Visar kommentarer 61 - 120 av 129

   39,8 %
   38,6 %
   10,8 %
   6,8 %
   4,0 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Magnus

Stabil och bra fönsterdörr. Tröskeln kunde ha varit lite kraftigare/tjockare. Jag vet inte hur man hakar av dörren från karmen utan fick skruva bort gångjärnen vid monteringen.

Väldigt dålig bruksanvisning.

Per

Vi har använt fönstren en vinter nu, funktion och täthet är riktigt bra. Det som saknas i för ett toppbetyg är kvalitén i arbetet. Hade några fönster med repor i träet. Flertalet fönster har smuts mellan fönstren (som inte går att komma åt), ett antal har även silikon fogar som pressats ut kring fönstret. Betyget bli dock ändå högt med tanke på prisvärdhet och kundservicen man får.

Etiketten för leverantör satt så hårt att färg och fibrer följde med när man tog bort den

Peter Rångeby

Skruv för handtag/knopp på utsidan drar inte riktigt så det sitter inte perfekt. Sluter inte helt an mot dörr utan bågnar något. Känns inte bra. Även handtag på insidan var något tveksamt på samma sätt med sina skruv. För övrigt hög kvalitet med god passform. Rekommenderas.

Emil eriksson

Det enda negativa är handtagen. Dels desigen samt att de känns lite rappliga, fastskruvningen blir inte alltid helt hundra. Mer kvalité där tack.

CB

Har tidigare köpt fönster till hela huset. det enda negativa är imman som bildas på utsidan vid fuktigt väder.

Lars

Utan anmärkning ännu...

Kjell

fönster av bra kvalitet,det enda negativa var utformningen av infästning för fönsterblecket

Jimmy Andersson

Bra dörr men lite klena fäste till spröjsen. De är av plast och går sönder efter några av/på monteringar.

esia

vi vart lovade en vecka när vi beställde men icke blev ej så.vi fick ringa och stöta på.Då kom första levransen sedan kom nästa en vecka senare.Fönster var helt ok spröjsen var väldigt ragglig .Men personale var toppen att prata med ETT stort plus

Torgny Ohlsson

Kan ej bli 5 stjärnor för den enl.min mening lite 'tafatta' anordningen för spröjsen! Annars en bra produkt. Även vill jag tacka för gott bemötande i kundtjänsten!

Jag hade lämnat 5 stjärnor om det inte var för dom klena handtagen som sitter på utsidan dörrarna + att låsningen till dubbla altandörren är klumpigt konstruerad. På tal om dubbla altandörren så kändes det billigt att det bara var 90 graders stopp på ena dörren.

Handtaget lite vekt, jag måste ta i ordentligt för att stänga och då känns det som det blir lite glappt med tiden, skulle jag ändra något är det handtaget. Till ett även från utsidan.

Henry Åsberg Härnösand

Bra dörr, men jag fick hem dörren i januari och monterade den i juli 2014 och då visade det sig att det var 2 repor på insidan av dörrbladet under handtaget. Förmodligen en transportskada pga att dörren var ganska dåligt emballerad. Kunde inte göra så mycket åt det då.

Jonas

Hög kvalité på hela fönsterdörren.. Beslagen och handtagen bör förbättras till mer dörranpassade och inte använda samma som till fönstren.

Oscar Uhrberg

Tråkigt att det blir kondenspåslag vid vissa temperaturer och att träbiten inuti dörren för att fästa utehandtaget saknades.

Något känslig färg på insida fönster för skrapmärken.

Göran Rodin

Lätt att montera. Fungerar bra.

Sören Stenbäck

Trevlig och hjälpsam chaufför. Bra kvalitet. Prisvärt. Tyvärr är skarven mellan dörrbladen inte tät i överkant (ser dagsljus)

Mats Johansson

Kvalitén är inget att klaga på. Fönstern håller däremot ett övermått mot norm. Med normala drevförhållanden så är det inget problem. Problemet kommer vid modulbyggda hus som saknar normal drevmån.

Conny Jakobsson

En fullt godkänd och privärd fönsterdörr. Handtaget för öppning kan kännas lite tunt. Skulle även önska att det var ett handtag som går att öppna från både in och utsida. Skulle man byta till ett sådant själv så hamnar skruvhålen på utsidan (till draghantaget) fel.

Jan-Olov Johansson

Jag har inte hunnit med att montera dörrarna ännu, men det ser väldigt bra ut. Ett riktigt betyg vill jag vänta med.

Christer Trygg

Märkligt att man ska behöva använda verktyg för att bänna gångjärnen för att få dörren på någorlunda ok plats. Borde finnas ett smidigare sätt att justera dörren på plats, som t.ex. det går att göra med en ytterdörr av god kvalitet. Med vänlig hälsning Christer Trygg

Motsvarar förväntningarna

Avvikande (större) karmyttermått än andra fabrikat.

Mats Stenberg

Precis lika bra som de ledande märkena i branschen.

Dörren jättebra 5 stjärnor men att det inte stod tydligare att man inte kan montera lås på utsidan är dåligt.

Niclas Lind

Skruvarna som håller gångjärnen var väldigt snett idragna, vilket på långsint påverkar hållfastheten. Dåligt

Lars Andersson

Inte nöjd med att höger och vänsterhängda helglasade dörrar har olika tröskel.(Varför ?)

Dålig funktion/inställningsmöjligheter på gångjärnen

En av dörrarna var sned i fästet. Annars var allt ok.

Christian Wrang

Dålig kvalité på trät trasigt vid leverans Dålig support Dålig erbjudande trots man har kvar varan

Snyggt nu när dom är på plats och funkar bra. Det var en dags jobb att få den att sitta perfekt mycket skruvade

Mattias Eriksson

Skapligt bra, men infästningen av underblecket är ju rent värdelöst, sen att det inte finns handtag på utsidan att välja till är också ett stort minus. Om möjligt, köp hellre Traryd / SP fönster istället...

Jan-Evert Mathson

Det står i er beskrivning att tröskeln invändigt är klarlackad ask men den är i EK. Har beställt en komplettering av den invändiga tröskeln i ask (av en lokal snickerifirma). Vid montage av denna ser jag direkt att levererad tröskel ej är i ask vilket innebär att jag måste beställa en ny tröskelkomplettering i ek. Se till att ändra detta omgående i er produktbeskrivning.

Susanne Johansson

Nackdelen är att det ej går att låsa o öppna utifrån på altan dörrarna. Det är även för smäckra handtag i altandörrarna. Ett har gick sönder efter ca 2 mån.

Åke Andersson

Finns en luftspalt mellan fönster och aluminiumbeklädnaden, monteringsavisning visar inte hur smygbräda skall monteras på aluminium fönster.

Stig arne

Tröskel är fel för montering av plåt är neråt istället för ut

Carl Johan Ersmark

Liten fönsterrutor i dörr, dvs för tjockt trä runt om. Fult!

Fattades delar, dessbättre bra service med snabb leverans av delarna. Krånglig beskrivning

De levererades i tid och hade ett trevligt utseende. Ett problem var bara att det ej var "standard" infästning för tröskel plåt" Det borde finnas som tillbehör för olika djup.

En ok dörr, men er kundtjänst och leveransservice lämnar mycket att önska. Tveksamt om jag återkommer som kund.

/Per

Skev karm ger ojämn glipa mellan dörr och karm

Joakim

Trög glidskena i ovankant som kärvar, svårt att justera! Immigt glas på kvällar. för övrigt så uppfyller den det jag krävde.

Jan Johansson

komplicerat montering av fönsterbläck

L-E J

besviken på imman och det svårborttagna klisterresterna på glasen

Matte Kholm

Verkar vara en riktig skitdörr ! Så fort det blir runt nollgradigt ute, så blir hela dörren immig på utsidan och man ser inte ut igenom den längre Den gamla dörren som var helt slut och 35 år gammal hade inte detta problem. ! Den spärr som sitter i dörren som gör att man kan öppna den lite men ändå låsa fast den i det läget... kärvar Alu/trä dörr Riktigt missnöjd kund

Håkan Hjulfors

Har en 76 cm lång repa på fönstret....

Roger Nimstedt

Handtaget går ej att sätta fast med bägge skruvarna pga att muttern sitter fel i dörren

Jens

Allmänt slarvigt hoppmontera. Skruvar som håller alumium beklädnad är skruvad så det spricker ur dörrblad yttrhantag gick inte att montera med medföljande skruv. Mycke små skador på målade ytter

Helen Hansson Helsingborg

Glasdörren är inte helt i vinkel mot karmen. Det tar emot då man öppnar och stänger. Flera mm större glipa upptill än nertill.

Fredrik Larsson

Jag köpte 2 likadana dörrar: Den ena hade förborrade hål för yttre handtag den andra saknade dessa. Den ena dörren saknade ett hål för inre handtag. Låset nere vid tröskeln måste man lirka fram med en mejel på ena dörren.

Hans

Tyvärr var varan skadad vilket jag inte såg förrän den var monterad men jag har blivit kompenserad så jag nöjd med er hantering av min reklamation, det är varan som får 2.

Lenn Aronsson

Fick fel hängen till fönstren, beställde två vänster hängda o ett höger. Alla var vänster hängda. Trots att vi sänt tillbaka produkt så har vi inte fått tillbaka pengar.

Göran Danielsson

Merparten av fönstren hade defekter smuts mellan glasen samt Silicon som trängt fram. Fick förvisso kompensation, men handläggningstiden var katastrofal under sommaren. Fick hoppa över vissa arbeten i väntan på svar från reklameringen. Så det drog ner farten på arbetet.

Jörgen Cefa

Skulle vara högsta betyg men då de två små fönstren, 60x60cm, var felaktigt monterade! Aluminiumutsidan har monterats "snett" på träramen vilket tydligt ses från utsidan medan insidan sitter rakt och rätt i ramen. Önskar få detta tillrättat per omgående. Fönster med ram går inte att montera ner då jag fått hela monteringen utfört så som plåtning etc. Själva fönstren utan ram bör bytas ut och/eller, om det går, rättas till på plats. Övriga fönster(4st) och altandörr är jag fullt nöjd med.

Snickaren

Rekommenderar ej dessa dörrar, fick snedställa karmen för att få dörren att gå och har fått justera flera gånger, verkar som att dörren är för tung för upphängningskonstruktionen. Ingen kanonlösning för dörrblecket heller.

Det fanns inget att fästa fönsterbleck o tröskelbläck billigt importerat skit

Evert Forsberg Norra Björnsjö, Björna

Har ännu ej monterat den, men den ser rejäl och stabil ut med de krav jag ställer på dörren. Den levererades i en alldeles för usel emballering, lite tunn plast och alldeles för klent virke, vilket var trasigt när denna produkt och några fönster anlände med fraktbil. Har reklamerat ett fönster, lite strul omkring detta ärende därav min bedömning.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden