven mellan aluminiumprofilen och laminatskivan som syns utåt samt att bruksanvisningen skulle behöva en liten uppdatering. Om dörrarna skall kapas så behöver det inte kapas helt enligt manualen som säger 2400-Takhöjd=Kapmått. Kör hellre på 2380-Takhöjd så blir det snyggare samtidigt som belysningen inte täcks lika mycket av takrälsen.

Mjukstängaren till skjutdörrarna är svåra att ställa in och håller inte så bra som man kan önska. I övrigt är vi nöjda med produkterna.

Svårt att förstå instruktionerna gällande ledbelysningen som går att köpa till garderobssystemet. Hur den ska kopplas till strömkälla.

Leif Jönsson

Vi köpte till dämpningssats till 2 st dörrar. Dessa fungerade ej, trots att snickaren försökte allt. Men han satte upp dom ändå, för annars hade dörrarna ej passat.

Tobias

Systemet känns gediget och prisvärt, speciellt med mjukstängningsfunktionen som också lägger till hjul i stället för borstlister i ovankant. Dock så behöver Skånska byggvaror bättra på emballaget på sidorna, av 8 dörrar som levererats så har 5 haft skador. Reklamationen har dock hanterats på ett bra sätt.

Lite krångligt att följa monteringsnvisningen

Ulf Nordeke

Lite stökigt montera eftersom du får borra hålen för skruvar själv, men kanon slutresultat

Madde

Hörde av sig bra för planering av leverans. Bra att veta är att du får bära upp de själv, så beställer du nåt stort och tungt kan de vara bra att vara förberedd me bärhjälp. Lite skador på varorna blandant en buckla i list samt blåa märken på ena hörnsidan. Nu tog de ett tag innan vi monterade upp dörrarna så såg inte det förens senare därför har jag inte brytt mig om att returnera. Så vet inte hur kundtjänsten ser ut.

Ola Bergman

Funkar bra enkelt att montera och bra justeringsmåner.

Det mesta har fungerat bra. Dörrarna känns dock lite tunga och vi har inte fått ena automatstängningen att fungera.

Isabelle

utseendemässigt borde överkanten på "rälsen" alltså det som sitter längs med taket förändras något. Just nu ser det ut som det ska vara en ljusslinga i borden vilket det ju inte är. Annars fint.

Thord Johansson

Hej.Dörrarna fungerar väldigt bra, men en av dörrarna var trasig vid leverans.Jag meddelade det till er och fick en ny dörr efter några veckor. När den kom var också den trasig. Jag meddelade er igen,ni skickade en ny dörr efter några veckor kom den och den var hel.

Det var synd att man inte uppmärksammades på att ljus Silverspegeln INTE var kapningsbar. Det står säkert i er annons, men detta är en så viktig uppgift så jag tycker att personen i telefon kunde dubbelkolla detta. Nu vet vi inte om vi kan få in spegeln - men vi får väl prova. Det är inte fel att upplysa kunde för ofta istället för att det blir fel! / Tack

Anders

Inget att anmärka på, Lättmonterat, känns gediget

jan k

Fina produkter, dörrar glider tyst och fint Möjligen var dekorlisten lite svår att få dit på konsolerna då taket inte var det slätaste ( ökad justermån efterfrågas)

Trött och besviken kund

Är säkert bra, efter den 6:te returen hoppas jag att vi får dom rätta och felfria dörren... 7:de på väg... halleluja

Monteringsanvisningen är lite svår att förstå på vissa punkter. Lite svårt att kapa till dörrarna om man inte kan göra det på ett snickeri. Men i övrigt en bra produkt.

Jättefina spegeldörrar men lite svår list att stänga skjutdörrarna med.

Lennart Ahlström

Den var som jag hade förväntat mig

Ganska lättmonterad och bra material kvalitet

KE

Hej där var inget större fel på produkten .Men kan alltid bli bättre MVH Kaj ek

Krävdes lite trix att få till infästning till skenan då den skulle sitta i befintlig vägg IOM att den "borde" monteras med vinklar..

Lena

Produkten var vad vi förväntat oss. Bra service.

John E

Bra passform bra beskrivning lite "pillig" att montera. Viktigt följa alla steg i rätt ordning

Kunde vara bättre bruksanvisning, annars ok

Perfekt kvalitet men tunga dörrar

Bengthellst

Helt OK ! Bra kvalité - Inte helt enkel att sätta upp. Verktyg och tålamod krävs. Annars helt nöjd !

Saknas beskrivning vid installation om att mjukstängare går att justera. Den gled i skenan och gav ett obehagligt skrapande ljud. Jag fick lossa på skruvarna i mjukstängaren och ljustera den. Efter det så funkar det.

Jonas Högdahl

Fina dörrar som går bra i styrskenan samt inte bygger så mycket på höjd och djup. Blir en stilren lösning i hemmet

Henrik

Slutresultatet är kanon! Det var ordentligt knöligt att få till en klack i överkant så att dörrar skulle passa. Dvs jag saknar möjligheten att måttbeställa (i mitt fall till 2,50 i takhöjd) I övrigt var dörrarna lättmonterade. Försök att få dörrar med Samma storlek annars kan ni bli frustrerade på varandra om två vill använda garderoben samtidigt. Grepp för att skjuta dörren kunde varit djupare

Stephan Fällgren

Jag är nöjd med resultatet av varan

Vettig monteringsanvisning. Mjukstängare fungerar inte till 100. Hade så här efteråt avstått.

Classe

Jag gillar kvaliteten på dörrarna, har nu 2 uppsättningar. Blev lite strul den här gången fick fel räls system (London) det löste sig till slut.

Skulle vara bra med möjlighet att justera mix garderober i höjdled då golv/tak inte är exakta. Detta för att undvika glipa när man stänger.

Produkten var skadad o jag skrev till er . Men fick inget svar vilket jag tycker är synd. Man kan ju alltid svara konsumenten men några rader. Andreas tengblad Siguldagatan 12 52140 falköping

Den ena mjukstängaren är lite seg.

Merja majava

Såg när vi nu satte upp dörrarna (spegelskjutdörrar) att listen på en av speglarna är intryckt..inte så snyggt... annars är jag väldigt nöjd med dörrarna.

Skenorna på skjutdörrarna som utgör "handtag" ger inget bra grepp vid stängning

Arga snickaren

Garderobsdörrar och skenor är mycket enkla att montera och passform är bra. Beskrivningen är enkel att följa och jag fixade all montering själv (man behöver inte vara 2 pers. för att lyfta på plats). Förvaringssystemet ger bra avlastningsytor, men känns lite ostabilt eftersom det inte var svårt att få till fästpunkter i väggarna. Man behöver borra hål för skruvarna i aluminiumskenorna, vilket var lite bökigt.

Leif

Gäller Mix skjutdörrar 3700mm. Ganska enkelt att montera, lite problem med ojämnt underlag. Tyvärr liten transportskada men det är för krångligt att få varan utbytt (tar för lång tid).

Lars Andersson

Hade jag gått på beskrivningen, så hade dörrar blivit 1 dm för korta, när man kapar. Om det inte är fel på beskrivningen, så är den inte bra.

Robert S

Snygg och rustik

Patrik

Enkel att montera utifrån rummets utformning.

Dörrpartierna motsvarade absolut våra förväntningar. Belysning däremot saknade erforderliga sladdar och mycket bristfällig beskrivning. Efter lång diskussion fick jag ok. att köpa en lödkolv för att kunna koppla in belysningen. Ersättningen för denna kom snabbt. Vill därför rekommendera Skånska byggvaror.

Bertil Palmgren, Alvesta

Stabilt och gediget dörrparti. Hade vissa problem med att, glasdörren gick trögt i ena riktningen och väldigt lätt i andra riktningen. Talade med er support, som sa att dom kunde skicka en ny dörr, men jag vände borsten på baksidan av dörren och sen gled dörren ungefär likvärdigt åt båda hållen.

K & M , Gustavsberg

Låt att montera samt enkel konstruktion, bra beskrivning. Vi är mycket nöjda med vårt köp av skjutdörrarna. Inte alls omöjligt att vi gör fler köp av era produkter

Daniel

Man får mycket för pengarna. Men kunde vara lite smidigare att montera. Och sedan tycker jag att profilen mot taket kunde vara lite mera rätvinklad istället för med radieformad! Skulle underlätta när man sätter taklisten!!

skjutdörrar ser smäckrare ut med två skenor än tre. vilket vore önskvärt

patrik.kedland

Hej, garderobsdörrarna är snygga och har en bra finish TYVÄRR så är DHL ett riktigt skitföretag att skicka gods med, av 6 dörrar var 3st skadadeoch när ersättningsdörrarna kom var 2st ännu mer skadade än de första Detta är jävligt besvärligt mvh Patrik Kedland

Stefan

Garderobsdörrarna bra. Lyckades dock inte få mjukstängningen att fungera.

Produkten är flexibel. Vi har fortfarande inte fått rätt belysning!!!

Bra o billigt !

Maximal förvaring och inga garderobsdörrar som tar plats. Gedigna produkter med hög kvalitet.

Köpte skjutdörrar och LED belysning. Dörrarna funkar jättebra men belysningen består av 2 st slingor och det blev olika nyanser. En är varmvit och en är kallvit.

g.rolfes

Tråkigt att komplettering är i paket d v s går ej att köpa enstaka delar i tillägg. Bra om detta kunde ske i butik

Kai Korkalainen

Produkten i sig är bra, men det saknades en massa skruv som vi fick köpa till själva. Inte ok tycker jag. Orkar inte att maila o ringa om skruvar...sånt ska bara finnas med.

Mårthen

Enkelt att montera, och snyggt resultat.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden