Visar kommentarer 181 - 207 av 207

   53,3 %
   36,3 %
   6,7 %
   1,3 %
   2,4 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Kjell Andersson

Produkterna bra med emballaget mycket dåligt (skadad dörr)

Bernt Järpestedt

Två fönster har sprickor i nedre karmen.

Björn

Lackskadad

P. R

Var en skada på karmen som man målat över. Ingen idé att reklamera då leveranstiden var lång, och fönstret måste i. Annars bra.

Ivan Granlund

Droppblecket ej monterat korrekt. Samt att produktinformationen bör uppdateras där det framgår att ovan nämnda bleck är aluminium färgat, jag förväntade att det skulle vara vitt

Sture Henzlert.

Kan inte bedöma produkten då jag inte fått den levererad ännu. Beställde den 2 juli vecka 27, skall inte få den levererad förrän vecka 37. Lång leveranstid.

daniel

Dom är för täta, det blir frost på halva fönstret under vintertid!!

Skrapmärken på yttersida karm

Fönstren var enkal att montera. Vi köpte med friskluftsventil, och en av ventilerna var trasig. Jag kan inte avgöra om det beror på låg kvalitet eller slumpen.

Tyvärr har ett fönster "kommit bort". Har inte hört någonting mer om fallet. Var finns det????

sören gotthold piteå

fakturan kommer före fönsterna det är dålig stil, man blir förbannad.

Thomas och Anna-Lena

3 stjärnor pågrund av inget spår för under bläck ( dåligt)

Skulle ha blivet en stjärna till om urfräsning för fönsterbleck hade funnits

Mikael Lundström

Hej det ena fönstret har en skada i glaset , men såg det först efter att jag satt in alla fönstrena .

ALU

Fönster som beställdes var utlevererade med tillverkningsfel som inte borde levereras ut till kund. Detta hände vid två olika beställningstillfällen vilket inte kan vara engångshändelse. Kommer inte att köpa något fler fönster. Ett fönster var skadat av transportör, mycket dåligt av DHL som levererade dessa. Lämnade även en hel säck med plastavfall och påstod att det kom från försändelsen vilket inte stämde med adresslappar som fanns på förpackningplasten. Jätte missnöjd med köpet.

Leez

Har köpt energifönster i omgångar och de har varit helt ok. Fönsterdörren (altandörren) nu senast blev dock en besvikelse. Trots stor justermån i gångjärnen tar dörren i karmen vid stängning. Nedre delen av dörren sitter längre in (mot rummet) och pressar så hårt mot karmen att denna vrids något vid stängning. Dörren borde aldrig ha lämnat fabriken

Fönster immar igen hela tiden.

B.L

Små skador och skavanker som upptäcktes när fönstren skulle på plats, då hade jag inget val kunde inte vänta i flera veckor på att få dem utbytta när ni inte har i lager och kan leverera nya snabbt. Dålig kompensation. Grannen såg detta och köpte från ett annat håll för han var rädd för liknande problem.

Rolf Aronsson

Skulle vara frostat glas men det syns igenom så vi måste ha en rullgardin som skydd

Har beställt tre st olika fönster. Samtliga har varit fel på i produktionen & därutöver fått ett av dem förstört vid försenad leverans. Därefter har reklamationen ej blivit genomförd enl. Ök och fått/får vänta ytterligare ett flertal veckor på nya fönster. Ingen som tar på sig att detta lyckats uppkomma på samtliga produkter & ingen kompensation för att jag står med ett hus för en kund där det inte finns några fönster pga detta. Hoppas att ni möter upp på detta till slut. Vänlig hälsning // Fred Carlsson 0705-10 20 90

Torbjörn Thomsen

Beställde fönstret för att det var de som stod att ni hade hemma och skulle levereras inom två veckor, de andra fönsterna hade leverans på 5 veckor! Fick efter en vecka ett meddelande att det skulle bli försenat, men stod inte hur länge utan att ni skulle höra av er när ni visste leverans! Hörde ingenting utan efter 5 veckor stod det här bara! Dålig information! Tyvärr sprack fönstret av någon anledning (efter 1,5 månad) när det suttit inne. Antagligen fabrikationsfel för det var bara sprucket en morgon! Reklamerar men det avslås pga att jag tätat med fogskum! Har satt hundratals fönster på samma sätt då jag jobbat som snickare, aldrig några problem,. Öppningsbara också utan problem, skulle skummet vara problemet skulle detta aldrig gå. Ne jag råder ingen att handla här om ni någon gång skulle behöva service eller reklamera. Tyvärr en dyrköpt läxa för mig för jag köpte varan här för jag behövde fönstret snabbt. Men det blev både försenat och gick sönder sjukt dåligt!

Fönstret va urvinkel

Man kan inte se ut på morgonen för fukt

Dag

Skadat material, men fått kompensation. För övrigt Mycket dålig ytfinisch Färgen täcker knapp på vissa ställen

Björn Andreason

Har inte fått produkten, art.nr 3036-16, ännu efter väntan i tre (3) månader. Sk.Byggvaror flyttar fram lev.datum ideligen (minst fyra gånger) !!?? Nu beräknad leverans v. 42 ?

Bengt Martell

Har inte fått dem ännu !! Mycket dåligt att det står leveranstid v.31 när jag köpte dem och sedan upptäcker att de orderbekräftats till v.36 !!??

Karl-joakim

Ångrar mig att jag köpte fönsterdörren av skånska byggvaror då den var rejält fraktskadad. Kontaktade kundtjänst där jag fick till svar att maila in bilder som dom svarade på efter 1,5 vecka om med tanke på att det regnade en hel del nu i slutet av sommaren hade jag inget val mer änn att sätta i den. Så hade jag väntat på ny dörr hade jag fått den ca 1 månad senare. Istället fick jag ett avdrag på 15% vilket inte ens täcker kostnaderna för spackel, färg samt all tid jag lagt ner för att fixa den. Tycker allt har sköts fruktansvärt från deras sida!
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden