Visar kommentarer 661 - 720 av 906

   46,5 %
   41,5 %
   7,4 %
   2,3 %
   2,4 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Jan Hollstig

Fin design, glider fint i skenorna, men när jag skulle montera soft stängarna så stämde inte hålen med de som var monterade från fabrik. Det krävdes en hel del inpassning för att få dörrarna att inte kärva i takskenan.

Rune Albertsson

Enkelt o rejält Passar in i bostaden Känns som en genomtänkt o snygg produkt

l

Verkar helt ok.Tycker dock att det är svårt att skjuta dörrarna p.g.a att man får för dåligt tag om dörrlisten.

Monteringsanvisningen var lite bristfällig på några punkter. t.ex. Stopp för mjukstängarna.

Lite krångligt att få dörrarna raka, men när man väl förstått hur man ska göra så är det sååå självklart. Jätte fina varor.

Linda

Mycket nöjd med inköpet. Tycker att montageunderlagen var bristfälliga vilket ledde till att man fick chansa en del och göra om moment några gånger.

Martin

Mycket prisvärda dörrar. Monteringen av LED belysningen på utsidan ser dock lite ful ut, så jag monterade den på insidan av garderoben istället. Lite synpunkter: - Mjukstängarna som jag fick med till dörrarna känns lite onödiga - "Mix" dörrarna går inte superlätt som dörrana "London" gör så det är enkelt att få dem att stanna på rätt ställe ändå. Dessutom kan dörrarna inte tryckas "förbi" stängarna, vilket gör att stängarna enbart är användbara som stopp mot väggsidorna. Hade jag vetat detta skulle jag inte monterat mjukstängarna, jag funderar faktisk på att ta bort dem. - Anvisningen på hur stort öppningsmått som garderoben ska ha i höjdled är otydligt. Det står 237-240 cm. Vår snickare byggde exakt 240cm, tyvärr fungerade inte mjukstängarna för detta mått så i fick sänkta måttet till ca 238 för att få de att fungera - detta kostade oss flera timmars extra jobb.

Den var ganska svår att montera och få den att gå smidigt med mjukstängare och allt.

Känns som bra kvalitet, enkel installation, snyggt, prisvärt. Litet minus för i vissa fall förekommande skönhetsfel på dörrarnas insida.

Susanne Ahlin

Lätt att montera, var bara mjukstängaren som vi inte fått riktig kläm på ännu hur vi skall montera

J.Kullberg

Mycket nöjd, spårhöjden för dörrarna avviker en aning från vad som är angivet. De är kortare än väntat, snarare än längre än befarat, takspåret fick gärna vara djupare (högre profil), tycker jag. Jag hade takhöjd 2375-2385 (viss sättning), men det gick bra. De går snabbt att montera, rekommenderas att montera nederspår med typ karosseritejp istället för medföljande, det biter bättre. Dörrarna löper fint, kanske aningen skrangligare än förra modell jag köpte (även de hos Skånska Byggvaror) fast det är en petig skillnad mest. Bra köp.

Robban Nyberg

Monteringsanvisningarna var klockrena. Bra förklarat i text o tydliga principskisser!!!

MF

Snygga dörrar, snabb leverans. Mjukstängarna ingick och jag hade nog blivit besviken om jag betalat för dem då de är ganska struliga att få ordning på. Det finns ett visst metalliskt skrapande ljud vid öppning och stängning som jag tror går att få bort med lite justering. I allmänhet ett bra köp, rekommenderar dessa dörrar.

Dörrarna isig var inget fel på.Men FÖRPACKNINGARNA var urdåliga!! Av 4dörrar var 3 st. skadade pga dåligt emballage. Det kan väl inte på sikt löna sig? Och dessutom fördröjningen det innebar för oss(ca 1mån) och snickare som fick åka hem med merkostnad för mej. Skärpning ,tack

Hasse

God kvalitet, snabb leverans. Monteringsbeskrivningen kunde varit bättre

Det var ganska lätt att montera dörrarna, en bra detalj är att den övre skenan kan justeras i höjdled, vårt tak lutar ca fyra cm på fyra m

Kjell

Lätt att montera, något "svajiga" dörrar som gör att de lätt skrapar mot varandra om man trycker lite för hårt. Synd att inte manualen talar om hur man demonterar dekorlisten, gjorde ett misstag där som innebar några fula märken i fästet efter provmontering.

Hasse

Bra leverans och kvalitet på delarna /Hasse

Det borde ha framgått hur viktigt att det är att golvet är rakt vid monteringen

Stefan Broman

Bra och gedigen produkt som var enkel att montera. Dock så blir det en stjärna i avdrag då webb applikationen gav oss en dörr som kunde ha varit mindre till det inslagna måttet, vilket gör att överlappet inte är optimalt. Har äldre varianten av skjutdörrar i huset som är 7år gammla och de är fortfarande som nya så kvaliten e superb!

Henrik Nordling

Mkt bra. Golvlisten har gjorts om så den tar minimal plats nu. Annars var detta negativt i tidigare modeller.

flossfloss

Gick snabbt och enkelt att montera. Ett laserpass rekommenderas.

Bra och rejäla dörrar. Ett bra pris, dock en dålig bruksanvisning.

Lennart Granlöf

Kan bli en femma om jag får mjukstängaren att fungera!!

Marianne Berglund

Allt funkade bra och det blev som jag hade tänkt mig. Däremot tog det några dagar längre än utlovat innan jag hade produkten hemma. Bilen som kom med dörrarna kunde inte köra in till huset. Fick därför anlita dem som skulle sätta upp dem att ta dem de sista 75 meterna till huset.

Meta Eriksson Lindell

Bra varor- bra bemötande då jag hade problem ! Behövde returnera varor. Skedde helt ok.

Enkel att sätta upp, och kapa ( om man behöver det ) bara man läser bruksanvisningen ordentligt.

Tack för bra service med köp av skjutdörrspaketet. Allt har funkat bra med hopsättning och mått / Peter

Funkar finfint.

Jocke

Mycket bra kvalitet överlag. Dock var mjukstängarna lite skeva i passformen i förhållande till skjutdörren vilket gör att den ena tar i skenan när man öppnar/stänger. Lite irriterande när allt i övrigt är så bra.

Jan-Erik Drugge i Arjeplog

Jag kapade dörrarna till 2 meters höjd. Det innebär att dörrarna blir lättare vilket innebär att de fjädrande hjulen gör att de blir lite gungiga. Men de funkar ganska bra om man inte tar i för lågt på dom när man ska öppna och stänga dem. Får man problem kan man ju sätta en plåt på insidan av dörrarna som tynger ned dem lite mer. Man kan kanske ta bort fjädrarna i hjulen kom jag att tänka på. Ska prova det vid tillfälle.

Jan Almgren

Allt fungerade jättebra, även monteringsanvisningen var bra. Endast en sak att klaga på och det var embalaget, tejpen som satt runt satt även fast på glaset och det var svårt att få bort den,klistret blev kvar. Använde rakblad och limtvätt för att få bort det.

Skjutdörrarna fungerar fint, fick inte till "dörrstoppen/bromsen". inget som behövs upplever vi.

Känns stabil och bra.

Chris

Lätt att sätta ihop, och bra kvalite.

Kenneth Haraldsson

Produkten var helt ok,bortsett från att en var felvänd.

John

Dörrarna ser av högkvalitet ut. Men det var ganska jobbigt att såga av räls och den monteringsanvisningen kunde vara bättre.

Väl färdig blev den jättesnygg! Men den var inte måttanpassad, vi beställde 1850 garderob men alla skenor var 2000. Det var enbart dörrarna som var måttanpassade.

Peter

Bra saker till ett rimligt pris.

Ralph

Lätt och enkelt montage, kanske bör tydlighetsförklaras att man behöver sidolister om väggarna är snea för annars blir det inte tätt mot väggen.

Y & B Halmstad

Totalt sett nöjda och väldigt glada att skjutdörrarna kunde komma på plats trots att vi inte hade mer än 2.36 m i takhöjd när det egentligen krävdes 2.40! Snabb leverans,4 dagar från beställning, med rejäla produkter som sambon fick på plats med enkelhet. Bra köp!

G.S Byggservice AB

Så långt bra ! montering av dessa dörrar blir senare , tidsbrist. Köpte då det var kampanj.

Torbjörn

Funkar bra och det blev ett snyggt resultat. Bra leveransprecision och bra hantering av reklamation. Tack

Benny Pedersen

Bra beskrivning av montage momenten, dock förstår jag inte idèn med alla täck plupperna.

Rejäl och bra. Fin yta på dörrarna.

Sören Wall

Hej. Beställning och leverans har fungerat bra. Helt nöjd. Sedan har jag inte monterat materialet ännu men hoppas att även detta är ok. Med vänlig hälsning. Sören Wall

Tycker att den motsvarar förväntningarna. Var lite svårt att få dit dekoren i dekorprofilen.

kenth.wahlberg

moneringsanvisningen är inte så tydlig

Börje Claesson

Mycket bra funktion och utförande' dock något vek konstruktion

Roland Adolfsson

Mycket fina skjutdörrar. I monteringsbeskrivningen vore det en förbättring att markera utsida och insida på övre spårrälsen vilket skulle underlätta monteringen, i övrigt en enkel och bra monterings-beskrivning.

god kvalitet men lätt skada dem när man ska öppna, inte så bra att hålla i vid kanten.

Mikael Åsander

Hej ! Ni har bra grejor & bra service. Det man kan reagera på är: Om jag köper en produkt, till ett visst pris ! Kan den nästa vecka vara nedsatt 2000:-, det känns lite fel, att inte vara med på REAN !

Jan Åström

Vill gärna sätta 5 stjärnor för allt har fungerat bra. Det enda som drar ned betyget är att det saknas inredningsmöjlighet av de stora lådorna samt att LED-ljuset i vanlig ordning blir lite för blått sken.

Göran

En stor portion tålamod krävs vid monteringen då instruktionerna inte är tydliga. Räkna med att det tar lite mera tid än du räknat med så blir slutresultatet bra.

Stadiga dörrar, lätta att montera.

Finns inte mycket mer o säga än att skjutgarderoben är väldigt snygg :)

Gert-Ove Carlsson

kändes som bra kvallite

Klas Eriksson

Bra kvalitet! Utförlig bruksanvisning! Kantlisterna var lite pillrigt att montera, så det drog ner en stjärna.

Fregei

Lätt att montera, snyggt o stilrent "på plats". Helnöjd!

Neo

Lätt att installera. Bra instruktioner.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden