Visar kommentarer 361 - 415 av 415

   59,8 %
   32,4 %
   4,5 %
   1,7 %
   1,6 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Joakim Andersson

Fin produkt som är enkel att jobba med

kerstin

fungerar jättebra, den är den andra markisen vi köpt, fast mindre nöjd med fraktvägen till oss:-(

hazze

lätt att sätta upp men om dom är hållbara får vi se

Åsa

Mkt nöjd med mina markiser. Snabb leverans och blev mkt snygga på huset.

Med beröm godkänt!

Hej ! Vi är mycket nöjda!! för utom en sak de skulle vara bra med ett hål på båda sidorna, om man måste byta sida för bandet, kunde bara sitta en plastplugg i de tomma hålet. De är så stor borr man behöver och den har inte alla. Med vänlig hälsning Anders

Mattias Johansson

Det enda jag inte var helt nöjd med var att markisen blev trög att manövrera när jag har använts mig av den medföljande rullen då fönstret var lite smalare än markisen.

Det va en bra markis och till rätt pris.

Lennart

Markiserna är väldigt fina och är som vi förväntat, men då jag vill ha dragsnöret inomhus så köpte jag indrag till det men det går inte att använda då det blir ett brott på snöret och det går för trögt att släppa ut och dra in markisen. Jag fick montera snöret utvändigt. Utan detta problem skulle jag ge 5 stjärnor

AnnaGreta Nilsson

Markiserna är fina och motsvara förväntningarna men fjärrkontrollerna och solvindvaktens medföljande bruksanvisning är nästan omöjliga att förstå. Vi lyckas inte ändra hur långt de ska åka ner eller få fjärrkontrollerna att stämma för rätt markis. Bättre, tydligare bruksanvisningar önskas!!

Verkar vara bra kvalitet. Svårt att uttala sig helt korrekt efter en månad då markisen bör hålla i minst 10 år. Återkom gärna då. Tycker att monteringsanvisningarna kan förbättras, framför allt den senare delen av anvisningarna.

Själva produkten är bra men det är för krångligt att betala via Qliro. Det kommer två fakturor istället för en vilket innebär dubbelt så mycket jobb när man ska betala. Fakturorna kommer dessutom vid olika tillfällen. Jag skulle tro att kluriga Qliro gör på detta vis för att köparen ska missa att betala så att Qliro kan lägga på dröjsmålsränta och förseningsavgifter.

Ej förborrat hål i kassetten då man skulle ändra hissband mycket dåligt.

Britt skyman

Känns lite klena och fönstermarkisen är så lätt att jag får rulla ner för hand. Tidigare köpta markiser från er var mkt stabilare o rejälare. Då behövdes inga stödben trots riktigt rejäl blåst

Jimmy

Helt ok.

Britta Malmberg

Motsvarar förväntningarna. Levererades snabbt Gillar inte expeditionsavgiften

SÅW

En var fel ihopsatt, annars OK.

Gert Ferdén

Helt ok markis förutom duken vi valde som var i någon typ av plastmaterial Ej traditonell markisduk vilket vi hade föredragit.

Helt ok Synd på alla plastdetaljer (plast vittrar sönder med tiden)

Frakten kom i två olika paket inte samtidigt var välenliten miss från er

Gillar inte skarvar på markiserna

Bosse

Besökte butik för att se färg på varan,fick besked att denna vara inte fans att köpa?? Fick åka hem och köpa den på nätet där jag hittade varan men personalen hittade den inte på nätet!!

Per

Köpte motordriven markis med sol och vindvakt. Allt fungerar bra, några små detaljer som kunde varit bättre dock: * Motorn borde som standard varit på andra sidan, då tillverkaren har kortare instruktion för högerplacerad. * Man bör kunna sätta olika utfallslägen med fjärrkontroll samt med sol/vindvakten. Som det är idag drar den ut till man manuellt stoppar eller går till ändläge (alltid vid sol/vindvakt). Det hade varit nice om vakten hade tagit hänsyn till solvinkel så att den styrde utfallet mer avancerat. Nu får man sätta ett ändläge som inte är maxutfall om man inte vill täcka hela fönstret. * Saknar resetknapp/omstart på markisen. Idag måste man stänga av strömmen några gånger, vilket för mig är på vinden, om man skall ställa om ändläget. * Hade varit trevligt om man fick reda på vilken NCS-kod som färgerna har

Tomas Pehrsson

Bra kvalité men jag har förutusatt att man får samma färg på snörspännet till båda markiserna när jag beställer 2 identiska markiser i samma order. När jag sedan reklamerar och säger att jag vill ha en vit likadan som fanns med i leveransen (för att få det enhetligt) så får jag ändå en grå som jag var tydlig med att jag inte ville ha. Nu är det beställt ännu en gång en ny (vit) hållare så vi får hoppas att det blir rätt nu.

Roger

Motoralternativet är alldeles för dyrt, annars bra produkt.

har ännu ej kollat upp produkten jag köpt, men utgår ifrån att den är bra!!

Lars-Göran Wittbom

Jag gjorde beställningen personligen i er butik. Då jag ville ha extra nischprofiler blev jag förvånad över att jag måste ringa extra till supportavdelningen för att få skruv/mutter till dessa. Efter lång diskussion per tel. fick jag fel skruvar. Fick ringa igen för att få rätt. Märkligt att säljaren inte kunde infoga skruv/mutter i ordern.

Tommi Andersson

Var färgen på bilden lika som verkligheten så skulle betyget varit högre Det skiljer flera nyanser mot vekligheten i alla fall när det gäller den som verkar vara Marinblå på er hemsida

Donald

Tunga att manövrera inifrån

Bengt Berglind

Vi köpte 5 fönstermarkiser och 3 av dessa skulle vara höger istället för vänster vilket är standard. Att borra 14 mm är inte det lättaste. Alla borrmaskiner tar inte 14mm. En stark önskan är att markisen är förborrad för höger. Allt annat är mycket bra.

Stefan Karlsson

Betyget för produkten kunde varit 4 eller 5 stjärnor, men markiserna (2st) var båda felaktigt ihopsatta så vi fick plocka isär och vända på profilen som håller fast utfallsarmarna och kappan då den var monterad upp och ned. Detta kostade mej 1-1,5h extra arbetstid vid montaget, vilket kunde varit än mera om vi inte tidigare köpt markiser från er och kunde kolla på dem hur det skulle vara. Se gärna över produktionslinjen så att personalen vet hur man ska montera.

Anders

Solautomatik funkar ej , svårt att förstå dessa instruktioner, särskilt i kombination med ordinarie fjärrkontroll Köpte troligen med lite för stort höjdmått- inte så mycket vägledning till hur man skall välja det måttet Bra kvalitet och montage instruktion för själva markisen

Ing-Britt Brolin

Vi är inte nöjda med markiskappan eftersom den veckar sig och hänger väldigt fult. Vi använder inte kappan av detta skäl och tycker att den ska tas tillbaka, men detta har inte hörsammats.

KIP.

Markisen är helt enkelt som jag hoppades på, praktisk ,enkel och snygg.

Helt ok

Kristin Johansson

Är missnöjd med fult sydda skarvar. Hade nämligen beställt en slät markisväv. På bilden visades inte dessa skarvar. ????

la

Frontprofilen var felvänd.... Gick inte att få in låsbultar utan att demontera en sida.

Anders Norell

Har tidigare markiser med elmotorer men det finns inga reservdelar till trasiga motorer. 2 av 3 motorer trasiga efter 2 år. Valde nu bort motorn och sätter dit rörmotorer från annan leverantör med 5 års garanti. :(

Mikael Cyon.

Fel blå färg. Ni kallar den mörkblå. Jag kallar den blå.

Assar Bergman

Nöjd med fönstermarkisen snygg lätt att sätta upp. Snabb leverans fraktfritt hem på trappen. Mindre nöjd med att efter ca 3 veckor började det gnissla och skrika i markisen när jag kör den ut och in verkar som att det kärvar någonstans kanske smörjtorrt. Har inte haft tid att prata med Skånska Byggvaror om problemet dom kanske har varit utsatta tidigare för detta så dom vet om man kan sätta in en punktinsats någonstans tex med smörjkanna.

Bo Hagström

Den ena markisen var det ett stort veck på tvärs över sen är det fullt av bubblor längs med en skarv har påpekat detta men det verkar som vi måste ha det hela sommaren. Ingen bra reklam. Med Vänlig Hälsning. Bosse.

Monica i Löttorp

vet inte än, är inte monterat

Tobias

Tyvärr sprucket plastskydd i ena kanten (inga synliga skador på paketet) som upptäcktes när vi skulle sätta upp markisen, då var ställning hyrd etc. så det var inte läge att skicka tillbaka den. Gick att "snäppa" till så att den satt på plats iaf. Ganska enkel att montera men anvisningarna är ju inte de enklaste/snyggaste.

TB

Lätt att sätta upp men måttet stämde inte så jag fick sy om den duk som skulle vara. Det kostade mig 500 kr extra, vilket jag inte har fått någon kredit för.

Uffe Pihl

Markiser! Så dålig att infon inte är bättre när man beställer va det gäller kappa!! Går inte beställa i efterhand.

Marie Kårlin

Det kom en trasig markis. Ingen chef på plats som kunde ge något besked om prisreducering och ny markis kunde komma tidigast i slutet på augusti. Skickade trasig i retur för två veckor sedan trots det ingen uppgift om att faktura är makulerad. Väldigt missnöjd med servicen och bemötandet från er!!

Det var nog inget fel på produkten mer än att den var trasig och det tog väldigt lång tid med leveransen.

Håkan Lundström

Trasig när den kom! Ringde kundtjänst och det var den värsta kundtjänst kvinna jag pratat med, sur o hörde inte färdigt beskrivningen, meddelade bara att hon skickar en retursedel. Inga alternativ t.e.x skicka ny del som jag kunde bytt själv, för det var ingen del som gjorde något för funktionen. Eller prisavdrag hade nöjt mig med fraktkostnaden eller mindre. Synd för er eftersom vi har köpt o byggt attenfallshus och altan, som vi därför köpte hos andra byggföretag. Men det är på behandling av kund o kundtjänst som företagets rätta ja kommer fram!

Snygg, lättmonterad och med hög kvalitet.

Produkterna var säkert bra MEN de levererades med bucklor, repor och blodfläckar. Därför det låga betyget. Dessutom tycker jag att den rabatt som erbjöds (10%), om jag valde att behålla produkterna, var allt för snål. Det var trots allt ett alternativ tack vare den långa leveranstiden. Jag handlar förmodligen inte hos er igen utan hittar en annan leverantör av markiser.

Jag vill inte bli förföljd på (INTERNET PÅ GRUND AV ATT JAG KÖPT Markiser av er), sluta upp med det där!

PER.

Hej! Jag har svårt med en bedömning , jag har öppnat embalaget och kollat markisen finns. Enda posetiva, år ett bra pris.

Håkan Eriksson försäljningschef Plantagen Uppsala

Hade fixat en person som satt en hel dag och väntade på utlovad leverans. Ingen leverans kom och ingen hörde av sig och ingen hjälpte till med att ta reda på var varorna tagit vägen. Fick rådet att vänta några dagar så skulle nog godset återvända till terminalen och då kunde jag åka dit och hämta det. När tillslut varorna levererades någon vecka senare så är så klart emballaget rejält trasigt. Har faktiskt inte kollat om innehållet är okej ännu iom att jag skall sätta upp markiserna först i vår. Men allt som möjligtvis har kunnat gå fel i kontakten med Skb har ju faktiskt ochså gott fel så jag blir ju inte alls förvånad om markiserna visar sig vara trasiga.

Sara

Lågt betyg pga fel på markisen

Niklas

Jag beställde mina varor i början av mig men de försvann efter vägen och jag fick dem aldrig. Jag fick ett antal mail om de letade efter dem och de snart skulle komma men de gjorde de inte. Som tur är så var det inte så mycket sol den här sommaren så vi klarade oss ändå. Får beställa någon annan stans till nästa år...
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden