Visar kommentarer 61 - 95 av 95

   52,8 %
   34,4 %
   6,1 %
   0,9 %
   5,7 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Markus

Vi är nöjda med dörren, passade bra och var lätt att få plats. Lite synd det INTE satt låskista i som inte var anpassad för låssystem med nyckel från insidan.

HSD

Bra dörr, inga problem att sätta in. Enda tokiga är att hålen för karmskruvarna är för grunt, så normala skruvar bottnar för tidigt. Man får borra in någon extra centimeter.

Varan är bra, men dels tog det ganska lång tid för leverans och dels så var tröskeln tunnare än vad jag förstod och vad som är vanligt. Vid ihopkoppling med sidoljus anser jag att det saknas förankring i ovan- och underkant. Det har jag fått komplettera med själv. Jag har helt enkelt fått borra hål i karmen i ovan. och underkant av ramen så att dörr och sidoljus sitter stadigt i öppningen. Därför saknades också "täckpluppar" i korrekt färg. Annars mycket bra produkt.

Pantani

Snygg, prisvärd, lättmonterad, kunde varit bättre isolerad.

J-O

Det enda som inte var bra var att skruvhålen i dörren och sidoljuset var linjerade så man kunde inte använda kopplingsstycken för att sammanfoga dom.

Trots erbjudande ganska dyr.

Lasse.

det kom lite extra saker med i satsen som jag tycker är lite dumt. för övrigt väldigt bra.

Johan Söderberg

Allt var bra. Dock lite lång väntetid på dörren. Men de är det vid alla.

Glenn

Hål för karmskruv är större än normal karmskruvsstorlek.

Bra produkt, bra pris och fraktavgift. Funkat bra. Ända nackdelen var försenad leverans så vi fick sätta upp dörrarna när det hunnit bli kallt.

Björn Drysén Gotland

Bra pris, lätt att beställa, väl emballerat. Något lång leverans tid. Summan av kardemumman en nöjd kund som kommer handla hos er igen.

chris

bra dörr till bra pris

Charlotte Ziethén

Skånska Byggvaror har superfin kundservice!! - min nya dörr hade en skada på insidan av karmen vilket innebär att den alltså inte har uppstått under transport utan redan innan den packades - jag fick reducerat priset lite och fick reparationsfärg. I övrigt är jag nöjd med dörren! Jag väljer att ge en 3:a för att ljusinsläppet som jag köpte till dörren inte är riktigt anpassad till dörren fast de rekommenderas tillsammans... och jag fick vänta ytterligare 6 veckor på ljusinsläppet efter jag fått dörren. Även här ett reducerat pris från Skånska Byggvaror vilket var trevligt, men totalt mycket lång väntetid och därefter omplanering för att snickaren såklart var beställt kring den tid dörren kom men alltså inte ljusinsläppet...

Tony Olsson, Ed

Dörren passade bra, lättmonterad, fint hantverk, men.................. dålig kvalitet på färgen... :( Dörren har suttit uppe ca 1.5 månad, färgen har sprickor på flera ställen, där vatten kommer till att tränga in .............. Tråkigt, för det var ju inte en dörr på Loppis, jag köpte............

Hade dörren kommit när den den skulle så hade vi hunnit montera den innan det blev för kallt. Den var 4 veckor försenad, ingen meddelade oss om förseningen och när vi ringde och frågade var dörren tagit vägen så blev vi inte trevligt bemötta av kundtjänsten. Det är säkert inga fel på dörren, men den sena leveransen och bemötandet från kundtjänst drar ner betyget.

Pär Angser Älmhult

DET ÄR ETT OLJUD I GÅNGJÄRNET SOM JAG INTE FÅR BORT. HAR FÖRSÖKT MED OLJA MEN DET HJÄLPER INTE.

Patrik

Eftersom den kom transportskadad blir det bara en 3a. Reklamationen funkade bra dock enorma leveranstider på nya dörren då vi beställt med frostat glas.

Andreas Paulsson

Dörrens karm hade blivit skadad under frakten. Som tur är kunde detta döljas bakom fodren. Eftersom leveranstiden är så pass lång tog jag inte kontakt angående detta då dörren behövde installeras. I övrig är vi nöjda med dörren.

Bra och rak dörr. Stängs fint. Gångjärnen däremot gick inte att justera trots att man lossat skruvarna helt. Så det fick bli brickor som distans bakom.

Christian

Fin passform och bra utseende dock ett minus för grova dyckert som syns mycket i fönsterkarm.

Marie-louise Meander Härnösand

Lite längre leveranstid än vad som utlovats, har inte monterat dörren än, väntar på våren...

Anna

Ok kvalité till det priset, tunn färg och väldigt tunn tröskel, samt det drar i dörren eftersom inte isoleringen kring dörren sluter tätt...

Produkten var inte till belåtenhet pga att karmen påsidoglaset inte rak skulle få kompensation om snickarn bara fick ihop den har inte hört något från er ännu. Bernt Eriksson 0705440158

Sprickor i karmen, dåligt emballerad- fixade skadorna själv! Köper inte varor här mer

fick felvänd dörr

Fick en skadad dörr ! Enkelt packad i wellpack med plastremsor utanpå ! Svårt att återsluta vid reklamation ! Väldigt jobbig affär !!!!!

Peter Mejding

Jag kan inte ge annat än lägst betyg ,då det var extremt lång leverans av denna dörr och när den tillslut kom så var den trasig....Efter många om och men så fick jag lämna igen den, då det inte gick att sänka priset på den....Lite konstigt då det antagligen inte går sälja den i det skick den var.

Gertrud Rönngren

Jag gjorde en felbeställning och fick inte returnera dörren. Den står alltså ouppackad och följaktligen omonterad. Kan därför inte ge något som helst omdöme om dörren.

Ulf Löfström

Fick en dörr med färgsläpp på tre ställen på EN sida av karmen. Öppnade inte ens resten av förpackningen... Urusel leveranskontroll, man kan inte skicka iväg en sådan dörr !!

Tomas

Så dåligt emballage på den dörren! Beställde en dörr i maj har fått 2st trasiga. Väntar på en tredje som ska komma i november!!! Bara tunn kartong runt dörren ??????

Vi beställe säkerhetspaket till dörren och har köpt ett yale doorman v2 men då passar inte låset för hålen från säkerhetsplåten sticker ut utanför låset. Vi är missnöjda eftersom det inte framgår någonstans att yale doorman inte passar till Stenehag med säkerhetpaket. Vi har även mailat er kundtjänst om detta.

Carina

En trevlig och bra dörr som passar till alla husmodeller. Populär för både små som stora samt hund/katt då vi alla kan se ut genom fönstret som sitter längs hela dörren.

Emil jakobsson

Upptäckte efter montage att dörren var som banan. Tråkigt att just dagen efter montage var det -27 grader så hela kåken blev nedkyld.

Tyvärr skadat emballage och skadad dörr. Mycket krånglig hantering av reklamationsärende - har suttit timmar i telefon!

Mycket bra kvalite.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden