Visar kommentarer 601 - 660 av 906

   46,5 %
   41,5 %
   7,4 %
   2,3 %
   2,4 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

JB

Bra dörrar till vettigt pris. Några småsaker gör att det inte blir full pott. * Har beställt dörrar 2 gånger o första leveransen var alla dörrar gråa på framsidan o vita på baksidan, andra leveransen var en dörr grå på både fram o baksida o den andra grå på framsidan o vit på baksidan. (inget som stör mig så mycket så orkar inte reklamera). * Dörrarna går ej att öppna om man tar långt ner på dörren då mjukstängaren hugger i så dörren drar snett, men tar man bara mitt på dörren eller högre upp så går det bra. (Kanske är en justering men har satt mjukstängarna med rätt avstånd enligt beskrivningen).

Natalie

Superfina dörrar men ena gnisslar lite trots diverse försök att justera den

Bra produkter, lite svårt med dörrstoppen bara

Anne

Snygg, funktionell men lite krånglig att montera (trots snickarhjälp). Men det var det värt!

Piotr

Fina dörrar. Lätta att montera, med undantag av övre skenan som var rätt så besvärlig.

Per Hägleruz

Allt mycket bra utom att beskrivning för vilka takhöjden som systemet klarade av inte Stände. De klarade högre i mitt fall 2.43 o då hade jag inte bhövt köpa regel o montera ovanför

Erik

Jag fick kapa dörrar både uppe och nere (bättre symetri då). Slutresultatet blev bra, men det var komplicerat, då aluminiumprofilen var limmad mot glaset. Den behövde tas lös för att kunna kapas. Detta fanns inte beskrivet och vållade nervositet! Med en bättre förklaring, hade det blivit högsta betyg

Arthur

Gedigen konstruktion. Dock någon skruv som gick av vid byte till mjukstängare som vållade huvudvärk.

Johan G

Byggbeskrivning var inte den bästa. Den kunde göras betydligt bättre. Lite otydligt hur man kunde göra med taklisten. Byggde ner en låda från taket på 6cm men det blev bra till slut. Var även lite fundersam vid inköp om man kunde köpa lite bredare dörrar än gluggen. Konstaterade att det kunde man och då fick jag byta 2 av 3 dörrar så att dörrarna täckte hela gluggen. Slapp att bygga passbitar på sidan.

Lätt att montera.

Jättefina dörrar men bruksanvisningen för montering var inte så lätt, kolla in ikeas och ta efter dom

Henrik Tangen

Trots att varan troligtvis fått ett par repor i transport så är jag mycket nöjd.

Pierre.

Håller hög kvallite.

Joakim bjerker

Skulle gärna vilja att det var bättre paketerade dörrar, lite klent med tunn plast där spegeln är! Annars väldigt böjd med dörrarna

Bertil

Snygga , enkla att montera , mkt bra funktion (öppna stänga ) , bra service !! Ni kunde ha en bättre beskrivning av produkten , utseende storlek på skenor etc . Mkt ful list i aluminium som skall sitta ovanför , gjorde en egen list istället därför inte full poäng .

Cecilia

Mycket nöjd med leverans och med själva varan. Var lite jobb att få ihop allt rätt, men det blev bra när det är klart. Lite problem med att en dörr vandrar av sig själv..

Kund i Linköping

Snygg och stabil skjutdörr, bra rull. Vi kan tänka oss att köpa fler.

Lätt att montera, Bra och robust konstruktion.

Lätt att montera efter lite tankearbete

Vi besökte er utställningslokal i Järfälla innan ja köpte skjutdörrana på nätet. Toppen att man kan åka och kolla innan. Leveransen gick utan problem. Vi håller på och installerar skjutdörrarna just nu så jag kan inte säga så mycket om installationen ännu. Men om det är lika lätt som duschdörrarna skall det nog inte vara några problem.

Familjen Ekholm

Bra och funktionell, ganska lätt att montera. Men, vi valde mjukstängare som tillbehör och de var knepiga. Framför allt var överdelen på dörren, som skulle bytas mot stängarna, så hårt iskruvade så stjärnspåret gick sönder när man skulle lossa dem! Det krävdes polygrip för att få bort dem! Höjdregleringen av hjulen funkade dåligt också!

Snabb leverans och bra bemötande

Sven

Takskenan lite knepig annars mycket bra.

Känns som bra kvalité och lätta att montera

Rosie

Super bra kvalité och bra manual för att bygga ihop! Dock lite dyr för att inte vara mått anpassad och och skruv hål ej placerade på monteringsbitarna!

Christer Eriksson

Alu-profilen borde vara mer "greppvänlig"

enkelt att montera och att använda

Lars Ekblom

Mycket nöjd med produkten! Även imponerad av leveranssäkerhet och att chauffören ringde på utsatt tid innan leverans, stjärna i boken! Dock är jag lite förvirrad angående kapningsinstruktionen. Man tar i manualen ett räkneexempel som utgår från 2400 i takhöjd. Då skulle man ta 2400 minus befintlig takhöjd, i räkneexemplet i manualen 2240 varpå 160 mm skall kapas. Jag har till överkant min skena 2200 då jag byggt ner en väggvertikal. Med räkneexemplet enligt manual skulle jag då kapa 200 mm vilket jag gjorde varpå dörren blev för låg för att mjukstängningen skulle fungera. Jag ville inte sänka skenan då jag jobbar med dolt skena på insaden väggvertikalen så jag fick köpa en ny dörr, korrekt kapningsmått i den applikation jag bygger var 155 mm(!) Har kontrollmätt alla mått flera gånger då jag självklart drog slutsatsen att jag hade gjort fel men skulle jag börja om på ruta ett utan erfarenhetsåterknytning och följa manuallen så hade jag gjort exakt likadant.

bra prylar !!!!!!!!!!!

Vi är nöjda med dörrarna och de passade fint i vår sovrumsmiljö. + Lätta att stänga och öppna + På framsidan ser de gedigna ut - På baksidan önskar vi att även spegeldörren haft någon form av skiva i trä istället för en typ av målad metallskiva.

Patrik widen

Lätt monterat .enkelt.bra beskrivning

Mattias från Falun

Funkade bra att montera med hjälp av händig hjälpreda.

Catrin Hellberg

Alla tillbehör fanns med i paketen. Lätt och snabbt att montera på plats, dock något otydlig instruktion.

Åke

När jag kapade höjden på skjutdörrarna och skulle skruva tillbaka listerna i överkant gick två av sex skruvar av innan de ens bottnat, kändes som dålig kvalitet på skruvarna, därav endast fyra stjärnor annars hade det blivit fem.

Dennis

Väldigt bra skjutdörrar, lite klurigt var det och montera och tänka rätt. Men annars var det inga problem. Takskenan var mycke bra med tanke på att man kan ställa/justera fästena om taket inte är spik rakt. Och man kan ställa/justera hjulen till dörrarna. Och dörrarna rullar väldigt tyst och mjukt.

Jättebra köp, prisvärt o snabb leverans :)

Lasse

Bra kvalitet och lätta att montera.

Emil

+ Billigaste jag hittade. + Stora och bra speglar. + Mycket bra support. - Synd att det inte fanns lite tonad spegel. - Skit fult med vinklar. Den borde skruvas rätt upp. - Båda dörrarna var trasiga när dom kom fram. - Mycket dåligt emballage. Överlag så är jag dock nöjd.

Lasse

De extra hyllplanen tycker jag att dom är lite (för) instabila/gungiga

Ann Palmér

Extremt hög kvalité för det priset enligt min jfr med andra budgetmärken. Minus för att endast aluminiumprofil finns (ej vitmålad) samt att man får två olika breda dörrar vid vissa totalbredder.

Smidigt att montera.

Skjutdörrar gick bra att montera själv. Lite småknepigt att montera inredning på en person men på det hela en ok mont.anvisning och bra kvalitet på grejerna !

Lätt att sätta upp. Utseende stämde överens med internets bilder. Får inte fem stjärnor, då det var något vitt klet på ena dörrkanten, gick dock att skrapa bort.

Göran Skarpnord

Lite problem med att taga isär takräls och dekorprofil annars var det okej med matrialet.

mycket enkel montering

Lite bökig montering med vinklar, hade varit smidigare om man bara kunde skruva rakt upp. Fick oxå en dörr med en lackskada vilken iofs kommer bytas ut.

Janne i Sala

Lite pyssel att få ihop, men visst är det fina grejer. Köper ni med inredning Sandhamn så måste ni sätta inredningen först. Finns inget minusmått alls på inredningen. Min gavel bågnade när jag satt inredningen. Ändå var profilerna förkapade i rätt längd.

Jonas

Bra produkt so är väl beskriven. Lätt att montera och enkel att justera i höjdled.

Jag skulle önska att man vid en lösning med tre dörrar på tre spår, hade möjlighet att med något tillbehörs hjälp (liknande Mjukstängningen) hade kunnat positionera mittendörren i sitt "stängda" läge OCH samtidigt kunnat öppna densamma både åt vänster och höger. Detta går inte idag med Mjukstängare som hindrar dörren att "gå förbi" densamma. Jerry

Ingvor o Tedor Ekdahl

Lätta att montera. Snabb leverans!!

Snygga och fina skjutdörrar.

Monteringsanvisningen kan göras tydligare (för oss amatörer som montrar skjutdörrar för första gången). Man borde få välja bort en mjukstängare vid 3-dörrarsalternativet eftersom den inte kan sättas i funktion mer än åt ett håll. För övrigt fin och mjuk gång och snyggas ytor. Ledbelysningen är för star borde tonas ner eller förses med dimmer.

Motsvarade våra förväntningar. Snygga och bra kvalité.

Inga fel på produkten, vi är super nöjda med den. Men monteringen tog för mycket tid då monteringsguiden är sparsam, ni bör jobba på den och förtydliga.

Niklas

Tråkigt att beskrivningen för att kapa dörrarna inte stämmer!

Thomas Olsson

Produkten tycker jag inte det var fel på. Helt ok att montera. däremot så skickar man belysning halva vit och halv gul. när man ringer och påperkar detta så fick jag uppfattningen av detta visste man om. detta innebar merarbete fick plocka ner skenan där belysningen satt osv

Cesar

Suvärent produkt!

Vi fick improvisera lite, men det blev jättebra men jag väntar ännu på rätt ledbelysning, fick 2 olika färger... Skenan som håller dörrarna på plats var skev men det är ju fraktbolagets fel...Löste sig ändå.

Kerstin Adamsson

Dörrarna är helt ok men det finns ett glapp i mitten av dörrarna. Dörrarna går ihop längst upp och längst ner, borde finnas med en problemlösning med transporten

Fina glasdörrar med mjukstängning
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden